A 9 hónapos baba legjobb 9 játéka

A 9 hónapos baba már nagyon okos lesz. Elképzelést kellett volna kidolgoznia az őt körülvevő emberekről, a környezetéről stb. Nyilvánvalóan sokkal többet kell tudni a világról. Íme a top9 csodálatos játék, amelyek segítenek a babának a tudás megszerzésében.

Játékok 9 hónapos babának

A 9 hónapos baba Top9 játéka a következő.

1. Az Earlyears Roll n ’Swirl Ball Ramp:

9 hónapos babajátékok 1

Ezt a játékot tartják a legjobb játéknak a 9 hónapos baba számára. Nő és férfi gyermekek számára egyaránt alkalmas lesz. A rámpa igazán vonzó, és a gyerekek nagyon jól szórakoznak ezzel a csodálatos játékkal. Gyönyörű színekben pompázik, ami vonzóvá és vonzóvá teszi a játékot a gyerekek számára. A labdák is jól díszítettek, és számos más tárgy is található. Ez felvilágosítja a babát, és szinte egész nap boldoggá teszi őt, és egyetlen lehetőséget ad neki a sírásra.

2. A Ddstore színes zenei Inchworm fejlesztő babajáték:

9 hónapos babajátékok 2

Itt van egy másik csodálatos játék, amely a baba elméjét fogja foglalkoztatni. Az egyik leghatékonyabb babajátéknak minősítették 9 hónapos korban. A játék vonzó színekkel és formatervezéssel is rendelkezik, amelynek célja, hogy első pillantásra boldoggá tegye a babát. Eleinte egy kis időre lesz szükség ahhoz, hogy regisztráljon az elmében, hogy ez a játék valójában mit jelent. De később, amikor a baba megérti a vele járó jelentést és szórakozást, egyáltalán nem akarja elhagyni.

3. Az apró Love Spin Ball Love játék a 9 hónapos babához:

9 hónapos babajátékok 3

Ezen a listán a harmadik a gyönyörűen elkészített szerelmi játék, amely egyedi kialakítással rendelkezik, és célja, hogy a babát bármely pillanatban megteremtse. A játékhoz tartozik egy kis vonzó műanyag figura a labda belsejében is.

4. A Playskool Play Kedvencek Foglalt Poppin ’Pals:

9 hónapos babajátékok 4

Ez tanulságos a 9 hónapos csecsemők számára. Ez a játék tartalmaz néhány ragyogó funkciót, amelyek segítik a babát az új dolgok elsajátításában.

5. A VTech Baby Lil ’Critters forgatja és fedezze fel az óriáskereket:

9 hónapos babajátékok 5

Ez az óriáskerék 9 hónapos csecsemők számára alkalmas. A játék gyönyörű kialakítású, és elsősorban a baba figyelmét kívánja felkelteni.

6. VTech Sort and Discover Activity Cube:

9 hónapos babajátékok 6

Ez az Activity Cube játék egészen elképesztő. Ez biztosítja a gyereknek a legjobb emlékeket, amelyeket később őrizhet. Az aktivitási kölyök megköveteli a gyermektől, hogy álljon le a lábáról, és mozogjon egy kicsit, hogy működtesse ezt a játékot. Egyes szülők szerint ez az egyik legjobb babajáték a 9 hónapos korosztály számára. Ez a kocka alakú szerkezet sokkal érdekesebb, mint amilyennek látszik.

7. A VTech Click and Count távvezérlő:

9 hónapos babajátékok 7

Ez a korlátozott példányszámú játék elérhető a weboldalakon. Ez a játék általában nem található meg a boltokban, ritka kereslete miatt. De mégis elmondható, hogy az egyik legjobb játék a 9 hónapos baba számára.

8. Az Acmee Rattle és Sensory Teether Activity Toy babajátszáshoz:

9 hónapos babajátékok 8

Íme egy csodálatos aktivitásérzékelő játék, amely elősegíti a 9 hónapos baba mentális fejlődését.

9. Fisher-Price nevetés és tanulás az autó körül kúszni:

9 hónapos babajátékok 9

Ez a különleges nevetés és tanulás az autó körül való kúszásról igazán csodálatosnak mondható. Ez a különleges játék a babajátékok szépségét tükrözi, és remekmű. A gyártó utasításai szerint ez a játék alkalmas olyan gyermekek számára, akik nem kevesebb, mint 6 hónaposak és legfeljebb 3 évesek. A gyermeknek némi erőfeszítést kell tennie a megfelelő tárgyak megfelelő helyre történő elhelyezése és beillesztése érdekében.

a 9 hónapos gyermek játékát úgy kell megtervezni, hogy kielégítse a gyermek alapvető szórakozási igényeit, és ezek eddig jól teljesítik a feladatot.