9 egyszerű bábművészet gyerekeknek és óvodásoknak

A bábok a gyerekek kedvenc játékszerei, azokból a hagyományos időkből. Ezenkívül különleges elégedettséget jelent számukra a saját bábuk készítése. Azoknak a gyerekeknek, akik őrültek a különböző kézműves foglalkozások során, ezek a bábművészetek egy másik fantasztikus lehetőség. Fedezze fel ezeket a legjobb bábművészeti ötleteket, amelyeket az alábbi linkek rejtenek.

Egyszerű és legjobb bábművészet gyerekeknek és óvodásoknak:

Keressük meg itt az említett 9 legjobb bábos mesterséget óvodásoknak és gyerekeknek.

1. Papírzsák bábművészet:

Papírzsák bábművészet

Íme a legegyszerűbb, mégis kiemelkedő állatbáb -mesterségek, amelyekkel nagyon vicces is játszani. Papírzacskóval készülnek, és alapvető színes papírokat használnak a báb extra szerelvényeihez.

2. Zokni zsebbáb:

Zokni zseb báb kézműves

Miért kell az üres zoknizsebeket a kukába tenni? Ideális esetben kihasználhatjuk, ha ilyen típusú üres kartondobozt készítünk, és elragadó bábokká alakítjuk. A gyerekek jól fogják érezni magukat, amikor felröhögnek néhány szörnyet, mint az itt látható.

3. Filc ujjbáb:

Filc ujj báb kézműves

Lehetőség van filc típusú ujjbábok készítésére is, amelyek bármilyen típusú állatot vagy dolgot megjeleníthetnek. Itt a képen egy madárfilc báb látható, amelyet megfelelően viseltek az ujjaiban, hogy jól szórakozzanak. Vannak más lehetőségek is, beleértve a Halloween -t, a haszonállatokat vagy akár a zöldségeket, amelyek valóban megmutatják a gyerekek kreativitását.

4. Gyerekek játékos bábja:

Gyerekek játékos bábművészet

Az egyedülálló évjáratú képen az óvodások számára a legelfogadhatóbb bábművészet jelenik meg. A gyerekek valóban nagy lelkesedéssel végeznék tevékenységüket, hátha ilyen kézi bábmesterséget kapnak. Ezek a mesterségek fagylaltrudakat használnak, hogy ilyen fantáziát találjanak ki.

5. Szuper szórakoztató báb:

Szuper szórakoztató bábművészet

A figyelemre méltó bábművészetbe is belevághatunk, ha ezt az olcsóbb, olcsóbb Popsicle botok anyagát választjuk. Ez a cucc szuper szórakozást nyújt a gyerekeknek óvodai és kisgyermekkori szakaszukban is. Valóban nagyon megszeretnék az ilyen mesterségeket.

6. Téma alapú báb:

Téma alapú bábművészet

Ha egy bábukra vadász, akik kisgyermekkorban készítenek mesterséget a gyerekeknek, akkor válasszon az ilyen jellegű témákon alapuló tevékenységek közül. Itt a tipikus gyerekrím „Old Macdonald” fogalmát használják. Ennek megfelelően a háziállatokat a kézkesztyű minden ujjára készítik.

7. Egyedi ujjbáb:

Egyedi Finger Báb kézműves

Itt jön minden gyerek kedvence, Bumble bee a műsorában. Az ujjbáb -absztrakt ötlet ezzel az aranyos méhészeti kézműves formációval van összekötve. Csak kipróbálhatja ezt a sima vitorlás bábmesterséget gyerekeknek, és új ötletekkel újíthatja meg megjelenését.

8. Cup Dragon Báb:

Kupa sárkány báb kézműves

Ez egy kicsit bonyolult kézműves forma, amelyben a képen látható papírpoharakat a sárkány testének kialakítására utasítják. Az itt használt szín vörös, és ez kizárólag az egyének döntése. Tehát a felnőttek korlátozott segítségét igénybe véve a gyerekek is élvezhetik az ilyen jellegű Sárkánybáb -kézműves ötleteket.

9. Vicces madarak báb:

Vicces madarak bábművészet

Különféle madárfajokat is lehet szedni, hogy ilyen vicces bábművészetet készítsenek. Itt a baglyot saját fantáziájával tervezték, hogy őrült és elmebajos bagolybáb -mesterséggé váljon. A papírzacskóknak nevezett általános anyagot csak itt használják.

Megpróbálhat ilyen bábművészetet készíteni minden nap otthonában, és újat készíteni, minden nap izgalommal. A gyerekek is jól éreznék magukat a tanulásban, amikor ezek a mesterségek készítésének szórakoztató tanulási koncepciói is benne vannak.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.