9 legjobb leveles kézműves ötlet gyerekeknek készült képekkel

A levélkészítés szép kézműves tevékenység. Ez a mesterség gyönyörűen néz ki az őszi színekkel, de bármilyen évszakban megtehető bármilyen típusú levél használatával. Ezeknek a leveleknek az elrendezése szórakoztató tevékenységet jelent a gyerekek számára.

A legjobb kókusz-, pálma- és papírlevél -kézműves ötletek képekkel:

Íme néhány leveles kézművesség, válasszon az alábbi 9 legjobb levél kézművességből gyerekeknek, óvodásoknak és kisgyermekeknek,

1. Papírlevél -kézművesség:

Papír levél kézműves

Szép mesterség, amelyet könnyen meg lehet csinálni különböző színű papírral. Nincs szüksége levélsablonra. Vegyen bármilyen formájú papírt, és dolgozza ki, hogy gyönyörű leveleket készítsen. A papírlevél bármilyen alakú és színű lehet. Megpróbálhat néhány őszi levelet készíteni velük. Olyan természetesnek és gyönyörűnek tűnik. Vágott himnusz ragasztja össze, hogy csomókat készítsen belőlük.

2. Palm Leaf Craft:

Palm Leaf Craft

A pálmalevél készítése nagyon szórakoztató. Szép levélkészítés gyerekeknek. Ez a szezon trópusi átalakítást ad otthonának, gyönyörű pálmalevél kézművességgel. A papírral dolgozik, és annyi pengét ad a kiválasztott levélhez. Próbálja meg színezni őket, hogy szép megjelenést kapjanak.

3. Kókuszlevél kézműves:

Kókuszlevél kézműves

Remek ötlet valami hasznosat készíteni a kókuszdióból. Ahelyett, hogy kidobná őket, próbálja ki ezeket a gyönyörű kókuszlevél kalapokat. Olyan jól néz ki. Ezek elkészítéséhez nincs szükség speciális szerszámokra, véd a napfénytől. Ezt is szórakoztató elkészíteni.

4. Őszi levél kézműves:

Őszi levél kézműves

Gyermeke szívesen készítene őszi leveles kézművességet. Ki kell választania egy keretet, és össze kell gyűjtenie néhány őszi levelet. Válasszon egy képet a létrehozásához, és ragasztó segítségével ezeket a leveleket összeragaszthatja, hogy nagyszerű falfestményt készítsen.

5. Leaf Sunflower Craft:

Leaf Sunflower Craft

Az ősz szép évszak a kézműves foglalkozásokhoz. Válasszon szép leveleket, amelyek hosszúak és hegyesek. Tedd gyerekeidet ezekre a szép napraforgókra. Szerezzen egy szép, kerek papírt a közepére, és ragassza körbe ezeket a leveleket. Ezeknek a virágoknak a színe szép mosolyt csal az arcára.

6. Leaf Mask Craft:

Leaf Mask Craft

Ez az ötlet, hogy maszkot készítünk természetes levelekből, nagyon szórakoztató. Szép levélkészítés óvodásoknak. Imádni fogják az ilyen szép maszkot viselő levélembert. Egyszerű elkészíteni, és a gyerekek utoljára viselni fogják. Rajzolja le a maszkot, vágja a méretéhez, és ennek megfelelően állítsa be a szem lyukakat. A leveleket ki kell szárítani. A maszk elkészítéséhez ragasztót kell ragasztani és ragasztani a leveleket.

7. Leaf Lantern Craft:

Leaf Lantern Craft

A levéllámpák jó Leaf kézműves ötletek a kisgyermekek számára. Nem kell hozzá más színű őszi levél. A lámpa elkészítéséhez vezetékre és elektromos izzóra van szüksége. Ragassza ezeket a leveleket a kézműves papírra, és sajtdobozokra kell tekerni. Akasszon belé egy izzót, hogy a lámpák ragyogjanak. A gyerekek örülnének a lámpás lámpákból.

8. Leaf Monster Craft:

Leaf Monster Craft

Nézze meg a szórakoztató tevékenységeket a kisgyermekek számára. Készíts néhány levél szörnyet. A gyerekek imádnák őket. Ezekkel a kedves levélszörnyekkel elijeszthették anyjukat. A gyerekek imádni fogják ezeket az ijesztő szemeket ezekre az őszi levelekre, hogy szörnyetegnek tűnjenek. Nincs másra szükséged, mint e ragasztóra és szárított levelekre.

9. Festés Leaves Craft:

Festés Leaves Craft

Az ősz jó időszak arra, hogy elkezdjük ezt a mesterséget. Szedjen sok levelet az udvarról. Válassza ki a választott akril színeket. Festeni ezeket a leveleket, hogy szép megjelenést kapjon. Ezeket a festett leveleket is összeállíthatja, hogy szép kollázst készítsen.

A levélkészítés sok örömet ad a gyerekek tevékenységéhez. Az ősz az az évszak, amikor ilyen szép mesterségeket készíthet. Próbálja meg elkészíteni ezeket az egyszerű mesterségeket, például levélszörnyeket és levélmaszkokat gyermekei számára. Szeretnének játszani velük. A lámpák nagyon jó ötlet azok a szellős esték.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.