A 11 legjobb játék 8 hónapos babához 2021

Most, hogy a baba 8 hónapos, kísérletezni fog. A kezét fogja használni, hogy különböző dolgokat érezzen, és képet alakítson ki az elméjében. Ez a kép babánként változik, és ennek a folyamatnak a hatékonyabbá és élénkebbé tétele érdekében a babának olyan játékokat kell biztosítania, amelyek elősegítik a fejlődését..

Mindig kövesse a címkén szereplő gyártók kor szerinti ajánlásait. Íme a legjobb 11 legújabb játék 8 hónapos csecsemők számára:

1. A VTech Ülj fel állni tanuló sétáló:

Játékok 8 hónapos babának 1

Ez egy fantasztikus játék a növekvő baba számára, és elmondható, hogy az egyik legjobb játék a 8 hónapos baba számára. Segíti a babát új dolgok elsajátításában, valamint fejleszti kreativitását és képzelőerejét is. Ezt a játékot szinte minden babajáték -üzletben megtalálhatja, mivel nagyon népszerű az ilyen korú csecsemők körében.

2. A Insect Lore Live Cup of Caterpillars:

Játékok 8 hónapos babának 2

Ez egy egyedülálló játék, és valószínűleg még nem látott ilyet. A csésze számos hölgy hernyót tartalmaz, és néhány pillangót állítólag ideális példánynak tartanak (bár mindez festett). A gyerekek sok időt töltenek ezzel, és néhány szülő és dada szerint ez az egyik legjobb babajáték 8 hónapos korban.

3. A Scientific Explorer az első elmefújó tudományos készletem:

Játékok 8 hónapos babának 3

Ez egy alapvető és igazán egyszerű tudományos készlet a 8 hónapos csecsemők számára, amely segít nekik egy kis elképzelés kialakításában a tudomány lényegéről. Manapság szinte minden szülő biztosítja gyermekének ezt a játékot, mivel a 8 hónapos baba egyik legjobb játékaként tartják számon..

4. Lépés a Whisper Ride II -hez:

Játékok 8 hónapos babának 4

Ez a játék magában foglal egy kis tevékenységet, amelyet a baba felajánlhat a játékkal való játékhoz. A játék sokféle színben kapható, és az egyik legtöbbet vásárolt babajáték a 8 hónapos csecsemők számára.

5. A Sassy Pop n ’Push Car:

Játékok 8 hónapos babának 5

Itt van egy másik elképesztő tolóautó, amely bizonyos alapvető tevékenységeket követel meg a babától. Az ilyen típusú játékok természetesen segítik a baba fizikai növekedését és a megfelelő táplálkozást. A játék szinte minden népszerű online játék webhelyen elérhető.

6. A VTech Stack and Sing Rings:

Játékok 8 hónapos babának 6

Itt van egy másik, az egyik legnépszerűbb játék a 8 hónapos baba számára. Ez a játék megköveteli a babától, hogy egy kicsit használja az elméjét. A babának rendesen fel kell raknia a gyűrűket, és végül örömzenét hallgat a játék. Néhány hasonló típusú játék kapható Indiában, ahol a gyűrűk elrendezéséhez és egymásra rakásához szükséges színkód kulcsfontosságú.

7. VTech Go! Megy! Intelligens kerekek 3 az 1-ben bevezetése & Play Raceway:

Játékok 8 hónapos babának 7

Az ilyen korú babák szeretik az autókat. Ez a versenypálya -játék gyönyörűen megtervezett versenypályákkal és színes autókkal érkezik. Ez egy nagyon vonzó és kreatív játék, amely fejleszti a baba motorikus készségeit. Zenét és szórakoztató kifejezéseket is játszik, és a babák végtelenül szórakozhatnak. Az alap része az, hogy háromféle versenypályát építhet.

8. Hape- Walk-A-Long Puppy Fa húzós játék:

Játékok 8 hónapos babának 8

Ez mondhatni az egyik legjobb játék valaha a 8 hónapos csecsemők számára. Az adott játék gyönyörű kialakítású, és egy kötél, amellyel a 8 hónapos gyerekek ezt magukkal húzhatják. Ez a díjnyertes kiskutya javítja a koordinációt és ösztönzi az aktív játékot. Kisgyermeke sétára viszi ezt a gyermekbiztos kiskutyát.

9. VTech Baby Lil ’Critters Roll and Discover Ball:

Játékok 8 hónapos babának 9

Ez a különleges játék valóban csodálatos. Számos dologról ad tényeket a gyermeknek, amikor gurítja a labdát, vagy egyszerűen játszik vele. Ez az egyik legjobb babajáték 8 hónapos korig. Ez az egyik legjobb fejlesztő játék 8 hónapos babáknak. A lágy textúra elősegíti a tapintási fejlődést, és kúszásra készteti őket, hogy hallgassák a játék által keltett hangokat.

10. VTech Turn and Learn Driver:

Vroom, Vroom! Mindannyian szeretünk vezetni, és a ti kis 8 hónapos babáitok is. Imádják utánozni apjukat és anyukájukat, akik vezetnek. Ez a játék az álcázott vezetési játék mellett állati zajokat és járművek hangjait teszi ki. Ezeken a dalokon kívül számos dal és kifejezés segít a gyermek általános fejlődésében. Ez az akkumulátorral működtetett kerék utat nyit a kreativitásnak és a képzeletnek.

11. Fat Brain® játékok Oombee kocka alakú rendezési játék:

Ez az élénk és texturált játék ideális a 8 hónapos csecsemők számára, mivel így felfedezhetik a formákat és a textúrákat. A kockán lévő kivágások meghatározott formákhoz tartoznak, és a baba megtanulja, hogy illeszkedjen ezekhez az alakzatokhoz – négyzet, csillag és ötszög. A csecsemők fejlesztik finom motoros készségeiket, miközben a kezüket tanulják. Ez a biztonságos játék élelmiszer -minőségű szilikonból készült, és nem árt a babának, még akkor sem, ha rágja, különösen fogzás közben.

A játékokon kívül itt van néhány olyan tevékenység, amelyet a 8 hónapos kisgyermekével együtt élvezhet.

1. Kukkantás:

Így játszhatod ezt a szórakoztató játékot 8 hónapos gyermekeddel:

  • Fedje le az arcát kézzel, vagy ruhával vagy lepedővel.
  • Mondjon valamit, hogy a baba jól érezze magát, például: „Hol van Mamma?” vagy “Hová tűnt Mamma?”
  • És akkor mutasd meg az arcod, anélkül, hogy túl sokáig várakoznál. Különben a baba aggódhat.
  • Folytathatja a játékot, és a baba megszokja, és hamarosan elkezd veled játszani.

2. A tapsoló játék:

A csecsemők 6-8 hónapon belül megtanulnak tapsolni, ezért rá kell ültetni a babát, és néhány rímet is el kell énekelniük..

  • Ha boldog vagy, és tudod, hogy tapsol (2)
  • Ha boldog vagy, és tudod, és tényleg meg akarod mutatni,
  • Ha boldog vagy, és tudod, hogy tapsol!
  • A baba hamarosan megtanul veled utánozni és tapsolni.

Nyolc hónapos korában a baba önállóbb lesz, és a felfedezés teljesen új szakasza kezdődik. Elengedhetetlen a gyermekbiztonság a házban, mivel a kisgyermek felveszi az elérhető tárgyakat. Azt is megfigyelheti, hogy gyermeke felismerhet idegeneket, és sírhat, hogy hozzájuk menjen. Győződjön meg arról, hogy nem kényszeríti a kisgyermeket idegenekhez.

Ezen a ponton kialakíthat egy hangulatos sarkot, ahol a baba játszhat. Megismertetheted velük egy teljesen új, csillogó játékkészletet, zenés játékokat, játékokat, amelyek segítenek a kúszásban vagy állásban, építőjátékokat és játékokat, amelyek gombokkal vagy számlapokkal rendelkeznek, felkeltik az érdeklődésüket.

A 8 hónapos kor azt jelenti, hogy gyermeke elég hamar hozza magát és erős lesz. Ez a cikk felsorolta a legjobb játékok listáját, amelyek alkalmasak lesznek az ilyen korú gyermekek számára. A játékok a legjobb játékgyártó cégektől származnak, és csukott szemmel bízhat bennük.