9 egyszerű újrahasznosított kézműves készítés gyerekeknek és felnőtteknek

A kézművességet legjobban az újrahasznosított dolgok készítik, sok mindent készíthet a házában lévő fel nem használt dolgokból, hagyjuk vagy dobjuk ki a használaton kívüli dolgokat, anélkül, hogy gondolnánk a jó hasznunkra.

A legjobb újrahasznosított kézművesség gyerekeknek és felnőtteknek:

Sok ötlet felhasználható arra, hogy kézművességet készítsenek újrahasznosított dolgokból. A 9 legjobb újrahasznosított kézművesség,

1. Virágváza:

Váza

Egy jó újrahasznosított mesterség gyerekeknek a virágváza, amikor otthon maradt régi üvegedényekből, vázát készíthet belőle, mindössze annyit kell tennie, hogy elmossa és vizet tölt be, és kész a váza. más színűre is festheti az üveget.

2. Tejeskanna:

Tejesköcsög

Minden házban kéthetente van tejeskanna, ezért itt van egy jó újrahasznosított kézműves ötlet, hogy mit tehet, vágja le a tejeskanna felső részét a kupak környékén, de ne a fogantyút, majd díszítse és jól a ceruzáját vagy tolltartóját készen áll, vagy bármit megtarthat benne.

3. Palack kupak:

Kupak

Egy egyszerű, újrahasznosított kézművesség elvégezhető a palack kupakjain keresztül, amikor megvan az üvegpalack, de csak annyit kell tennie, hogy dobja a kupakot, de most ne ezekből a palackkupakokból, festhet rá valamit, vagy barkácsolhat, és ragaszkodhat hűtőszekrényre vagy bármi másra.

4. Bábújrafeldolgozás:

Bábújrafeldolgozás

Az egyik módja az idő megölésének és produktívvá tételének a felnőtteknek szóló újrahasznosított kézműves ötletek útján, ahol bábot készíthet az otthonában maradt papírból és kis gyufásdobozból. Mindössze annyit kell tennie, hogy helyesen állítja be a dolgokat és arcot vág , majd rögzítse hozzá a húrokat.

5. Tojás kartondoboz:

Tojás karton kézműves

Amikor hazahozza a tojásdobozt, amelyet általában eldob, amikor minden tojásnak vége, nos, akkor egyet tehet, ha a tojásokat egyenként felvágta, majd lefesti őket, és fűz hozzá egy zsinórt. bemutató, hogy felakasszuk. Ezek a jó újrahasznosított kézműves termékek felnőtteknek.

6. Old Jeans Craft:

Old Farmer Craft

Nos, tehát régi farmerja van, amelyet szorosan viselni kell, és úgy dönt, hogy valami jót készít belőle, így a legjobb újrahasznosított mesterségek a farmer könyvborítói, egyszerűen levághatja a farmer anyagát, és fedheti a könyvet farmerral, ez ez egy igazán egyedi ötlet és valami más.

7. Papírtál:

Papírtál

Ha otthonában régi újságok maradtak, csak egy jó újrahasznosított újság -kézműves ötlete van, amiből sok mindent készíthet, például egy papírtál, vegyen egy lufilabda újságot az aljára, majd vágja le az újságot szétrobban, amikor száraz, gyönyörű papírtál van.

8. Műanyag palackos kézműves:

Műanyag palackos kézműves

A másik legjobb újrahasznosított palackos kézművesség a tolltartók, amelyeket a műanyag palack készített, csak meg kell vágni a műanyag palackot a nyak közepén, majd lehet sapkát készíteni belőle, vagy levágni az egészet, majd keményíteni az alapot és díszíteni és tartsa ceruzatartóként.

9. Állati kézművesség:

Állati kézművesség

Oké, így a legjobb újrahasznosított papírmesterségek az állattenyésztés, otthon készíthet állatokat a bal oldali újságból, mindössze annyit kell tennie, hogy megformálja az állatot, majd rengeteg újságot ragaszt hozzá, amikor teljesen megszáradt készítsd el magaddal kedvenc állatodat.

Sok újrahasznosított kézművesség készíthető az otthonában hagyott dolgokból nemcsak a fent említettek, hanem a többi közül is, amelyekre gondolhat, és kézműves alkotásokat készíthet belőle.

Képek Forrás:  2, 3, 4, 5, 6, 8, 9.