A legjobb 15 legjobb babajáték

Tekintettel a gyerekek számára elérhető játékok sokféleségére, a szülők minden bizonnyal túlterheltek, miközben játékokat vásárolnak gyermekeiknek. Sőt, minden babának megvannak a saját tetszései és ellenszenvei, ami még nehezebbé teszi. Mit tehet tehát, hogy szűkítse a választási lehetőségeket? Segítsünk dönteni.

A csecsemőknek szóló játékok vásárlásakor bizonyos dolgokat szem előtt kell tartania. Először is, a játéknak relevánsnak kell lennie a baba életének legalább 3 hónapjában. Másodszor, hozzá kell járulnia a baba fejlődési képességeihez. Ne feledje azt sem, hogy bár manapság a játékok nagyszerűek, „TE” vagy a legjobb tanár a babádnak. Győződjön meg arról, hogy megfelelő időt töltött a babával, és ne cserélje le idejét a babával arra a tökéletes játékra; ez az egyik legjobb módszer a gyerekkel való kapcsolatteremtésre.

A legjobb babajátékok

Itt található a piacon elérhető legjobb babajátékok listája.

1. Baba tornaterem:

Babajátékok

Az első naptól kezdve használhatja a baba edzőtermet. Csak egy edzőteremre van szüksége, amelynek hurkai vannak, ahonnan a baba műanyag linkeket és játékokat akaszthat. A csecsemők a nagy kontrasztú tárgyakat részesítik előnyben, ezért a babateremnek világosnak, színesnek és nagy kontrasztúnak kell lennie. Változtassa meg a baba helyzetét hátulról, oldalról és a hasról az edzőteremben. Helyezze a játékokat különböző pozíciókba, például a test közepére helyezése ösztönzi a kezeket, hogy csatlakozzanak a közepéhez, ami nagyon jó gyakorlat.

A csecsemő által az edzőteremben kifejlesztett készségek a hasi játék, a gurulás, a középvonal játék a hátsó nyúlásban, a kéz-szem koordináció javítása és a mélység észlelése.

2. Műanyag linkek:

Babajátékok-műanyag linkek

A műanyag kapcsok az egyik legolcsóbb és sokoldalúbb játék a baba számára. A baba minden bizonnyal élvezni fogja az utazást a babakocsiján, ha felakasztja ezeket a műanyag kapcsokat a felső fogantyúról. A babák is szívesen rágják a göröngyös és hullámos láncszemeket, sokáig elfoglalva őket. Ez minden baba számára kötelező vásárlás!

A műanyag kapcsolatok által kifejlesztett készségek elérik, megragadják, javítják a kéz-szem koordinációt és a szóbeli felfedezést.

3. Tükör:

Babajátékok-tükör

Egyszerűen műanyag linkekkel lehet felfüggeszteni a tükröt a baba tornaterméből. Amikor a baba a tükörbe néz, szeret játszani a saját tükörképével. Főleg figyelemelterelésre vagy szórakoztatásra használják, amikor etetni kell a babát, vagy megtanítani ülni.

Győződjön meg arról, hogy a használt tükör biztonságos és biztonságos a babától.

4. Oball és Rattle:

Baby Toys-Oball és Rattle

Elképesztő sokszínűségével minden korú csecsemőt vonz. A kialakítás megkönnyíti a babák tartását. Játékosabbá tétele érdekében akassza fel a baba tornaterméből műanyag linkek segítségével. Ezenkívül ez az egyik legjobb babajáték, mivel könnyen tekerhető és játszható, ha a baba elég idős ahhoz, hogy üljön és játsszon vele. Ez a játék valójában sokat taníthat a csecsemőknek a kommunikáció oda -vissza dinamikájára. Ezenkívül ez a játék rugalmas anyagból készült, amely megkönnyíti a baba rágását anélkül, hogy kárt okozna.

5. Sophie A zsiráf:  

Babajátékok-Sophie A zsiráf

Sophie az egyik olyan játék, amely kielégíti az összes érzékszervet. Ez a gumi zsiráf rendkívül népszerű most, és joggal. Öröm rágni, puha gumiszerű felépítésével, és nyikorog is, ha összenyomod. Ez segít a csecsemőknek az egyéves őrlőfogak kiugrásában. Ezenkívül takaró alá helyezhető és interaktív játékként használható; a baba követheti a nyikorgó hátulok hangját, és keresheti a játékot. Bár egy kicsit drága, minden fillért megér.

6. Fürdőszorító játékok készlete:

Babajátékok-fürdő összenyomható játékok készlet

Egy sor fürdőjáték fontos szerepet játszik abban, hogy dráma alakuljon ki a játékokkal, mint karakterekkel, amelyeket színpadra állíthat a baba számára. A gyereket is elkötelezték, amíg ő fürdik a kádban. Sőt, remek fogzású játékszerekként is működnek, és segítenek a kézizmok fejlesztésében is.

7. Kis rongylabdák készlete:

Babajátékok-készlet kis csörgő golyó

Ezek a csecsemőknek szóló játékok nagyon változatosak és vonzóak, mivel különböző hangokat adnak ki, így a babák megtanulják a különböző hangok közötti különbségeket. Motiválják a babát a gurulásra és a kúszásra, és rendkívül szórakoztató a játék, ha a baba megtanul játszani a tartályokkal. Biztosan nem tévedhet ezekkel a játékokkal.

8. Foglalt labdaesés:

Babajátékok-elfoglalt labdacsepp

Ez a játék több csörgőgolyót tartalmaz, és sokáig elfoglalja a babát, amikor látja, hogy a golyók lefelé és lefelé haladnak a rámpán. A torony rövid vagy magas lehet, attól függően, hogy milyen kihívást szeretne jelenteni a baba számára. Ez jelentősen javítja a baba guggoló, cirkáló, járó és térdelő képességeit.

9. Táblakönyvek:

Babajátékok-Board Books

A könyvek az egyik legfontosabb dolog, amellyel a babát korán meg kell ismertetni. Egy erősen kontrasztos és élénk színekkel rendelkező könyv biztosan felkelti a baba figyelmét. Mondjon verseket és énekeljen dalokat a könyvből a babának, és hagyja, hogy lapozzon a könyv oldalain, hogy fejlessze motorikus képességeit. A különböző formájú könyveket a csecsemők preferálják. Olvassa el a gyerekekkel közösen a könyveket, hogy fokozza a köteléket köztetek. Néhány szórakoztató az I Went Walking; Barna medve, barna medve, mit látsz ?; Jó éjt hold; és Hol van a baba hasa.

10. Etetőszék szívójáték:

Babajátékok-etetőszék szívójáték

A babák szeretnek a szájukba adni dolgokat. Hogy elterelje a figyelmét ettől a szokástól, néhány olyan játék is kapható a piacon, amelyek pörgetéskor zenélnek; és ezt az etetőtálcára szívva tartják össze.

11. Puha, gyűrött blokkok:

Babajátékok-puha, gyűrött blokkok

A színek és a különböző hangok rendkívül vonzóak a gyerekek számára, és a lágy textúra miatt ezek a játékok örömmel rághatók a babák számára. Ezek rendkívül hasznosak ahhoz, hogy megtanítsák a babát a blokképítésről, ha ezeket egymásra rakják. Néhányuknak még harangja is van, hogy vonzóbbá tegye őket.

12. Gyűrűrakó:

Babajátékok-gyűrűs targonca

Klasszikus játék csecsemőknek, ez új készségeket tanít a csecsemőknek a gyűrűk ki- és behelyezése miatt. Ezenkívül a piros gyűrű csörgőként is működik. Ezeket a gyűrűket a csecsemők rágásra is használják. Ez a játék óriási módon segíti a csecsemőket motorikus készségeik fejlesztésében.

13. Játszóasztal levehető lábakkal:

Babajáték-játszóasztal levehető lábakkal

Egy meglehetősen friss játék, sokféleképpen használható. Az összes láb eltávolítható, így a baba a hasán játszhat; vagy csak két lábat lehet eltávolítani egy ülő, mászó és térdelő baba számára. Ez az egyik legjobb játék, amely ösztönzi a motoros fejlődést és a különböző kézügyességek fejlesztését is.

14. Babaszerszám pad:

Baby Toys-Baby Tool Pad

Amikor a baba megpróbál megtanulni ülni, ha valami előttük tartja a koncentrációt és a figyelmet, gyorsabban fejleszti az egyensúlyát. Ennek a játéknak különféle beállításai vannak, amelyek ezt meglehetősen egyszerűen teszik. A karok, csúszkák és pörgetők jutalmazzák a babát az aktiválásukért. Ez nagyszerű élményt nyújt a csecsemők szerszámhasználatában, korán stabilitást biztosítva a csuklójukban.

15. Tolójáték üléshez, álláshoz és gyalogláshoz:

Babajátékok-tolójáték üléshez, álláshoz és sétához

Ez messze a legjobb babajáték a gyaloglás előtti baba számára. Feltételezve, hogy a felület megbízható, ez a játék nagyban segít abban, hogy a baba üljön, vagy térdeljen és álljon. Célszerű csak ezzel a játékkal játszani, miután a baba egyedül tud járni. Vigyázzon a felületre; ügyeljen arra, hogy a játék ne guruljon el.

Minden baba egyedi érdeklődési körrel rendelkezik, és másképp reagál a különböző játékokra. Lehet, hogy a babának nem mindegyik tetszik, de ezek közül legalább egy tetszeni fog a babának, ebben biztosak vagyunk!