A legjobb 11 játék 1 hónapos babának

A csecsemők okosabbak lesznek, és a kor előrehaladtával gyorsan éretté válnak. Ezért különösen ügyelnie kell arra, hogy ne kerüljenek explicit tartalmak elé, és mindig megfelelő felügyelet alatt maradjanak. Az 1 hónapos csecsemő csak 8-10 hüvelyk távolságban látja a tárgyakat, és nem tud részleteket vagy színspektrumot kivenni. Amikor beszélsz velük, nagyon közelről néznek és figyelnek. Szeretik, ha tartják őket, és vigasztalást keresnek. Az öklük általában csukva van ebben a szakaszban, és hirtelen és erős zajok megijeszthetik a babákat. Van néhány elképesztően fantasztikus játék 1 hónapos csecsemők számára, amelyeket ebben a cikkben tárgyalunk. Ha játékokat keres 1 hónapos kisfiúhoz vagy kislányhoz, a keresés itt véget ér.

Az 1 hónapos csecsemők legjobb 11 játéka a következő.

1. A Kick and Play Zongora:

Játékok 1 hónapos babának 1

Ez egy csodálatos játék, amelynek beállításához jó hely szükséges. Aktívan tartja a baba testét, és lehetővé teszi számára a szórakozást is. A kick and play zongora egy csodálatos játék, amely örömben tartja a babát. Javasolt, hogy a babát ne tegye ki ennek a játéknak közvetlenül evés után. Pihennie kell egy jót, aztán játszania kell vele. Felügyelő vagy szülők segítségére van szükség.

2. A Melody Gym:

Játékok 1 hónapos babának 2

A dallamos tornaterem a csecsemők számára szintén egy csodálatos termék. A tetején színes játékok lógnak, amelyeket a baba lefekvés közben nézhet. Az egészet gyönyörűen tervezték egy hónapos csecsemők számára, ami hatékonyan táplálja a lenyűgözést. A dallamos edzőterem nagyon népszerű a gyerekek körében, és elmondható, hogy az egyik legjobb játék 1 hónapos csecsemőknek.

3. A puha játékteknős:

Játékok 1 hónapos babának 3

A legtöbb gyerek szereti az elefántokat. Aztán vannak olyanok, akik szeretik a teknősöket. Vannak olyan 1 hónapos gyerekek, akiket lenyűgöz a teknősbéka héja. Nagyon szeretnek vele játszani. Ez különlegesebb, mivel aranyos hangot ad ki, amikor megérinti vagy elég erősen nyomja. A gyerekek tudatuk szinte minden óráját ezzel a játékkal töltik. A játék olyan szép, hogy még a szülők is meg akarják vásárolni a gyerekeiknek, még akkor is, ha 1 hónapos babáik nem igényelnek ilyet.

4. Az Animal House játék 1 hónapos csecsemőknek:

Játékok 1 hónapos babának 4

Ehhez a játékhoz ház tartozik, körülötte néhány állat. A játékot „My Forest Friends” -nek hívják, ami egy igazán népszerű játékkészlet, és amelyet a világ egyik legjobb, USA -beli babajáték -gyártó cége gyárt. A játék tele van csodákkal, és egy kis színes könyvet is tartalmaz, amelyben iránymutatás és apró képek találhatók, amelyek megtanítják a gyerekeket az állatok minden tulajdonságára..

5. A szépségtükör:

Játékok 1 hónapos babának 5

Látta már a babát, amikor először látja magát a tükörben? A szépségtükör színes és vonzó műanyagból készül, valamint finom üvegtükör, különösen a gyerekek számára. Az ilyen típusú játékok kisgyermek koruktól fogva segítik a gyerekeket abban, hogy kifejlesszék önérzetük érzését. Elmondható, hogy az egyik legjobb játék 1 hónapos kislányoknak, és az egyik legjobb játék egy hónapos kisfiúnak is.

6. Az autó:

Játékok 1 hónapos babának 6

Ha 1 hónapos babajátékokat keres, lehetőségei nem korlátozottak. Ez valami érdekes, és szinte minden gyerek imádni fogja ezt. Az autót szülő vagy felügyelő tolhatja, és a baba ráülhet, és úgy fogja érezni magát, mintha vezetné. Ez az egyik legjobb babajátéknak mondható 1 hónapos kornak.

7. A Sunggauppy Bouncer:

Játékok 1 hónapos babának 7

Csak fektesd rá a gyereket, és a többi megoldja. A kényelmes kölyökkutya pihentető zenével érkezik az 1 hónapos korosztály számára, és pillanatok alatt boldoggá teheti a babát. Ez az ugráló ideális a kisbabák függőleges helyzetbe hozásához, és teljesen biztonságos. A csecsemők más szemszögből láthatják szüleiket és mindent körülöttük.

8. A világító kendő:

Játékok 1 hónapos babának 8

Itt van egy másik gyönyörű és rendkívül népszerű játék a gyerekek számára. Ez a kendő éjszaka világít, és gyönyörű rajzfilmképekkel érkezik, amelyek elősegíthetik a baba alvását. Nagy kontrasztú színek és állati minták nagymértékben stimulálják a baba vizuális érzékét. A csecsemők ebben a szakaszban csak körülbelül 8-10 hüvelyk távolságra látnak. Ezek az erős fények határozottan lekötik a figyelmüket.

9. A hasi ék:

Játékok 1 hónapos babának 9

A hasi ék fantasztikus időgyilkos, és az 1 hónapos csecsemők imádni fogják. A pocakos idő nem az ölelés vége, ez a tökéletes méretű játékszőnyeg biztosítja, hogy a babák ölelve érezzék magukat, és elkötelezett legyen. A szőnyeghez kis állatok kapcsolódnak, és a babák imádják megragadni és felfedezni azokat az aranyos kis állatokat. A steppelt szőnyeg nagy kényelmet biztosít.

10. Infantino spiráltevékenységű játék:

Ez az aktivitási játék az egyik legjobb játék egy hónapos kisfiúnak és lányoknak. Élénk színeikkel és érzékszervi interakciójukkal lekötik a babákat. Ez könnyen rögzíthető a kiságyhoz, a babakocsihoz és az autóüléshez. A felakasztott 4 játék segíti a babát érzékszervi mérföldkövek elérésében, és segíti motorikus készségeiket és vizuális fejlődésüket.

11. Taf Toys In-Car Play Center:

Ez tökéletes ajándék azoknak a szülőknek, akik csecsemőjükkel autóznak. A szülőknek nem kell aggódniuk csecsemőik miatt, mivel a tükör segít nekik szemmel tartani a csecsemőiket, a játékok pedig a babát. A játékok a baba elérhetőségéhez igazíthatók, és szórakoztatóvá teszik az utazást a kisbabák számára.

12. Infantino Gaga Shake, Turn, Link & Fogtevékenység készlet:

Ez az Infantino játék 4 érzékszervi játékszerrel készteti a babát. Segíti a csecsemők motoros készségeinek fejlesztését. A nagy kontrasztok, textúrák és tevékenységek elfoglalták az apró kezeket, és lehetővé teszik a baba számára, hogy felfedezze az olyan tevékenységeket, mint a remegés, fonás, fogzás stb..

Az 1 hónapos kisgyermekei számára készült tevékenységeken kívül itt van néhány olyan tevékenység, amelyet kicsinyeivel együtt élvezhet.

1. Masszázs idő:

A csecsemők születésüktől fogva reagálnak az érintésre, és ez egy nagyszerű alkalom arra is, hogy kötődjön a kis örömkötegéhez. A masszázsok tapintási kényelmet biztosítanak, és a babák élvezik a masszázs idejét.

 • Óvatosan helyezze a babát puha törülközőre vagy takaróra.
 • Óvatosan vegye le egyenként a baba ruháit.
 • Öntsön néhány csepp babamasszázs olajat a tenyerébe, és dörzsölje a tenyerét, hogy felmelegedjen.
 • Finoman masszírozza a baba testét a lábujjak mellé kezdve.
 • Fordítsa meg a babát, és kövesse ugyanezt a folyamatot.
 • Tegyen néhány óvintézkedést, például – ne dörzsölje olajjal az arcát, mert az a szemébe kerülhet, és ellenőrizze, hogy a baba allergiás -e bármilyen olajra..

2. Hasi játék:

Vedd le a babád ruháját, vagy játszhatsz vele a fürdés után. Beszéljen a babájával, és finoman dörzsölje a pocakját. Tegye az arcát a baba pocakjához, beszéljen és énekeljen.

Győződjön meg arról, hogy a hangját alacsony hangszintről magas hangszínre módosítja. A dalok között ügyeljen arra, hogy megcsókolja a babáját.

Továbbá tartson szemkontaktust egy hónapos babájával. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kötődjön a babához.

Ügyes anya! A kisfiad végre itt van! A kapcsolat és érzés, amelyet a csecsemő tartása után kap, alapvetően páratlan, és úgy érzi, vágyik arra, hogy biztosítsa és örökre támogassa őt.

Eltérően attól, amit gondolhat, egy hónapos gyermeke rendkívül érzékeny a körülötte lévőkre. Fokozatosan építi hallóképességét és látását. A hónap vége előtt felfedezheti, hogy reagál a ragyogó árnyékú játékokra. A hirtelen és dühöngő zűrzavar a kicsikét is meglepheti.

Ez az az időszak, amikor gyermeke előrehaladása hurrikánra hasonlít. Ha késik a nyomozással, láthatja a hozzá tartozó formáló lenyomatokat.

 • A hónap vége előtt rájöhet, hogy nehezebbek és nagyobbak, mint korábban.
 • Annak ellenére, hogy nem tudnak fogantyút szerezni egy játékon, tudni fognak róla.
 • Fokozatosan elkezdhetik érzékelni a birtokukban a szülői alakra emlékeztető illatot.
 • Annak ellenére, hogy látásuk nem jött létre teljesen, láthatják a közeli tárgyakat.
 • A mögöttes napokban többnyire csukva tartják a szemét, de idővel elkezdenek reagálni a csodálatos színárnyalatokra és a megkülönböztető mintákra.
 • A csecsemő ismeri a hangját, mióta ott vannak a méhében. Beszélgess csecsemőiddel. A csecsemők ápolják a finom és enyhítő hangokat, mint a lármás hangokat.

A fentiek a legjobb játékok egy hónapos csecsemők számára. A gyerekek szeretik a színeket, az édes zenét stb., Amelyekkel szórakozhatnak és teljesen kapcsolódhatnak egymáshoz. Minden játékot gondosan választottak ki a szülők visszajelzései és véleményei alapján arról, hogy gyermekeik szórakoznak ezekkel a játékokkal.