A legjobb 9 játék 4 hónapos babának

Most, hogy gyermeke 4 hónapos, félelmetes játékokat kell vásárolnia, hogy elfoglalja az elméjét. Ebben a korban a játékai kissé eltérnek attól, amit 1 vagy 2 hónapja igényelt. Most a játékok egy kicsit tanulságosabbak és egy kicsit összetettebbek is lesznek. De az ilyen játékok lehetővé teszik a gyermek számára, hogy használja az agyát, és tovább fokozza az agyi aktivitást, és elősegítse az általános növekedést.

1. A banán fogkefe:

Játékok 4 hónapos babának - A banán fogkefe

Ez valóban hasznos lesz. Egy játékgyártó cég bemutatta ezt a fantasztikus játékot, amely használható a 4 hónapos baba kis fogainak mosására, ha van ilyen. Inkább játék, amelyet a baba hámozhat, és tud a gyümölcsről, a banánról. Ez az egyik legjobb játék 4 hónapos korig.

2. A zsiráf töltött játék:

Játékok 4 hónapos babának - A zsiráf töltött játék

A töltött játékok típusa is változik az életkorral. A Zsiráf kitömött játék a szülők egyik legtöbbet vásárolt kitömött játéka 4 hónapos baba nevében. Ez a játék rendkívül aranyos és vonzó egyszerre. Jó minőségű ruhával készült, ami nem árt a gyereknek. A gyermek aludhat vele, és vízálló, így játékként is használható fürdés közben. Ez az egyik legjobb 4 hónapos babajáték.

3. A Winkle Rattle:

Játékok 4 hónapos babának - The Winkle Rattle

Ez a hagyományos csörgés fejlett formája. A 4 hónapos baba szórakoztató lesz játszani ezzel a ténnyel. Zavaros gyűrűkkel rendelkezik a közepén lévő négyzet alakú doboz körül. A játék nagyon szép, és könnyen felkeltheti minden gyermek figyelmét. Ha játékokat keres 4 hónapos babáknak, akkor ez lehet a tökéletes az Ön számára.

4. Az oroszlán töltött játék:

Játékok 4 hónapos babának - Az oroszlán töltött játék

Vannak, akik oroszlánt látnak a televízióban, vagy fejben tartják, és felépítik saját képüket a dzsungel királyáról. A gyerekeket néha nagyon lenyűgözi ez az állat is. Ez az oroszlánnal töltött játék a 4 hónapos barátja, és egyben a 4 hónapos kor egyik legjobb játéka is..

5. Zenei zongora:

Játékok 4 hónapos babának - Zenés zongora

A zongora az egyik legjobb játékfajta, amellyel 4 hónapos gyermekét kínálhatja. Ez a játék néhány gyönyörű színt és gyönyörű dizájnt tartalmaz. Úgy működik, mint egy normál zongora. Az egyetlen különbség ebben az ivózongorában az, hogy gyerekeknek szól, és korlátozott számú hangot tartalmaz.

6. Az aranyos majomjáték:

Játékok 4 hónapos babának - Aranyos majomjáték

Ez egy fantasztikus játék a 4 hónapos gyermeknek. Ha 4 hónapos babajátékokra van szüksége, akkor ez lehet a megfelelő az Ön számára. Ez egy aranyos majomtömés játék, amelyet a baba szeret majd elaludni, és szinte egész nap mellett tartani fogja.

7. Play Skool Play Kedvencek Lullaby Glowworm Toy:

Játékok 4 hónapos babához - Játssz Skool Play Kedvencek Lullaby Glowworm Toy

Itt van egy másik csodálatos töltött játék 4 hónapos gyerekeknek. Ez a játék gyönyörű textúrával rendelkezik, és a dizájnt barátságosnak találja a 4 hónapos. Ez a játék kényelmes játék lefekvéskor 4 hónapos baba számára. Ez a játék 3 játékmóddal rendelkezik – rövid mód, hosszú altatódal és csak ragyogás, és 6 altatódallal rendelkezik.

8. A húsvéti nyuszi töltött játék:

Játékok 4 hónapos babának - A húsvéti nyuszi töltött játék

Ez a húsvéti nyuszi töltött játék egy másik csodálatos kitömött játék, amely alkalmas a 4 hónapos gyerekeknek. Sportolja a fesztivál hitelességét, és oktatja gyermekét az állati nyúlról is, miközben ötletet épít fel róla. Ez az egyik legjobb játék 4 hónapos babának.

9. A repülőgép szőnyege:

Játékok 4 hónapos babának - A repülőgép szőnyege

A legutolsó a listánkon a rendkívül szép repülőgépszőnyeg, amelyen a baba maga is repülhet. A babák szeretnek repülni. Ez az egyik legjobb 4 hónapos babajáték, mivel a babákat a hasán tartja. A baba mozgása alapján forog. A színes szőnyeg elvonja a baba figyelmét, ezáltal megnövelve a hasi időt.

10. Bagolyjáték GUHEE Baba Csecsemő Újszülött Játékok Rattle Autósülés Babakocsi Játékok Roly-Poly Oktató Játékok:

Ez a csörgő játék 7 színű, és segít gyakorolni kognitív képességeit. Tartós és nem mérgező, így akkor is biztonságos, ha a baba a szájába próbálja tenni. A játék egyedi formája miatt billeg, és oda -vissza mozgatja. Ez a bagoly segít a jobb kéz-szem koordinációban is, és a babák elkezdik gyakorolni az ujjaikat.

11. Manhattan Toy Atom Rattle &Teether Grasping Activity babajáték:

Ez a csörgő több érzékszervi, és segít 4 hónapos babájának elérni ezt a játékot. Ez a csörgő mérete tökéletes a kisbabák számára, és a gyűrűk előre -hátra csúsznak. Az alkalmazott élénk színek serkentik a baba látásának jobb fejlődését.

12. Skip Hop Explore & További Roll-Around, Hedgehog:

Ez a könnyen megfogható csörgő a babákat kinyitja kis kezét, hogy játsszon vele. Könnyű fogásuk ösztönzi a csörgő gurulását, rázását és dobását. A csecsemők szeretik az ismerős arcokat, és a sündisznó segít a fejlődő játékban, míg a rugalmas test ügyességet épít. Fogak és gyöngyök is vannak, amelyekkel a babák megérinthetik és felfedezhetik.

Ezek a játékok környezetbarát, nem mérgező anyagokból készülnek, így teljesen biztonságos a 4 hónapos baba számára.

A játékokon kívül itt van néhány olyan tevékenység, amelyet a kis 4 hónapos gyermekével együtt elfoglalhat.

1. Tükör, tükör a falon:

Vigye a babát a tükörbe, és mutassa meg a tükörben a baba tükröződését. Tegyen fel kérdéseket, például: „Ki ez?” vagy „Hol a baba?”. Emellett több értéket is hozzáadhat, ha megmutatja tükröződését és azonosítja magát. Próbálja ki ezt a baba testvéreivel vagy játékokkal.

2. Énekelj és sikolts:

A babák szeretik az animált hangokat. Énekeljen és beszéljen a babával a hang és a hangmagasság változtatásával, és figyelje meg, hogyan reagál a baba. Ez egy nagyszerű tevékenység a baba nyelvtudásának fejlesztésére.

A csecsemő hamarosan felderíti a környezetét. Szúrja le, hogy adjon neki különféle felületeket, hogy vizsgálja meg, és rázza meg, hogy rázza, mivel imádja megtalálni a kérdések érzését és hangzását. A csecsemő is hajlamosabb arra, hogy foglalkozzon vele, ami körülötte történik, ezért a bátorítás kissé bonyolultabbá válhat.

Látása felépítésekor a csecsemő felismeri a hasonló árnyékolás árnyalatait, például a vöröset és a narancsot. Nagyra értékeli, ha most ragyogó színű mobilokat és gyakorlóközpontokat vesz szemügyre.

A csecsemő jelenleg gőgösebb, ezért sürgesse őt, hogy vizsgáljon meg és játsszon különféle tárgyakkal és eltérítésekkel. Egy alapvető muszlin birtokolja gyermekét néhány percig. Nézze meg, ahogy szívja, fogja meg, és találja meg, mi történik, amikor felkapja. Rázzon rá egy kis rázást, és nézze meg, hogy jól érzi -e magát a hang, amit rázás közben ad ki.

Gyermeke is imádja megtalálni az akciófókusz vagy a játszóközpont látnivalóit és tippjeit. A játékaival való játék most kevésbé igényes gyermeke számára, mivel két kézzel össze tudja kötni és elragadja a dolgokat. Az elsődleges kísérlet során azonban hiányozhat a foltja. Ha sikerül, megpróbálhatja a szájába helyezni, így maradjon a közelben.

A baba első éve tanulással és játékkal telik, legtöbbször mindkettő – játszva tanulnak. A hasi idő ebben a szakaszban fontos az erős izmok fejlesztéséhez. Válassz olyan játékokat, amelyek arra ösztönzik a babát, hogy hosszabb ideig maradjon a hasán. A csecsemők sok időt töltenek egyedül, és finomítják a játékra és a játékok tartására vonatkozó képességeiket. A csecsemők kedvelik a 4 hónapos babajátékokat, mert serkentik látásukat és hallásukat. Válasszon különféle biztonságos játékokat különböző formákban, méretekben és textúrákban.

A boltban számos játék kapható a 4 hónapos gyermek számára. Ezek azonban a legjobbak, amelyeket a szülők válogattak össze, mivel ez megfelel 4 hónapos gyermeküknek. Ezek a játékok rendkívül szépek, és mindegyiknek megvan a sajátossága és megvásárlási oka.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80