9 legjobb kenguru -kézműves ötlet kisgyermekek és óvodások számára

A művészet és a kézművesség kulcsfontosságú része volt az óvodáknak és az iskoláknak. Nemcsak a kisgyermekek kedvelik őket, hanem a felnőttek is, hiszen új módszert adnak nekik, hogy kreatív dolgokat készítsenek a hulladékból. Közülük a kenguru -kézműves ötleteknek érdekes szerepe van az agy munkába állításában.

kenguru mesterség

Egyszerű és könnyű kenguru -kézműves ötletek kisgyermekek és óvodások számára:

Íme néhány kipróbálható kenguru kézműves tárgy, amelyek könnyen elkészíthetők és egyszerűek,

1. Karton Kenguru:

Karton Kenguru

A kártyatáblák szép és éles kengurut készítenek, amelyet tovább díszítenek a varázsa, hogy szemeket, orrot és más testrészeket készítsenek. Különböző színű kártyalapokkal készíthetők.

2. Pontozott kenguru:

Pontozott Kenguru Kézműves

A pöttyös kenguru -kézműves kisgyermekek borotválkozása érdekes módszer volt különböző minták készítésére színek vagy gyöngyök segítségével. A kenguruk pöttyökkel vannak megtervezve, amelyek különböző formákban tökéletes formát adnak a kengurunak.

3. Kenguru papír edényből:

Kenguru papír edényből

Igen, papír edényeket is használnak kenguru kézműves készítéséhez gyerekeknek. Továbbá barna színűek, és lába, keze és arca barna papírból készült. A papír edényből tasak is készül. Ha bármit szeretne szolgálni a gyerekeinek, próbálja ki ezt a fajta kézművességet papír edényen.

4. Kenguru bábok papírokból:

Kenguru bábok a papírokból

A kenguru papírművesség népszerű a kenguru bábok készítésében. Kemény és puha papírokból készült, tökéletes befejezést adnak a báboknak, és lehetővé teszik a szükség szerinti mozgatást. Téglalap és kerek formát is kaphatnak.

5. Kenguru tasak:

Kenguru tasak kézműves

Szeretne egy tasakot, amely hasonló a kenguru tasakokhoz! Az elkészítéséhez legjobb a kemény kartonpapír. A tasak félkör alakú, vékony kötéllel varrva ki a szélek körül.

6. Fából készült kenguru:

Fa Kenguru Mesterségek

A fából készült kenguru művészet és kézművesség új kinézetet kap, ha fából készül. A kengurut először a fára készítik, majd sötét fekete vázlatokkal vágják ki arcok és egyéb alkatrészek készítéséhez. Ha ismered a fából készült mesterségeket, akkor próbáld ki ezt a kenguru -mesterséget.

7. Divatos kenguru tolltartó:

Divatos kenguru tolltartó

Kenguru kézműves óvodásoknak, ha kartonból vagy bármilyen más fényes kemény anyagból készül, szilárd és dekoratív megjelenést kölcsönöz. A tolltartó a tasakrészre kerül, ahol a teteje hasonló mintával készült. Kicsit keménynek tűnik, de nagyon könnyű elkészíteni, megfelelő ítélőképességre van szükség, miközben ezt a tolltartót kenguru mesterségben készítik, ezt ajándékba adhatja öccsének is.

8. Pamut kenguru:

Pamut Kenguru Kézműves

A pamutból készült, bársony anyaggal borított kenguru kézművesség tökéletes ajándék ajándék játék minden fél számára. A kézműves tárgyak különféle színárnyalatokkal készülhetnek, és gyöngyökkel stb. Is díszíthetők rajta. Ha van egy kicsi gyereked, akkor próbáld ki ezt a mesterséget, és hagyd, hogy mosolyogjon a gyerekek arcán.

9. Karácsonyi Kenguru:

Karácsonyi Kenguru

Karácsonyi kenguruk kartonpapírból és karácsonyi botok, amelyek tökéletes ünnepi elemet alkotnak. Továbbá díszítik, hogy ceruzával színezik. A gyerekek élvezhetik ezt a mesterséget karácsonyi partijukon, a szülők segíthetnek és irányíthatják őket, miközben ezt a kenguru mesterséget készítik.

A kenguru kézműves ötletek általában olyan összetevőket tartalmaznak, mint a pamut, karton, viasz, textil anyagok és még sok más. Arra is készülnek, hogy vonzó tasakokat készítsenek a pikniken. A ugráló kenguru, tasakok, papírzacskók, papírlemez maszkok stb. Többnyire kenguruval kapcsolatos kézműves tárgyak..

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.