9 egyszerű és egyedi bagoly kézműves foglalkozás és tevékenység gyerekeknek és felnőtteknek

A baglyok éjszakai – nappal alszanak, éjjel pedig ébren vannak. Manapság a gyerekek is olyanok lettek, mint a baglyok – ébren maradnak késő estig.

A legjobb és egyszerű bagoly kézműves & Tevékenységek gyerekeknek és felnőtteknek:

Íme néhány friss és egyszerű bagoly -kézműves ötlet, hogy gyermekét és természetesen magát is elfoglalja,

1. Papír tekercs baglyok kézműves:

Papír tekercs baglyok Craft

Ez egy nagyon könnyű bagolyművészet a gyerekeknek, hogy régi szövettekercseket készítsenek. Csak színes lapokra, ragasztóra és gombokra van szüksége a szemhez. Díszítsd kedved szerint, és készíts egy igazán aranyos, színes bagolyt. Vágja ki a felső részt félig körbe ívelt belül. Fedje le a bagolyt színes lappal. Ragassza a gombokat szemnek és egy kis háromszög alakú filcdarabnak az orrhoz. Vágjon két félkört a szárnyakhoz, és Voila, a bagoly készen áll.

2. Patchwork kötény bagoly kézműves:

Patchwork Kötény Bagoly Craft

Színes kötény az angyalodnak, hogy játék közben ne szennyezze be a ruháit. A nemez bagoly arca a míderhez és az alsó részhez, régi vagy megmaradt ruhadarabok felhasználásával kagylók mutatják a tollas testet. Csodálatos és könnyű munka az anyának, biztosan örömteli mosolyt fog csalni mind anya, mind lánya arcára.

3. Old Sack Bagoly Craft:

Old Sack Bagoly Craft

Van egy régi zsákruhája ?? Nem tud mit kezdeni vele ?? Semmi gond. Csak néhány hajtás és öltésgomb a szemnek, egy régi szív alakú gomb vagy akár egy ruhacsipesz az orrhoz, és nézze meg, milyen csodálatos bagoly kézműves ötletet hozott létre a falművészetről!!!

4. Papírlemez bagoly kézműves:

Papírlemez bagoly kézműves

A gyerekek unatkoznak hétvégén ?? A túl sok tévé nem jó. Ez egy csodálatos ötlet, hogy elfoglalja őket. Van pár papírlapja, diagrampapírja, vázlat tollai ?? Tehát kezdjünk munkához. Csak vágjon egy kis darabot a papírlapos kézműves baglyok tetejére, hogy elkészítse a fejét és a fülét, és fesse le barnára. Vágjon ki nagy köröket a szem és az orr számára. Vághat apró diagrampapír -darabokat ágak és levelek formájában is. Ott a gyereke tökéletes műalkotást készített a szobájába.

5. Ujjlenyomat bagoly kézműves:

Ujjlenyomat bagoly kézműves

Itt vannak a könnyű bagoly -mesterségek a kisgyermekek számára. Vágjon ki egy nagy ovális diagrampapírt a testhez & az arc, a szem és az orr is. Ragassza őket sötétkék vagy fekete diagrampapírra. Vágja ki a lábakat, és ragassza fel őket is. Most mártsa gyermeke tenyerét világosabb árnyalatú vízfestékbe vagy porfestékbe, és tegye a test mindkét oldalára, hogy szárnyaknak tűnjenek.

6. Gombbagoly mint mesterség:

Gombbagoly mint mesterség

Csak sok gombra, ragasztóra és diagrampapírra van szüksége. Rajzolj egy képet egy bagolyról, aki egy fán ül. Még nyomtatható sablont is letölthet bármely webhelyről, és nyomon követheti a diagrampapíron vagy a vásznon. Most kezdje el nyomni a gombokat. Akár be is keretezheti, és gyönyörű falfestményként felakaszthatja.

7. Juice Carton Bagoly Craft:

Juice Carton Bagoly Craft

Változtasson egy régi gyümölcsládát gyönyörű madáretetővé. Fesd bármilyen élénk színűre. Használhat régi üveg kupakokat a szemekhez. Vágjon ki háromszög alakú darabokat az oldalakon a szárnyakhoz és egy nagy lyukat az elején. Tegyen bele néhány madármagot, és tegye ki a kertbe vagy az erkélyre. Nézze meg, mennyi csodálatos madár csicsereg vonzó bagolyához.

8. Ice Cream Stick Bagoly Craft:

Ice Cream Stick Bagoly Craft

A 4-5 színű fagylaltrúdokat bármilyen sötét színnel meg kell száradni, és miután megszáradtak, illessze őket egymás mellé egy diagrampapírra. Ragasszon két tollat ​​oldalra a szárnyakhoz. A szemekhez vágjon ki két nagy kört és két kis kört. A kis köröket fessük feketére, és ragasszuk a nagyobbra. Illessze be őket szemnek. Rajzoljon köré egy fát, amelyen a bagoly látható.

9. Műanyag zacskó bagoly kézműves:

Műanyag zacskó bagoly kézműves

Csodálatos ötlet a felnőtteknek, hogy ajándék bagzsikokat készítsenek baglyos kézművességgel a gyerekeknek. A szülinapi ajándékok csomagolásával is kiosztható. Tegye a csokoládéját vagy az ajándékcikkét a műanyag zacskóba, és tűzze össze. Vágja ki a bagoly arcát a színes kártyalapokon, vagy akár fehér lapra is kivághatja, és festheti őket. Tűzze őket a tetején és az oldalán két levél alakú kártyalapon a szárnyak kreatív és innovatív munkája érdekében.

A baglyok csak éjszaka repülnek és vadásznak. Nagyon titokzatosak és lenyűgözőek is. A baglyokat bölcs madaraknak is nevezik. Segíts tehát gyermekednek bölcsnek lenni, és alkoss csodálatos művészetet.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.