A legjobb 9 játék 5 hónapos babának

Most, hogy gyermeke 5 hónapos, megszállottja lesz a motoros ismeretek alapjainak. Ő is hajlandó új dolgokat megérinteni és érezni. Mintha minden egyes nap valami újat hozna számára. Ebben a korban a csecsemőnek nagyon törékeny az elméje, ezért fokozott óvatossággal kell eljárnia, mielőtt gyermekét olyan dolognak teszi ki, amely káros lehet az elméjére.

Az 5 hónapos baba legjobb 9 játéka a következő.

1. Infanito Go GaGa Squezze és Teehte Elephant – Pink Kiki:

Játékok 5 hónapos babának 1

Ez az egyik legjobb játék 5 hónapos csecsemőknek. Ez a játék a legmegfelelőbb lesz a lányoknak a szín alapján. A játék rendkívül szép, és csodálatos textúrával és dizájnnal rendelkezik, amelyet a gyerekek rendkívül vonzónak találnak.

2. Vtech Baby Talk és Go Farm Rattle:

Játékok 5 hónapos babának 2

Ez az egyik legkedvesebb játék, amellyel 5 hónapos korodnak biztosítod, ez a gyönyörű Vtech Baby Talk csörgőjáték. Fel van szerelve a szükséges eszközökkel, hogy a baba boldog és mosolygós maradjon. Gyönyörű hangokat ad ki, amelyek tetszeni fognak a babának, és bizonyos mértékig oktatják is. Ez az interaktív játék online megvásárolható, és az egyik legjobb 5 hónapos babajátéknak minősül.

3. Baby Einstein Bendy Ball:

Játékok 5 hónapos babának 3

Ezek egyszerű és interaktív gördülő tárgyak, amelyek pillanatok alatt boldoggá tehetik a babát. Ezek azok a játékok, amelyeket felajánlhat gyermekének, ha szomorú. Ez másodperceken belül felvidítja a hangulatát, és lehetővé teszi számára, hogy csodálatos időt töltsön ezzel a játékos felszereléssel. A dolog rugalmas, rugalmas, jó minőségű műanyagból készült, stb, és rengeteg más funkcióval is rendelkezik.

4. Hohner 4 részes babacsík:

Játékok 5 hónapos babának 4

Ilyet még nem láttál. Kiváló és hatékony szórakoztató a gyerekeknek. A készlet tartalmaz egy mini-szivárvány rázkódást, amely a játék fő vonzereje. A játékot a gyerekek egyik legjobb játékaként is díjazták. Mindezektől eltekintve a Hohner 4 részes babacsík az egyik legjobb játék 5 hónapos kisfiúnak.

5. MAM harapás és ecsetfog:

Játékok 5 hónapos babának 5

Ez a játék sok vonzó színben kapható. Az 5 hónapos csecsemőnek szokása, hogy a szájába teszi a dolgokat, hogy érezze. Bármennyire is ráveszi a gyereket, hogy ne, ő meg fogja tenni. A játék egyáltalán nem mérgező a gyermek számára, mivel hiteles anyagból készült, és arra a célra szolgál. A baba a nap szinte minden óráját azzal töltheti, hogy rágja ezt a játékot, ami nem károsítja a fejlődő fogakat sem.

6. Bright Starts Grab and Stack Blocks Toy:

Játékok 5 hónapos babának 6

Ezt az 5 hónapos babát rendkívül vonzónak találja. Serkenti az agyi aktivitását, mivel ezzel a játékkal való játék megköveteli a szürkeállomány megfelelő mennyiségű alkalmazását. A színes és interaktív blokkok könnyen szórakoztatják gyermekét.

7. Világos indulások a Carrier Toy Bar mentén:

Játékok 5 hónapos babának 7

Ez a játékrúd több lehetőséget kínál gyermekének szórakozásra, mivel több játéktevékenységgel jár. Az egyik legjobb játéknak számít az 5 hónapos kislány számára. 5 hónapos fiúknak is alkalmas. A Zebra forog és színes gyöngyökkel rendelkezik, a tükrök segítenek az önismeretben, a texturált gyűrűk és a dallamokkal ellátott fények teszik ezt a játékot az egyik legjobb 5 hónapos csecsemő fejlesztő játékává.

8. A színes rágójáték lányoknak:

Játékok 5 hónapos babának 8

5 hónapos babajátékokat keresel? Íme egy csodálatos rágójáték a fiúknak, ami valójában a legjobb a területen. Ezek a játékok biztonságosak a baba számára, mivel élelmiszer -minőségű szilikonból készülnek, és az FDA jóváhagyta őket. Mosogatógépben vannak és forralhatóak. Ez a játék annyira kényelmes, hogy behelyezheti a pelenkatáskájába, vagy magával viheti a sétára a babakocsiban.

9. A kézben tartott állatkészlet:

Játékok 5 hónapos babának 9

Itt találunk egy csodálatos állati kézi játékkészletet, amely alkalmas lesz a lányoknak. Tehát, ha játékokat keres 5 hónapos kislánynak, akkor ez lehet a tökéletes az Ön számára. Ezek a játékok környezetbarát, nem mérgező anyagokból készülnek, így teljesen biztonságos az 5 hónapos baba számára.

10. VTech Peek & Play Baby Book:

A lágy Peek & A Play Baby Book by VTech® bemutatja az imádnivaló állatokat nagy képek segítségével, és sok szórakoztató interaktív funkcióval is rendelkezik. A könyv borítóján aranyos elefánt van, nagy fülekkel. Minden oldalon zenélnek dalokat, hangokat és kifejezéseket. Amikor felemeli a szövetből készült szárnyakat, meglepetések várnak rá. A kisbabák találkozhatnak a barátságos karakterekkel, és megismerkedhetnek az állatokkal, színekkel, tárgyakkal és dalokat játszhatnak. Ez a könyv könnyen hordozható bárhová is megy. Ez a tökéletes első könyv a baba számára!

11. Infantino Go GaGa 4 módok Páva tanulása:

A baba gaga lesz ezért a gyönyörű és vonzó páva tollazatáért. Ez oktató jellegű, és mindössze annyit kell tennie, hogy megnyomja a tollakat, hogy megismerje a színeket, betűket, zenét és dalokat. Ez a páva elősegíti a finom motoros készségek fejlesztését, valamint az ok és az okozat megismerését. A legtöbb szülő szereti ezt a játékot csecsemőinek, mivel könnyen megfogható, és a babák szeretik felfedezni ezt a játékot.

A játékok mellett itt van néhány olyan tevékenység, amelyet eltölthet a kis 5 hónapos gyermekével.

Ebben a szakaszban a legtöbb gyermek tudatosságot és elismerést alakított ki a legfontosabb személyek körül. Mindazonáltal kérdésük és rettegésük is lehet azokkal a személyekkel szemben, akik nem ismertek. Annak ellenére, hogy ez a rettegés idővel elmúlik, és nem kell túl sok stresszel járni, jellemzően ez idő alatt fokozatosan megismerteti a csecsemőt új személyekkel..

Buzdítsd gyermekedet, hogy emelje fel a fejét, és emelje fel a karját, hogy megnézze, mi történik általános környezetében.

Tartsa a csecsemőt függőlegesen a hóna alatt. Fokozatosan engedje le őt addig a pontig, amikor a lába megérinti az asztalt, az ágyat vagy az ölét, hogy felkészülhessen arra, milyen érzés lesz állni.

Engedd meg neki, hogy egyedül üljön. Kezdheti azzal, hogy támasztja őt egy szerelmi ülés vagy ülés széléhez, ami megakadályozhatja, hogy felboruljon.

Engedélyezze gyermekének, hogy kis játékokat szerezzen be, például 1 hüvelykes darabokat. (Tartson ki olyan apró tárgyakat, amelyek öklendezést okozhatnak gyermeke fenekén és száján.)

A baba első éve tanulással és játékkal telik, legtöbbször mindkettő – játszva tanulnak. A hasi idő ebben a szakaszban fontos az erős izmok fejlesztéséhez. Válassz olyan játékokat, amelyek arra ösztönzik a babát, hogy hosszabb ideig maradjon a hasán. Minden nap új az öt hónapos baba számára. Finom motoros készségeik fejlődnek, és a baba látja a dolgokat, és szeretné elérni, megragadni és megkóstolni őket is! Válasszon különféle, különböző formájú, méretű és textúrájú biztonságos játékokat.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80