A legjobb 12 játék 2 hónapos babának

A 2 hónapos csecsemők nagyon okosak és sokkal jobban megértenek, mint az újszülöttek és az 1 hónapos öregek. A két hónapos baba elme -aktivitásának kiváltásának egyik legjobb módja, ha egy kis komplex játékkal látja el őt, amely ráveszi a babát az elme használatára, ami tovább segíti a pszichológiai fejlődést.

A két hónapos csecsemőknél az érzékeik kezdenek fejlődni, és a játékok segítik az érzékszervi fejlődést és a szociális készségeket. A szerelem rúgni a kezüket és lábaikat, izgatottságot mutatva, és mosolyogni és duruzsolni ebben a szakaszban. Azt is megértik, hogy az egyik esemény a másikhoz vezet. Kezdik megérteni azt is, hogy néhány dolgot meg tudnak valósítani.

Itt található a top 12 játék listája két hónapos csecsemők számára.

1. A Sassy Ring készlet:

RING RET

Ez egy csodálatos játék a gyerekeknek. Gyönyörű tárgyakkal érkezik a gyűrűre. A játék gyönyörű színeket lát, és szinte minden gyerek imádni fogja ezt. A gyűrű fekete -fehér színe még vonzóbbá teszi. 2 hónaposak szeretik ezt, és napjuk nagy részét ezzel a játékkal töltik.

2. A rajzfilm oktatási készlet:

Játékok 2 hónapos baba-rajzfilm oktató készlethez

Ez a rajzfilm oktatási eszköz nagyon csodálatos, és minden korosztály számára alkalmas. Ez oktatja a gyerekeket, és lehetővé teszi számukra, hogy szórakozzanak is. Ez egy hatékony időgyilkos, és a gyerekek a világ minden tájáról szeretik ezt. 2 hónapos baba számára tökéletes játéknak tekintik. Ez minden bizonnyal az egyik legjobb fejlesztő játék 2 hónapos babáknak.

3. A páva teherautó játék:

Játékok 2 hónapos baba-páva teherautó játékhoz

Vannak gyerekek, akiket lenyűgöznek a madarak. A páva teherautó nagyon szép játék, és a gyerekek szeretik a játék színeit. A játék tele van csodálatos tervekkel, és a gyerekek is húzhatják az egész padlón. Teljesen ártalmatlan, és legális és könnyű anyagból készült, így a gyerekek felvehetik és hordozhatják. A játékban használt fa teljesen hiteles és teljesen biztonságos a 2 hónapos korúak számára is.

4. A poloska etetőszék:

Játékok 2 hónapos bababogár etetőszékhez

A poloska etetőszék játék az egyik legnépszerűbb ebben a korban. Ez a játék vonzó színekkel rendelkezik, és a játék funkciói is meglepőek. A különböző ovális alakú tárgyak, amelyek a poloska fejével vannak rögzítve (a fej alatt), szintén élvezet a szem számára. A gyerekek imádni fognak vele játszani, különösen a 2 hónaposak (akiknek ezt szánják). Most a 2 hónapos babajátékok kiválasztása nem olyan nehéz.

5. A tanulási blokkok:

Játékok 2 hónapos babatanuló blokkokhoz

Amikor gyermeke két hónapos, gondoskodjon néhány olyan játékról, amelyeket érdekesnek talál, és ugyanakkor szórakoztató lesz a játékkal. A tanulási blokkok számokkal, zöldségekről, autókról stb..

6. A mosogató hajóágyas játék:

Játékok 2 hónapos baba mosogató hajó ágy játékhoz

Ez inkább egy pihentető játék. Ha a gyermek nincs tisztában a veszélyes halakkal, a cápával, akkor jó lesz neki. De ha valahogy ez a játék megijeszti, akkor ez csak rossz emlék lesz a szegény gyermek számára. Ezért kellő gondossággal kell eljárnia, és át kell gondolnia azt a tényt, hogy bemutatja -e a gyermeket ezzel vagy sem.

7. A fajáték 2 hónapos csecsemőknek:

Játékok 2 hónapos baba-fa játék 2 hónapos babáknak

Ez a legolcsóbb és valószínűleg a legkevésbé káros játék a 2 hónapos gyermeke számára. Az ilyen típusú babajátékokat Japánban gyártják, és világszerte exportálják. A fából készült játékok köztudottan felkeltik az 5 érzékszervet – érintés, látás, szaglás, ízlelés és hallgatás, és ezzel a kozmoszgyűrűvel mindezek az érzékek kifejlődnek. Ez határozottan az egyik legjobb játék 2 hónapos kisfiúknak és lányoknak.

8. A Tanuló Walker:

Játékok 2 hónapos babatanuló sétálóhoz

Ez egyike a sok nagyszerű tanulási játéknak 2 hónapos csecsemőknek. Ha 2 hónapos babajátékokat keres, akkor ez most tökéletes lesz. Adjon teret a babának, hogy tanuljon valamit, mielőtt a technológia tönkreteszi. Ez az egyik legjobb játék 2 hónapos csecsemőknek.

9. A függő játék repülőgép készlet:

Játékok 2 hónapos baba függő játék repülőgép készlethez

Ha 2 hónapos babajátékokra van szüksége, akkor ez valami különleges. Ez egy repülőgép -készlet, amelyet felakaszthat a baba ágyára, és bámulhatja és csodálkozhat pilóta létére.

10. Bright Starts Cradling Bouncer – Toucan Tango:

Ha a szórakozásról van szó, ez a kidobó magával ragadja a babát, és kényelmet biztosít a szórakozással! A kis csodád nevetni fog, ha élénk színeket látnak, és nyugtató dallamokat hallgatnak a rezgésekkel együtt. Vigyázzon a kicsikre, amikor ugrál és játszik a játékokkal. Ez a kidobó sok időt biztosít a babának.

11. Baby Einstein Sea Dreams cumi:

A Baby Einstein fejlesztő és szórakoztató termékekre összpontosít csecsemők és kisgyermekek számára. A Baby Neptunusz az óceán alá megy, hogy megtanítsa csecsemőit a víz alatti lényekről, miközben dallamos szimfóniákat játszik. Ez egy szórakoztató módja annak, hogy a baba felfedezze az állatokat és a dolgokat, miközben klasszikus dallamokat hallgat.

12. Bearington Baby Lil ’Lamby Lamb plüss gyűrűs csörgés:

Ez a kis bárány olyan puha és zörgő, amely kényelmet nyújt a csecsemőknek, és egyben játékként is szolgál. A baba biztosan szeretni fogja ezt a bárányt, és kedvenc játékszere lesz. A méret tökéletes, és ez a márka büszke a finom szövetek kiváló minőségére. Ez biztosítja, hogy biztonságos a baba számára, és ez kincs.

A 2 hónapos kisgyermekei számára készült tevékenységeken kívül itt van néhány olyan tevékenység, amelyet kicsinyeivel együtt élvezhet.

1) Hová lett??

A baba hozzászokik az új környezethez, és segíthet, ha megtanítja a körülötte lévő dolgokat.

  1. Gyűjtse össze a baba által kedvelt játékokat egy takaróval vagy törülközővel együtt.
  2. Helyezze a babát kényelmes helyzetbe egy ülésben vagy ágyban.
  3. Húzza elő egyenként a játékokat, tegye az arca elé, és tegyen úgy, mintha a játék hangján beszélne.
  4. Amikor a baba rögzül, rejtse el a játékot takaróval vagy törülközővel, és mondja meg: „Hová tűnt?”
  5. És akkor fedezze fel kedvenc játékait, és mondja vidáman: „Itt van”.
  6. Ismételje meg a többi játékkal.

2) Taps, tapsol, tapsol a kezével:

Óvatosan helyezze a babát egy takaróra vagy ülésre, függőleges helyzetbe, hogy a baba láthassa Önt. Énekeljen dalokat vagy mondókákat, és játsszon a baba kezével és ujjaival. Próbálja ki az alábbi népszerű mondókákat:

Pat-to-cake, pat-a-cake, pék embere,

Süss nekem tortát, amilyen gyorsan csak tudsz;

Simogassa meg és szúrja meg (ütögesse meg a baba kezét, és finoman piszkálja)

Jelölje B -vel (rajzoljon B betűt a baba tenyerébe)

Tedd a sütőbe babának és nekem.

Amikor a baba 2 hónapos, a rutinja nagyjából be van állítva, és szeretnek kommunikálni. Keresik a veled való kommunikáció módját, és szeretnek mindent megérinteni, érezni és megragadni, amire csak rá lehet tenni. A csecsemők megragadhatnak egy játékot az Ön segítségével, felismerhetik az arcokat, és imádják nézni a kezük mozgását. A babák most megérinthetik a játékokat, de nem igazán tudják megragadni őket. Keressen olyan játékokat, amelyek segítik ezeket a fejlesztéseket, és olyan játékokat, amelyek segítik a motoros és szociális készségeiket. Mindig kövesse a címkén szereplő gyártók kor szerinti ajánlásait. Íme a legjobb 3 legújabb játék 2 hónapos csecsemőknek:

Ez az a perc, amikor szorosan ülsz, amióta hetekkel ezelőtt találkoztál kisgyermekeddel. Körülbelül most meg kell kapnia az első aránytalan vigyorát, de inkább egy kifogástalan kis vigyort. Ideális esetben ez a nyugtalan esték mindegyikét előnyössé teszi, vagy ha más nem is elviselhető valamivel többért. Lehet, hogy gyermeke másfél hónaposan elvigyorodott, vagy esetleg még egy hónapot ki kell tartania, ez nem más, mint helyes tudomány, ezért ne stresszeljen. Olvassa el alább, hogy többet megtudjon azokról a fejlesztésekről, amelyeket a 2 hónapos csecsemőtől remélhet.

A csecsemő fejlődése kevésbé rángatózó és kissé koordináltabb. Kezdik szeretni a rúgást pihenés közben, ami rendkívüli gyakorlat és megerősíti a lábukat. Hasonlóképpen energiával integethetnek kis ökölbe szorított kezükkel. Mindenesetre bízunk a lelkesedésében.

A fentiek a legjobb játékok közé tartoznak a legfeljebb 2 hónapos gyermekek számára. Ezek a játékok teljesen ártalmatlanok és valódi anyagból készültek. A játékok nagy részét online is igénybe veheti, és ha az Ön országában nem állnak rendelkezésre, akkor bármikor importálhatja őket.