9 egyszerű kézműves hóember

Az év hideg időszakában, amikor a gyerekek úgy érzik, hogy nehéz a szabadban játszani, próbálja ki az alábbi ötletek egyikét. Az összes évszak ünneplése barkácstevékenységekkel és a hideg téli szezon ezekkel a téli kézműves ötletekkel a legjobb módja annak, hogy tökéletes napi tevékenységet folytasson.

A legjobb és legegyszerűbb hóember kézműves készítés otthon:

Lássuk, hogyan lehet hóember mesterséget készíteni ezekből a káprázatos ötletekből a Snowman Crafts számára,

1. Olvadt hóember mesterségek:

Olvadt hóember mesterségek

Vigyázz a hóember egyszerű mesterségére, amelyet a gyerekek nagyon érdekesnek és lenyűgözőnek találnának. A párizsi folyékony vakolat vagy akár a tiszta fehér zománcfesték használható ebben a gyerekeknek készült mesterségben. Csak arról van szó, hogy megfelelően felöntjük a folyadékot, majd további kiegészítőket adunk hozzá.

2. Egyszerű hóember mesterségek:

Egyszerű hóember mesterségek

Itt jön az elemi típusú hóember -kézműves foglalkozás óvodásoknak. Nem találnak esélyt arra, hogy rendetlenséggel dolgozzanak. A felhasznált anyagok különböző színű papírok és googly szemek, néhány gyakori támogató elemmel.

3. Papírtányér felbukkanó hóember:

Papírlemez Pop -up hóember kézműves

A gyerekek és a felnőttek egyaránt szeretik a felbukkanó hóember -kézműves ötleteket, amelyek nem igényelnek speciális készségeket. Létfontosságú, hogy összpontosítsunk ezekre az egyedi hajtogatásokra, ami a felbukkanó művészetet eredményezi. E fölött meg kell rajzolnia és színeznie a hóember -művészetet a felugró hajó méretének és alakjának megfelelően.

4. Zokni Hóember:

Zokni Hóember Kézműves

Ilyen izgalmas és csodálatos művészetet készíteni ezekkel a zoknikkal, mint alapanyagokkal, ami valójában lenyűgöző ötlet. Az ilyesmi leggyakrabban minden háztartásban megtalálható. Ahhoz, hogy néhány részletet hozzáadjunk ehhez a mesterséghez, használhatjuk a fekete gombokat és csomós szálakat, hogy a tevékenység eredménye valóban befejezettnek tűnjön.

5. Műanyag kanál:

Műanyag kanál hóember kézműves

Itt a művészet alapja az agyag edény, a testhez pedig műanyag kanál készül. Ezzel a kombinációval imádnivaló művészetet kapunk a hóember mesterségekből. Túl egyszerű csinálni, és ugyanakkor túl aranyos. A gyerekek szívesen birtokolnák.

6. Óvodai hóember:

Óvodai hóember mesterségek

Az óvodásoknak is alkalmas ez a fajta művészet. Számukra ez csak a legkevesebb felhasznált anyag. A felnőtt segíthet nekik abban, hogy ilyen hóember -mesterségeket készítsenek a gyerekeknek, ami végül megadja nekik azt a boldogságot, amit megérdemelnek.

7. Horgolt minta:

Horgolt minta hóember kézműves

Mindez a nagyobb gyerekeknek szól, akiket nagyon érdekelnek a gyapjúkötési tevékenységek. A minta megismétli a jellegzetes horgolt típust, amely a gyapjúfonal változatos színeit használja fel, hogy megkülönböztesse a hóember mesterségek részleteit felnőttek számára. Lélegzetelállító művészetek.

8. WC -papír cső:

WC -papír cső Hóember kézműves

Ezek a tökéletes karácsonyi hóember -kézműves tevékenységek az ünnepi szezonban, függetlenül attól, hogy havat talál -e otthonán kívül. Annyira aranyosak, és WC -papír tekercseket használnak, amelyek a legolcsóbb anyagok. És rajtad múlik, hogy hozzáadod -e saját kreativitásodat, hogy befejezze a megjelenését.

9. Pom Pom hóember mesterségek:

Pom Pom Hóember Kézműves

A meghökkentő fehér színű pompon az alap létrehozására szolgál, majd kedvenc kötegeivel, íjaival és díszeivel díszíthetők. Azok, akiknek nap mint nap frissített tevékenységre van szükségük, választhatják ezt az egyszerű hóember -mesterséget gyerekeknek, amelyet nagyon kényelmes elkészíteni.

Az aranyos olvasztott hóember -kézművességtől a csinos pom pom hóember -kézművességig ez néhány remek gyerek téli kézműves ötlet. A kreatív gyerekek a formájukkal jönnek létre, egyszerűen elvégezve ezeket az egyszerű vágásokat és hajtogatásokat.

Képek Forrás: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.