9 lenyűgöző oroszlán kézműves tervezési ötlet gyerekeknek és óvodásoknak

Oroszlán a dzsungel királya. Minden gyerek szereti az oroszlán sörényét. Ha rajong a nagy macskáért, akkor folytassa néhány ilyen jó oroszlán kézművességgel. Az ilyen állatkerti mesterségek nagyon szórakoztatóak. A gyerekek többet tudnak meg a dzsungel nagy állatáról. Hatalmas kézműves ötletek gyűjteménye található.

A legjobb oroszlán kézműves tervezési ötletek gyerekeknek és kisgyermekeknek:

Íme néhány oroszlán kézművesség, válasszon az alábbi 9 legjobb oroszlán kézművesség közül,

1. Papírlemez oroszlán kézműves:

Papírtányér oroszlán kézműves

Ha meglátogatja az állatkertet, készítsen néhány papírlemez oroszlánt a gyerekeknek. Üvöltenének rajtuk. Ez egy remek kézműves minden korosztály számára. Csak néhány papírtányérra, kézműves papírra és néhány googly szemre van szüksége. Készítsen kerek arcot az oroszlánnak. Vágja le a lemez külső részét a sörény elkészítéséhez. Javítsa meg ezeket a szemeket, és a papíroroszlán üvöltésre kész. Ez egy szép oroszlánpapír mesterség.

2. Lábnyom -villás oroszlán kézműves:

Lábnyom Villás Oroszlán Kézműves

Kép forrása: emmaowl.com

Az oroszlán festése lábnyomokkal és villákkal olyan szórakoztató tevékenység. Csak kézműves papírra kell vennie a lábnyomát, és le kell hűteni. Fogjon egy villát, és készítse el a sörényt festékek használatával. Tegye fel azokat a szemeket és bajuszokat. Oroszlán készen áll ezekkel az aranyos lábnyomokkal. Ez egy szép oroszlán mesterség gyerekeknek.

3. Styrofoam Cup Lion Craft:

Styrofoam Cup Lion Craft

A gyerekek szórakozhatnak ezekkel a csészeoroszlánokkal. Elkészítéséhez csak hungarocell csészékre és színekre van szüksége. Vágja le ezeket a csészéket a sörény elkészítéséhez, és melegítse fel, hogy a sörény vége felfelé görbüljön. Színezd ki őket. Javítson ki néhány szép szemet és száját a nagymacskának. Győződjön meg arról, hogy segíti gyermekeit a csészék felmelegítésében a kézművesség számára, amely remek szórakoztató mesterség lenne számukra. Ez egy szép oroszlán mesterség lehet óvodáskorú gyerekeknek.

4. Szalag és szál oroszlán kézműves:

Szalag és szál oroszlán kézműves

Nagyon szórakoztató gyerekekkel dolgozni. Csak adj nekik színes kézműves papírt, és vágj ki néhány narancssárga és sárga szalagot. A gyerekek ezeket a szalagokat az oroszlán kerek arcára ragasztják. Javítsd ki azokat a szemtelen szemeket. Színes szalagok repülnének a levegőben, és szép megjelenést kölcsönöznének a nagymacskának. Ezek a szép oroszlán mesterségek a kisgyermekek számára.

5. Kínai oroszlán bábművészet:

Kínai oroszlán bábművészet

A gyerekek ezt az oroszlánt fel -alá táncolhatják, akárcsak az oroszlán táncot a kínai újévben. Ezek aranyos bábok. Csak kézműves papírok kellenek hozzá, néhány vidám bot. Vágja ki az oroszlán arcát és színezze. Ragassza őket Popsicle botokra. A gyerekek üvöltve járkálnak örömünnepükkel a kínai új évet ünnepelve. Ezek szép oroszlán kézműves ötletek.

6. Oroszlán megafonos kézműves:

Oroszlán megafonos kézműves

Lepje meg a gyerekeket ezzel az oroszlán témájú megafonnal. Szívesen üvöltöznének ezekkel a kedves telefonokkal. Ebből szép dzsungel lenne a városban. Elkészítéséhez csak építőpapírra és ragasztóra van szüksége. Nagyon könnyű oroszlánkirályi mesterségek, amelyeket minden korosztály szeret.

7. Szív oroszlán papír kézműves:

Szív oroszlán papír kézműves

Könnyű mesterség gyerekeknek. Vágjon kézműves papírt szív alakúra, és rögzítse a fejhez és a testhez. Készítse el a sörényt és a szemeket az oroszlánnak. Rögzítse a farkát. Hadd ordítson az oroszlán. Vágja le a gyerekeket a szívformákra, és ragassza fel őket. Nagyon szórakoztató. Ezek az egyszerű oroszlán mesterségek, amelyeket a gyerekek készíthetnek és élvezhetnek.

8. Lion Mask Craft:

Oroszlán maszk kézműves

Egy egyszerű oroszlánmaszk nagyon szórakoztató. Használhatja őket Halloweens -en vagy néhány szórakoztató eseményen. Elkészítéséhez csak néhány papírlapra és színes papírra van szüksége. Ezekkel a maszkokkal elriaszthatja barátait. Az oroszlán ordítás nagyon szórakoztató. Úgy érzi, hogy a dzsungelben van. Ezek a nagyszerű oroszlán kézműves ötletek.

9. CD Lion Craft:

CD Lion Craft

El tudod képzelni az oroszlán kézművességet CD -kből? Ez egy menő mesterség. Vegyünk néhány fel nem használt CD -t. Fűzze őket egy nagy kézműves papírra, és színezze ki őket. Javíts néhány googly szemet, és készítsd el a sörényt. Kapsz egy klassz CD oroszlánt. A CD -ből készült oroszlán teljesen szórakoztató dolog. Most próbáljon zenét játszani ezekkel a CD -kkel. Ez egy csodálatos oroszlán mesterség.

Az oroszlán kézművesség nagyon szórakoztató a gyerekek számára. Játsszon velük ezekkel a kézműves papírokkal. Szívesen ordítanának, és szép ravasz oroszlánokat hoznának létre. Lepje meg őket az állatkert látogatásával. Ez javítja a tanulási képességeiket is.

Képek Forrás: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9.