9 gyönyörű ujjbáb -kézműves tervezési ötlet gyerekeknek és óvodásoknak

A kézműves tárgyak számának növekedésével a diákok megismerkedhetnek az új tervek és minták készítésével is. A művészet és a kézművesség listáján bemutatott új design ujjbáb -kézműves tárgyak. Különböző állatok és madarak formáival készült, amelyek egyedivé teszik a bábjátékot.

Gyönyörű ujjbáb -kézműves tervezési ötletek gyerekeknek és óvodásoknak

A legjobb ujjbáb -kézműves tervezési ötletek gyerekeknek és óvodásoknak:

Íme néhány vonzó ujjbáb -kézműves ötlet, amellyel segíthet gyermekeinek elkészítésében,

1. Zsiráf ujjbáb:

Zsiráf ujjbáb

Zsiráfot szeretnél! Íme egy zsiráf kinézetű kartondoboz, amelyen barna foltok vannak. Az alsó részen két lyuk van a zsiráf mozgatására ujjak segítségével.

2. Finger Bunny Báb:

Finger Bunny Báb

Egy aranyos ujjbáb kézműves gyerekeknek készült textil anyagból gyapjúból. A nyuszi készült, amely könnyen hordható az első ujján, és mozgatható ide -oda, miközben párbeszédeket folytat.

3. Arc állati bábok:

Arc állati bábok

Az állati ujjbábú kézműves új dizájnt kap, ha az ujjnak csak az állat vagy madár arcrészét adják meg. Kartonpapírokból készült, szép formájú arcrészeket kap különböző színekben, amelyek élőben néznek ki.

4. Gyümölcsbábok:

Gyümölcsbábok

A gyümölcsök, amikor papír ujjbábokat készítenek, a legjobb módja a tanulásnak és a szórakozásnak. Minden ujj más gyümölcs formáját kapja a találgatási játékhoz, amely megkönnyíti a gyerekek tanulását.

5. Családi bábok:

Családi bábok

Szeretnél családi bábjátékot tartani! Itt egy csodálatos design a családi ujjbábok kézműves tervezése, amely egy teljes családot hordoz az ujjain. A családtagok szerint módosíthatók.

6. Erdei Családi Báb:

Erdei Családi Báb

A családi ujjhajó új dizájnt kapott, ahol az erdei állatokat egy dzsungel történetének elmesélésére kombinálják. A bábok karakterei a történetnek megfelelően változtathatók.

7. Fiesta Bábok az ujjakhoz:

Fiesta bábok az ujjak számára

Szeretné bemutatni a híres történeteket! Itt van egy sor fiesta kézműves ujjbáb, amely segít. A csomagok a történetben szereplő összes karakter ujjbábjaival érkeznek. Ezek klassz cuccok a gyerekeidnek, szerezd be és tedd boldoggá őket.

8. Tavaszi ujjbábok:

Tavaszi ujjbábok

Egyszerű és könnyen elkészíthető kivitel a rugós bábok. Az ebben a kivitelben készült óvodások ujjművei rugók segítségével készülnek, amelyek kartonból készülnek az arcrészhez gyapjúval és bársonnyal.

9. Weather Craft Finger Bábok:

Időjárás Craft Finger Bábok

Az időjárási változások kialakításával rendelkező ujjbábok teljes örömet okoznak az időjárás és a kapcsolódó szempontok könnyű megértésében. Különböző időjárással kapcsolatos versekkel is rimánkodnak. Ez a legjobb módszer arra, hogy megtanítsa gyermekeinek az időjárást és az évszakokat, biztosan szeretni fogja ezt az új tanulási módot.

Ha mosolyra vágyik a kisgyermekek arcán, akkor ez az egyujjas bábművészet hasznos lesz, hogy hagyja, hogy gyermekei nevetjenek. Készítheti őket logikája és kreativitása szerint is, házi alapismeretek és papírok segítségével készíthet mesterséget. Az ujjbáb -mesterség nagy népszerűségnek örvend, mivel megkönnyítette a tanulást a gyerekek számára. Ezeket a felnőttek speciális reklámok vagy kampányok készítésére is használják, ami megkönnyíti a vidéki és falusi emberek számára az üzenet megértését..

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 6, 9.