9 fantasztikus fagyasztott kézműves ötlet és tevékenység gyerekeknek

A Frozen az amerikai székhelyű 3D -s számítógépes animációs fantasy film, amelyet 2013 -ban adtak ki, és amelyet a Walt Disney animációs stúdió készített. Innentől kezdve ez lett a gyerekek legkedveltebb folytatása a világon. Ezenkívül minden gyermek- és tinédzser -kiegészítőt piacra dobtak, így a téma az ideális koncepció.

A legjobb fagyasztott kézműves ötletek és tevékenységek gyerekeknek:

Most íme néhány Top 9 fagyasztott kézművesség, amelyek a legnépszerűbbek a gyerekek körében:

1. Princess hajcsipesz fagyasztott kézműves:

Princess hajcsipesz fagyasztott kézműves

A születésnapi partikat manapság néhány híres téma alapján díszítik. Tehát ebben az esetben mi is készülhetünk a partira ugyanazon témájú kiegészítőkkel, mint például hajcsat, karkötő, korona stb. És ez a tökéletes klasszikus fagyasztott kézművesség születésnapi partikra.

2. Party dekoráció fagyasztott kézműves:

Party dekoráció fagyasztott kézműves

Van egy egyedi koncepciója ennek a téma alapú fagyasztott kézművességnek a születésnapi partira. Ennek alapján akár egy születésnapi partit is vezethetünk teljesen a témájától. És a legjobb példa a fagyasztott születésnapi parti ötletek közül a kézművesség kiválasztása és említése. Olyan kézművességeket használ, mint a virágfilc, a virággolyók, a szalvétatartó, a süteménytartó és a süteménytartó, saját aláírási színében.

3. Hópelyhek filc fagyasztott kézműves:

Hópelyhek filc fagyasztott kézműves

Ennek a Disney -filmnek a hópelyhek a legkeresettebb és legkedveltebb témái. Ezek a hópehely fagyasztott témájú kézműves termékek 4 éves gyermekek számára a házakban is használhatók, bármilyen különleges napon. Ennek a folytatásos filmkoncepciónak a figyelembevételével ezeket a hópelyheket világos indigó vagy kék árnyalataiban választják ki. És az ehhez a mesterséghez használt anyag talán csak színes papír vagy színes csillogó bársonylap vagy akár fényes hablap.

4. Mason Jar Sweet Olaf Frozen Crafts:

Mason Jar édes Olaf fagyasztott kézműves

Olaf a fagyasztott animációs sorozatok főszereplője, amely fontos szerepet játszik hóemberként. Ezért a megdermedt szerelmesek megőrülnek, hogy saját választásaik szerint bármilyen kívánt anyagból készítsenek Olafot. Itt a cukorkristályok kötik össze ezt a mesterséget. Hőszén vagy zokni is használható. Ez a legjobb fagyasztott kézműves tevékenység az esős napokban, amelyek nagy örömet okoznak.

5. Mágikus pálca fagyasztott kézműves:

Varázslatos pálca fagyasztott kézműves

A pálcák azok a botok, amelyek mágikus reformációra szolgálnak. Gyakran használták a fagyasztott filmben. A fagyos témák varázslatos pálcái többnyire jellegzetes kék árnyalatai. Ezekből a pálcákból készült mesterségek ideális fagyasztott mesterségek lehetnek négy éves korban, és sokféle anyagból készülnek. Ezek közül az egyik látható a linken, amelyen hópehely található.

6. Asztalközép darab fagyasztott kézművesség:

Asztalközép darab fagyasztott kézműves

Fedezze fel ezt az egyedi dizájner lakberendezést, amely teljes egészében a fagyos film témákra épül. Üveg edényből, kék árnyékos kavicsokból és papírból készült hópelyhekből készül. Ez a fagyasztott kézműves tevékenység is ajándékozható valakinek, akire vágyunk, vagy egyébként a hibátlan lakberendezés is lehet.

7. Fagyasztott parti kézműves asztallapok:

Asztallapok Fagyasztott parti kézművesség

Itt jön a dicsőséges és elbűvölő középső darab, amely bármilyen partin vagy bármilyen különleges alkalomkor használható asztallapként. Kétségtelen, hogy ez biztosan a buli fénypontja lesz.

8. Jégvár fagyasztott mesterségek:

Jégvár fagyasztott mesterségek

Ez egy fagyasztott hercegnő kastély, amely kék színű papírból áll, és a kártyalapokra van csomagolva. Más anyagokat, például hópelyheket, gyöngyláncokat és ezüsthuzalokat használnak a Disney Frozen kézművesség megjelenésének kiegészítéséhez. Ez a különleges kézműves tároló dobozként is használható, hogy a gyerekek kiegészítőit vagy írószerét benne tartsa.

9. Fagyasztott kézműves virágkoszorú:

Fagyasztott kézműves virágos koszorú

Nem csak a nyugati országokban, de a koszorúk világszerte népszerűek, mint a legjobb falra vagy bejárati ajtóra akasztható dekoráció. Itt ez lehet fagyasztott kézművesség gyerekeknek. A koszorúk szalagok fényes anyagából készülnek, hogy virágokat és csomókat készítsenek benne. Más anyagokat is felhasználhatunk ezeknek a koszorúknak a javítására.

Mindannyian szeretünk divatosak lenni és naprakészek lenni az aktuális trendeknek és divatnak megfelelően. Ezek a fagyos filmkoncepciók manapság divatosnak tűnnek, miért ne próbálnánk ki ezt a témát, amelyet a világ legőrültebb embereinek többsége szeret és szeret.

Képek Forrás: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9.