9 egyedi kéznyomat -kézműves és tervezési ötlet gyerekeknek és felnőtteknek

A kézimunka, amely magában foglalja a kéz használatát, rendetlen, de szórakoztató. Ezek a mesterségek megkövetelik, hogy mártsa a kezét festékbe, majd bélyegezze papírra. Ezt követően különféle képeket és díszleteket hozhat létre. Az ilyen típusú mesterségek szórakoztatóak, és a fiataloktól az idősekig is élvezik ezt a kézi nyomatos kézműves készítést. Kreativitásunkat a magunk módján tervezzük, és szeretünk papíron is kifejezni.

A legjobb kézműves kézműves és tervezési ötletek gyerekeknek és apáknak:

Íme néhány kiválasztott top 9 kézlenyomat -kézműves ötlet és gyűjtemény gyerekeknek és felnőtteknek.

1. Madarak a fán:

Madarak a fán

Ez a kedves gyerekfestési ötlet egy kézzel nyomtatott kézművesség, amely könnyen megvalósítható. A madarak úgy készülnek, hogy festik a kezét, majd papírra teszik. A fa ágai ezután színezhetők és díszíthetők. Ez jól fog kinézni a hálószoba falán, a gyerekek ajándékba adhatják ezt a festményt barátaiknak vagy szüleiknek.

2. Éhes hernyó:

Éhes hernyó

Itt van egy szép hernyó, amely kézi nyomatokkal készült. A kisgyermekek kézlenyomat -készítése lenyűgöző, mivel több kézi lenyomatot készíthetnek papírra. Színezze ki a szemeket és a lábakat kis pöttyökkel vagy ujjlenyomatokkal. Kevés időbe telik, de ez mindig jó választás lesz más módon.

3. Lenyűgöző páva:

Lenyűgöző páva

Készítsen lenyűgöző pávat kék kézi lenyomatával. Ez a gyerekek által készített kézimunka könnyen elvégezhető. Mindössze annyit kell tennie, hogy az ujjait a tollak mozdulataival díszíti. A páva ragyogóan néz ki a lila, kék és zöld minden csodálatos színével. A gyerekek keze puha, így ez az egy kép kiemelkedő megjelenést kölcsönöz a páva kézi nyomtatási kézműves készítésekor.

4. Családfa kártya:

Családfa kártya

Szép családfaplakátot készíthet családtagjainak kézlenyomataival. A fa kifelé nyúló ágakkal van festve. Minden tag a tintával ellátott kezét az egyik ágra helyezi. Ez a kézzel nyomtatott kézműves ötlet ajándéknak is kiváló. A gyerekek ezt ajándékba adhatják szüleiknek a házassági évfordulójukon, a kézzel készített kézműves termékek mindig gyönyörű választás.

5. Virágcsokor:

Csokor virág

Kérje meg a gyerekeket, hogy készítsék el ezt a virágcsokor -kártyát, mint kézzel lenyomott apák napi mesterségeket. A csokor a gyerekek kézi nyomatával készül, különböző színekben. Ezután színezheti az íjat az oldal alján, hogy csokornak tűnjön.

6. Keepsake Butterfly:

Keepsake Butterfly

Ez a lenyűgöző emlék pillangó tökéletes ajándékötlet. A baba kézlenyomat -készítés nagyon népszerű a felnőttek körében, és ez is szép kártya. Ezt a szép képet bekeretezheti, és ajándékba adhatja a szülőknek vagy nagyszülőknek.

7. Flamingo kézi nyomtatással:

Flamingo kézi nyomtatással

Kézi nyomatokkal mindenféle állatot készíthet. Ezek a flamingók szép gyermekkézi lenyomatok, amelyeket kipróbálhat. A tervek bármilyen madarat tartalmazhatnak, és ecsetekkel is festheti a hátteret.

8. Kézi nyomtatási fa:

Kézi nyomtatási fa

Ez a gyönyörű karácsonyfa zöld festésű kézi nyomatokkal készült. Egy kis sárga csillag is a fa tetejére van festve. Ez lehet karácsonyi kézlenyomat -készítés is, és ajándékba adható.

9. Elefánt kézi nyomat:

Elefánt kézi nyomat

Segítsen a gyerekeknek elkészíteni ezeket a kézlenyomat -készítéseket apának, festve a gyerek és az apa fehér kézi nyomatát. Az apa és a gyerekek kézi lenyomatából készült kézműves készítményeket elefántokká alakítják. Ebből is szép apák napi kártya lesz.

A kézzel nyomtatott kézműves termékek tökéletes ajándékok, és megmutatják a gyerekek kreatív oldalát. A Halloween kézlenyomat -készítése szörnyekkel és szellemekkel is nagyon lenyűgöző lehet.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.