9 legjobb Wolfcraft ötlet gyerekeknek és óvodásoknak

A művészeti és kézműves tevékenységeket mindig nagyszerű dolognak tartják a különböző szakaszok új tanulói számára. A kisgyermekektől az óvodásokig a gyerekek kedvelik az ilyen tevékenységeket. Ez széles körben segíti őket kreativitásuk létrehozásában és kifejezésében. Az ilyen típusú kézműves tevékenységek nagyon jól megfelelnek a gyerekeknek és a fiataloknak is.

A legjobb Wolfcraft ötletek gyerekeknek és óvodásoknak:

Itt bemutatjuk a Top 9 farkasmesterséget óvodásoknak és gyerekeknek, amelyek biztosan tetszeni fognak,

1. Bábfarkas mesterségek:

Bábfarkas mesterségek

Tekintse a tekintetét erre a vicces bábra, fekete barkás mesterségből és farkasból, amelyet a gyerekek és még a felnőttek is szívesen készítenének. Arca teljes egészében fekete szőrös anyagból áll, és szemei ​​szivacsosak. A rögzített bot pedig teljesen bábnak tűnik.

2. Maszk Wolf Crafts:

Maszk Farkas Kézműves

Fókuszáljon erre a fantasztikus szürke színű farkasmaszk -kézművességre, amely vastag diagrampapírból áll. A grafikonpapírt ennek megfelelően vágják le, hogy a farkas finom alakja legyen. A további tekintet elérése érdekében a részleteket fekete és szürke vázlat tollak segítségével rajzolják meg. Ezt a maszkot felnőttek használhatják, farkas témájú partikban.

3. Papírfarkas kézművesség:

Papírfarkas kézművesség

Találjunk ki néhány farkas mesterséget gyerekeknek, ami túl egyszerű és kényelmesen elkészíthető. Fekete, barna, fehér színű kézműves papírokat használ, és googly woogly szeme is van rajta. Teljesen a szakembertől függ, ki a felelős a művészet vágásaiért és görbéiért.

4. Papírlemez farkas kézműves:

Papírtányér farkas kézművesség

Nézze meg ezt az egyedülálló művészeti papírlemez farkas kézműves ötleteket. Itt a papírfarkas farkast egy papírlap segítségével készítik néhány színes papírral együtt. A szeme, az orra, a füle és a fogai a saját fantáziájával és dizájnjával ragadnak rajta.

5. Születésnapi parti kalapok Wolf Crafts:

Születésnapi party kalapok Farkas kézműves

Tekintse meg ezt az imádnivaló farkasművészetet, amely alapvetően születésnapi kalapokból áll. Mivel rugalmas kötéssel rendelkezik a kényelmes viselet érdekében, ezek a legmegfelelőbbek. Először egyszínű kalapot vesznek, és az összes részletet kidolgozzák és ráillesztik. Hogy vicces legyen, csatoljuk azokat a hatalmas szemöldököket, amelyeknek nyelve kiugrik.

6. WC -papír tekercs Wolf Crafts:

WC -papír tekercs Wolf Crafts

Töltse fel magát ezzel a farkas kézműves ötletekkel azok számára, akik egyedülálló őrült mesterségeket várnak. Használja az üres WC -papír tekercset, amelyet teljes egészében szürke színű papír borít. Ezután a részleteket, például a fejét és a lábait megfelelően levágják, hogy formájukhoz illeszkedjenek és a papírhengerre illeszkedjenek.

7. Finger Sock Puppet Wolf Crafts:

Ujj zokni báb farkas kézműves

Nézze meg ezt a gyönyörű művészi eredményt a farkas kézműves gyerekeknek, amelyek alapvetően zokniból készültek. Vastag, fehér és barna színű bársonypapírból készülnek a zokninál megfelelően felragasztandó extra funkciók, hogy megkapja a dühös, ravasz farkas elképesztő tekintetét. Ez a legfigyelemreméltóbb ujjzokni báb gyerekeknek.

8. Gyapjú horgolt farkas kézművesség:

Gyapjú horgolt farkas kézművesség

Ez a művészet különösen az idősebb gyerekeknek és felnőtteknek szól. Itt ezt a farkasszállítást úgy tesszük teljessé, hogy a gyapjút horgolt mintába kötjük. A mi döntésünk és kreativitásunk, hogy bármilyen kívánatos színkombinációt használjunk a díszítésére.

9. I-pad ujjú farkas filc kézműves:

I-pad ujjú farkas filc kézműves

Ez az i pad tok kézműves farkasa kivételes és kiváló választás egy lényeges dolog elkészítéséhez. Sokan használjuk, ezért napjainkban óriási felhasználása van. A természetes szürke árnyalatú szövet vastag anyaga itt van kiválasztva, és farkasszerű tapintású, ahogy az itt látható.

A gyerekek mindig játékos hangulatban vannak, és extra lendületre van szükségük egy ilyenfajta innovatív kézművesség megalkotásához. Ezért elengedhetetlen, hogy számukra biztosítsák ezt a plusz teret, hogy teljesítsék a kézműves elvárásaikat. Ezeken kívül több száz egyszerű módjuk van arra, hogy elhárítsák potenciáljukat, és ezentúl segítenek a szülőknek abban is, hogy elfoglalják gyermekeiket. ül egy helyen.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.