9 Óra Kézműves Képek és ötletek gyerekeknek és óvodásoknak

Az egyik a sok dolog közül, amit a növekvő gyerekek megtanulnak, az idő. Ez az egyszerű óra mesterség lehetőséget ad számukra, hogy érdekes módon megtanulják az idő fogalmait.

A legjobb órák és ötletek óvodásoknak és fiatal gyerekeknek:

Keressünk itt említett óra -kézműves ötleteket és képeket gyerekeknek és felnőtteknek, hogy szórakoztatóak legyenek.

1. Papír óra:

Papír óra

Ez az egyszerű papír óra kézműves nagyszerű tanítani a gyerekeket az időről. A papíróra kerek papír darabolásával készül. Ezután levághatja a papír számát az adott időre. Ragaszkodjon az óra kezéhez egy ütéssel. Használjon kék színű papírt, amely frissnek és fülbemászó színűnek tűnik az órakészítéshez.

2. CD óra:

CD óra

Egy másik jó módja annak, hogy órát készítsen, egy régi CD újrahasznosítása. Az óragyártás tökéletes a nagyobb gyerekeknek. A CD -t a közepére helyezzük, és a kezek hozzá vannak erősítve. A számokat kontrasztpapírból vágják ki. A CD ragyogó megjelenést kölcsönöz a gyerekek hálószobájában; szép fényt ad a fényben.

3. Papírlemez óra:

Papírlemez óra

Ez az aranyos óra kézműves ötlet nagyszerű a kisgyermekek számára, mivel egyszerű a feladatuk. Színezniük kell a papírlemezt, majd fel kell írniuk a számokat. Ezután két kezet ragaszthatnak a közepén lévő tányérra egy papírtű segítségével. Ha kicsi gyerekei vannak, akkor hagyja, hogy kipróbálják, tanulni fognak az ilyen típusú mesterségekből.

4. Időmondó:

Időmondó

Amikor a gyerekek olyan korban vannak, hogy megtanulják az időt, elkészítheti őket, hogy megalkossák ezt a szép óraalkatrészeket a kézművességhez. A papírlap tele van az időszámításokkal. Ezenkívül a jegyzőkönyv számjegyeit is hozzáadhatja, hogy könnyen megtanulható legyen. Segít motiválni gyermekeit, hogy játék közben vonzzák a tanulást.

5. Az órát érő fogaskerekek:

Az órát érő fogaskerekek

Segítsen a gyerekeknek élvezni a „Szépség és a szörnyeteg” című filmjüket ezzel a szép Cogsworth -óraművészettel. A kézműves órakészletek összeállíthatók, hogy hasonlítsanak rá, és ez magában foglalja az óra és a percmutatót. Ez a filmóra nagyon érdekes. Ez egy viccesnek tűnik, de szép ötlet, mint egy óra kézműves.

6. Kakukk óra:

Kakukkos óra

Itt van egy klassz kakukkóra, amely a kézműves óra mutatóit mutatja egy kis kakukkmadárral együtt. A függő kakukkóra nagyon lenyűgöző, és a gyerekek imádni fogják a részleteket. Tetszés szerint díszítheti. Felvehet bármilyen szuperhős képét, amelyet a gyerekei szeretnek rajzfilmben nézni.

7. Candy Stick óra:

Candy Stick óra

Itt vannak a szép faipari órák, amelyeket a gyerekek könnyen megtehetnek. A fából készült cukorka rudakat a szivárvány színeire festik, majd összeragasztják. Kipróbálhatja ezt a faipari faliórát, hogy megtanítsa a gyerekeket az időre és a szivárvány színeire.

8. Pingvin kis órák a kézművességhez:

Pingvin kis órák a kézművességhez

Ez egy kis kézműves óra, amelyet meg tud mutatni gyermekeinek. A pingvin téma habdarabok használatával készül, amelyeket könnyen össze lehet ragasztani. Hagyja, hogy a gyerekek csillogással és flitterekkel díszítsék, hogy fényes legyen.

9. Kézműves karóra:

Kézműves karóra

Ez a szép ötlet a kézműves órákhoz nagyszerű módja annak, hogy az idősebb gyerekek megtanulják az időt. A karóra barna papírból készült, amelyet számlapok díszítenek. A gyerekek könnyen mozgathatják az óra mutatóját.

Az órakészítés nagyszerű tanulási eszköz minden gyerek számára. A papírból, papírtányérból, habból stb. Készített órák csodálatos módszerek a gyerekek elkötelezettségének fenntartására.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.