A legjobb 11 játék 3 hónapos babának

Ha játékokat keres 3 hónapos babájának, akkor jó helyen jár. Ebben a cikkben a rendelkezésre álló legjobb játékokról fogunk beszélni, amelyek megfelelnek a 3 hónapos baba mentális és fizikai igényeinek. A 3 hónapos baba legjobb 11 játéka a következő.

1. A polip:

Játékok 3 hónapos baba poliphoz

Vannak gyerekek, akiket nagyon vonzanak a tengeri élőlények, például a polip, mivel elég gyakran látják őket a rajzfilmekben. Ez a játék jó minőségű pamutból készült, és sportos színekben is pompázik, ami csemege lesz gyermeke szemének. Azt lehet mondani, hogy az egyik legjobb játék 3 hónapos babának.

2. A karácsonyi majomjáték:

Játékok 3 hónapos baba-karácsonyi majom játékhoz

Ez a játék alkalmas fiúknak és lányoknak is (3 hónaposak). Gyönyörű textúrát mutat, és szinte bárki könnyen beleszeret ebbe a gyönyörű játékba. Úgy néz ki, mintha a pénz egy csészéből lesne, és élénken mosolyogna a gyerekre. Ez az egyik legjobb játék három hónapos babáknak.

3. A kutya anatómia töltött játék:

Játékok 3 hónapos baba-kutya anatómiai plüss játékhoz

Ez a játék alkalmas a 3 hónapos baba számára. Valóban egyszerű, és nem túl sok a tetején. A gyerekek megtalálják a számukra megfelelő plüssjátékot. Gyönyörű, színes törlőkendőt sportol a kutya egész testén, valamint ezeknek a testrészeknek a nevét is. Ez jó módszer lesz az állatok és az emberek különböző testrészeinek megismerésére. Ez egy boldog kutyát replikál, és ez valószínűleg a gyereket is boldoggá teszi. Ez az egyik ideális játék 3 hónapos csecsemők számára.

4. A játékvonat:

Játékok 3 hónapos baba-vonat vonathoz

A 3 hónapos babák szeretik a színeket, különösen a lányok (kutatások szerint). Ha játékokat keres 3 hónapos csecsemőknek, akkor ez lehet az ideális gyermeke számára. Ez alapvetően egy játékvonat, amellyel szinte minden gyerek szeretne játszani. A játék gyönyörű színeket sugároz minden kisebb és nagyobb részén. A gyerekek vonzónak találják, és remélhetőleg kevesebb szórakozást várnak tőled, és szórakoztatják magukat ezzel a játékkal.

5. A póni szett lányoknak:

Játékok 3 hónapos baba-póni készletnek lányoknak

Ha van egy 3 hónapos kislánya, akkor ez a póni készlet tökéletes ajándék lehet neki. Engedje meg neki, hogy felfedezze elméjét ehhez a csodálatos és színes póni készlethez, amely élénkebbé teszi képzeletét. Hadd éljenek mesében, amíg elég gyorsan meg nem érnek, mivel elég gyorsan nőnek.

6. Az aktivitási játékok:

Játékok 3 hónapos baba-aktivitási játékokhoz

Ez egy nagy keréknek tűnik, amelyen a babának el kell intéznie a cuccokat a lábával, hogy körülötte forogjon. Alul kerekek segítik a babát az óramutató járásával megegyező irányban mozogni a játék körül. Ez egy igazán szórakoztató játék, és a baba testét mindig fittnek és aktívnak tartja.

7. Könnyű csaták:

Játékok 3 hónapos baba-könnyű csörgőkhöz

Vásároljon csörgőket, mivel ezek olyan játékok, amelyeket a baba szeret fogni és rázni, és zajt kelt, és ez hatékony időrabló, bár a szülők számára néha stresszes lehet, mivel néhányan szinte nem tudják elviselni ezt a zajt nap. Ez határozottan az egyik legjobb fejlesztő játék 3 hónapos babáknak. A csörgést hagyományosan a csecsemők bevonására és elvonására használták, és hatékonynak bizonyultak.

8. Az igazgatóság könyve:

Játékok 3 hónapos baba tábla könyvhöz

Ezek díszített könyvek kartonból és papírból. Ezek a könyvek releváns és szükséges információkat nyújtanak a gyerekeknek, figyelemfelkeltő képekkel együtt. Ez az egyik legjobb babajáték 3 hónapos korig.

9. Vízálló játékok:

Vízálló játékok

Tartsa tele készletét számos vízálló játék segítségével. A csecsemők szívesen használnak néhány játékot, például tengeri ló, kacsa stb. Ezek a játékok a legnépszerűbb 3 hónapos babajátékok.

10. Majom cumi:

Ez a szemtelen WubbaNub majom egy hordó nevetés, és biztosan boldoggá teszi a babát. A majom puha mancsa és görbe farka tökéletes méretű ahhoz, hogy a baba kis kezei megkapaszkodhassanak. A cumi közel van, és úgy helyezkedik el, hogy a baba számára könnyű legyen. Ez a játék teljesen biztonságos, mivel orvosi minőségű, latexmentes cumival készül, valamint BPA, PVC és ftalát mentes.

11. Manhattan játék kosárlabda Winkel babajáték:

Ez a csörgő több érzékszervi, és segít 3 hónapos babájának elérni ezt a játékot. Ez a csörgő mérete tökéletes a kisbabák számára, és a gyűrűk előre -hátra csúsznak. A használt élénk színek serkentik a baba látásának jobb fejlődését. A labirintus elbűvölő a színekkel, és a hurkok azonnal felkeltik a baba figyelmét.

12. Zenei hernyójáték, Jcobay interaktív sokszínű csecsemőjáték, kitömött, bújós babajáték vonalzótervvel, harangokkal és zörgéssel Oktatási kisgyermek plüssjáték:

Ez a kis hernyó a baba új legjobb barátja. A zene nyugodt és megnyugtató, altatódalt játszik körülbelül két percig. Ezt kifejezetten növekvő babának tervezték, és az egyik legjobb játék három hónapos csecsemőknek. Ideális kiságyakhoz, babakocsikhoz és bárhova, ahova a baba megy. Ez a játék segíti a látást, a hallást és a tapintási érzékszervi fejlődést.

A játékokon kívül itt van néhány olyan tevékenység, amelyet a 3 hónapos kisgyermekével együtt élvezhet.

1. Happy Feet:

Ez egy másik nagyszerű módszer a babával való kapcsolatteremtésre. Válassza ki az egyik mondókát, amelyet játszhat a baba lábujjával és lábával. Helyezze a babát kényelmesen a hátára, és nyúljon a lábához.

Ez a kis malacka piacra ment (rázza a nagylábujjat)

Ez a kis malacka otthon maradt, (rázza meg a második lábujját)

Ennek a kis malacka marhasült volt (rázza a harmadik lábujját)

Ennek a kis malacka nem volt, (rázza a negyedik lábujját)

És ez a kis malacka felkiáltott: “Hé, pici, pici!” egészen haza! (végre a baba lábujja)

2. Guruljon végig:

  • Vegyünk egy puha takarót vagy lepedőt.
  • Óvatosan tegye a babát a takaróra.
  • Lassan emelje fel a takaró egyik oldalát, hogy a baba gurulni kezdjen
  • Beszéljen vagy énekeljen a babájával, miközben kezével irányítja a babát.
  • Amikor a baba végre felborul, mutasd meg, mennyire izgatott vagy.

Ismételje meg annyiszor, ahányszor szeretné, vagy amíg a baba el nem fárad.

Gyermeke valószínűleg ekkor fecsegni fog veled. Növelheti nyelvjárási képességeit, ha a nap folyamán beszélget vele. Szúrja le, hogy közben miként ábrázolja, amit csinál, függetlenül attól, hogy egyszerűen a mosógép egymásra rakása.

Hasonlóképpen láthatja, hogy gyermeke integet a karjaival, és buzgón rúgja a lábát. Sőt, abban az esetben, ha feltartja a lábát a padlóhoz érve, most nyomja le a lábát.

Gyermeke hasonlóképpen egyesítheti a két kezét, kinyithatja ökölbe szorított kezét, és játszhat az ujjaival. Még csukott kezét is használhatja a lógó játékok megütésére. Fejlesztheti gyermeke ügyességét, ha kinyújt egy játékot, hogy ellenőrizze, fog -e rajta fogantyút.

Ebben a cikkben a 3 hónapos csecsemők legjobb játékai listáját találja. Ezek a játékok alkalmasak legalább 3 hónapos gyerekeknek. Van azonban néhány játék ebben a listában, például csörgők, amelyek szinte minden korú csecsemő számára alkalmasak. A babák szeretnek játszani és új dolgokat felfedezni. Így kapcsolódnak a világhoz. A csecsemők imádják az elragadó játékokat, amelyek zenélnek, hangokat adnak és olyanokat, amelyek órákon keresztül könnyen foghatók. Reméljük, most néhány tipp segítségével kiválaszthatja a megfelelő ajándékot csecsemőknek.