9 félelmetes krokodil kézműves ötlet óvodásoknak és gyerekeknek

Tedd szórakoztatóvá a dzsungel megismerését a gyerekeknek ezekkel a fantasztikus krokodil mesterségekkel. Az itt szereplő kézműves ötletek gyerekeknek szólnak, és szórakoztató módon díszíthetők.

A legjobb ravasz krokodilok gyerekeknek és óvodásoknak:

Íme néhány kiválasztott krokodil kézművesség, nézze meg ezt a 9 legjobb mesterséget,

1. Szövés krokodil:

Szövünk krokodilt

Ez a ravasz krokodil kézműves nagyon érdekes gyerekeknek és felnőtteknek. A krokodil színes papírcsíkokba való szövéssel készül. A megjelenés nagyon lenyűgöző. Hozzáadhat kézműves szemeket is. Színt is hozzáadhat tetszés szerint.

2. Összecsukott krokodil:

Összecsukott krokodil

Ezek a krokodil kézműves ötletek két papírlap összehajtásának technikáját használják. Ez hullámos mintát és rugószerű hatást eredményez. Az összecsukott krokodil nagyszerű kézműves játék gyerekeknek. A zöld színű krokodil mesterségek természetet és vad megjelenést kölcsönöznek, miközben különlegessé teszik ezt a mesterséget.

3. Krokodilbáb:

Krokodilbáb

Ez a csodálatos báb zöld papírzacskókból készült. Külsejét kézműves szemek díszítik, a táska hajtogatása piros papírral van ragadva. Csinálhat éles fehér fogakat is. A krokodilpapír kézműves jó egy dzsungel témájú partira. Ez egy különleges mesterség a gyerekek születésnapi partijára, viccesen néz ki, és biztosan mosolyt csalhat a gyerekek arcára.

4. Ruhacsap Krokodil:

Ruházat Pin Krokodil

Készítsd el ezt az igazi kinézetű krokodilt egy egyszerű ruhacsipesz segítségével. A ruhaszeg zöldre van festve, majd hozzáadhat összehajtott zöld papírcsíkot. Adjon hozzá néhány kézműves szemet az aranyos megjelenéshez. Ezek a fantasztikus krokodil kézműves tevékenységek boldoggá teszik a gyerekeket. Szerezd meg ezt a mesterséget, és ajándékozz minta ajándékot a barátodnak, ez díszes, mint egy bemutató a szobában.

5. Tojás karton krokodil:

Tojásos karton krokodil

Használja újra a régi tojásdobozokat, hogy elkészítse ezt a lenyűgöző krokodilművészetet és kézművességet. A tojásos kartondobozt zöldre kell festeni. Kézműves szemeket adhat hozzá a tojásdoboz második sorához. Ez az aranyos kézműves óvodásoknak is jó. A gyerekek otthon is kipróbálhatják, egyedi megjelenést kölcsönöz a tojástálcának.

6. Pikkelyes krokodil:

Pikkelyes krokodil

Ez a könnyű krokodil kézműves gyerekeknek meglehetősen egyszerű és szórakoztató. A gyerekeknek le kell vágniuk a zöld papírt, hogy létrehozzák a krokodil pikkelyeit. Díszítse a krokodilt szemmel és fényes fogakkal, hogy a krokodil félelmetes legyen. Ezt elkészítheti szabadidejében, megadhatja a fülbemászó módját ennek a mesterségnek a létrehozásához.

7. Őrült krokodil kézműves:

Őrült krokodil kézműves

Ezek az óvodásoknak szánt krokodilmesterségek buborékfóliából készülnek. Fel kell tekerni a buborékfóliát, majd zöldre kell színezni. A szemek és a lábak hozzáadhatók, hogy aranyos legyen. Ez nagyszerű módja annak, hogy megtanítsuk a gyerekeket az állatokra. Ez a mesterség az egyszerű módszer arra, hogy leckét adjon gyermekeinek az állatokról.

8. Candy Stick krokodil:

Candy Stick krokodil

Íme egy nagyon egyszerű krokodil kézműves kisgyermekek számára, amely gyorsan elkészíthető. Vegyünk egy egyszerű édességet, és fessük zöldre. Ezután tekerje a cukorkát a közepébe zöld üvegkefével a krokodil testéhez és lábához.

9. Krokodil sapka:

Krokodil kalapok

Készítse el ezt a csodálatos krokodilcsipesz -kézművességet, amelyet partikra lehet használni. A kalapok könnyen elkészíthetők, és ajándékként adhatók születésnapi partira. A sapka végéhez rugalmasságot is adhat.

A krokodil mesterségek nagyszerű állati témák, amelyekkel játszani lehet. Különböző stílusokban készítheti őket.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.