Top 12 játék 10 hónapos babáknak

A gondolkodási és kommunikációs készségek fejlődésével a baba elég gyorsan növekszik, és majdnem 1 éves. Lelkesen próbál új dolgokat kipróbálni, új dolgokat tesztelni, érinteni és új dolgokat látni mindennap, mivel gyorsan tanul, és ez ebben a szakaszban nagyon természetes. Vannak azonban olyan játékok, amelyek lehetővé teszik számára, hogy fokozza a tanulási folyamatot, és elindítsa az agy gyorsabb tanulási ingereit. Van néhány játék, amelyek lehetővé teszik a 10 hónapos gyermek számára, hogy komoly nyomást gyakoroljon a fejére, hogy összetett problémákat találjon ki. Íme a 10 hónapos baba legjobb 12 játékának listája.

1. A Giggles N Nest játékkészlet 3 az 1-ben:

Játékok 10 hónapos babáknak 1

Ez az egyik legjobb játék a 10 hónapos babának. Ez a játékkészlet számos színes tárgyat tartalmaz, amelyek alapvetően beindítják a baba érzékszerveit, és lehetővé teszik számára a mentális és nagyon gyors fejlődést. A baba tornyot készíthet olyan tárgyakkal, mint az élénk színű kockák.

2. A Fisher Price Brilliant Baby Basic baba első blokkjai:

Játékok 10 hónapos babáknak 2

Itt van egy fantasztikus játék, amelyet az egyik legjobb babajátéknak tartanak a 10 hónapos gyerekek számára. Ez a játék fantasztikus textúrákat tartalmaz, és az ötlet az, hogy a darabokat a szükséges résekbe és lyukakba helyezze. Nagyon félelmetes, és a színek még vonzóbbá teszik a játékot.

3. B. Egy két összenyomott blokk:

Játékok 10 hónapos babáknak 3

Ez a játék 6 hónapos és 3 éves kor közötti gyermekek számára alkalmas. A játék megköveteli a csecsemőtől, hogy végezzen valamilyen cselekvést, amely javítja testi és lelki állapotát. Ez valójában lehetővé teszi számára, hogy növekedjen. A játék vonzó színeket mutat, finom és ereszkedő textúrával. A babának a kis dobozokat a kívánt helyre kell helyeznie.

4. Melissa és Doug Deluxe Pounding Pad:

Játékok 10 hónapos babáknak 4

Ehhez egy kis kalapács tartozik, és a játék az egyik leghíresebb játék ebben a korban. Ez az egyik legjobb játék a 10 hónapos gyerekeknek. Mivel ebben a korban a baba nem lenne képes megérteni ezt a játékot, és nem tudná használni a kalapácsot sem. Bármilyen egyszerű is, a babának kalapáccsal meg kell ütnie a színes fa hosszúkás szerkezeteket. Ez az egyik legjobb aktivitási játék 10 hónapos kisfiúnak és lánynak.

5. B. Zanyi Állatkert Fa Tevékenységi Kocka 10 hónapos gyerekeknek:

Játékok 10 hónapos babáknak 5

Itt van egy csodálatos játék, amely némi agyat és fizikai aktivitást is igényel. A 10 hónapos gyerekeknek valóban gondolkodniuk kell ennek a játékos berendezésnek a működtetésében. Néhány gyerek számára ez a legjobb a teljes játékgyűjteményből.

6. A Gotd Monkey 9 darabos kirakós játék:

Játékok 10 hónapos babáknak 6

Az egész fából készült, és az egyik ideális babajáték lesz a 10 hónapos gyermekek számára. A kirakós játék nagyon egyszerű számunkra, de kicsit bonyolult lehet a gyerek számára. A sokszínű puzzle nagyon vonzó a szem számára, és felkelti a 10 hónapos csecsemők érdeklődését. Nem mérgező és nagyon biztonságos, még akkor is, ha a gyermek a szájába teszi.

7. Kastélyjátékok válogatás Barnyard Toy:

Játékok 10 hónapos babáknak 7

Ez egy másik olyan játék, amely stimulálja az agyi aktivitást. A játékot csak a gyermekek számára tervezték és készítették, és elmondható, hogy az egyik legjobb játék a 10 hónapos baba számára. A csecsemők imádják megfordítani és forgatni az állati tömböket, és kitalálni, hogy melyik lyuk melyik állatnak tökéletes. Ez kihívásokat és izgalmakat jelent a kicsinek.

8. GOTD visszhang mikrofon klasszikus mágikus mikrofon hangváltó játék:

Játékok 10 hónapos babáknak 8

Ez az egyik legjobb születésnapi ajándék játék a 10 hónapos babának. Mivel a baba még nem egy éves, minden hónapban ajándékozhat neki születésnapi ajándékokat. Hangváltókkal rendelkezik, amelyeket a gyerek nagyon jónak talál.

9. WolVol Musical Activity Cube Play Center fényekkel:

Játékok 10 hónapos babáknak 9

Ez egy többfunkciós játék. Sok mindenre képes, és elmondható, hogy az egyik legcsodálatosabb babajáték a 10 hónapos gyerekek számára. Ez a játék nyugodt és megnyugtató zenét játszik, amely megnyugtatja a babát. Ez beépített mikrofonnal is rendelkezik, és a babák énekelhetik kedvenc dallamukat. Ez a tevékenységkocka az egyik legjobb

10. XJD Baby Bike Balance Bicycle, Children Walker, Toddler Trike, 10-24 hónapos babajátékok Tipegő triciklik:

Ez a könnyű trike nagyon könnyen vezethető a kicsinek. Ezt a trükköt bemutathatod, amikor a babád 10 hónapos. Ez arra ösztönzi őket, hogy dolgozzanak fizikai fejlődésükön. A teljesen zárt kerekek biztosítják a biztonságot. Győződjön meg arról, hogy gyermeke felügyelet mellett használja ezt a játékot. A biztonság érdekében sisakot is felvehet a gyermeke számára.

11. Classic World Wood Baby Walker blokkokkal:

A fából készült játékok vonzzák az öt érzékszervet. Természetes fából készült, sima lekerekített élekkel, így nagyon biztonságos a baba számára. A csecsemők megismerik a színeket, méreteket, és ez lehetővé teszi számukra, hogy körbejárhassák őket. A babák fejlesztik ügyességüket, motoros készségeiket és a kéz-szem koordinációt ezzel a játékkal. Ez arra is ösztönzi a picit, hogy tegye meg ezeket a lépéseket, és kezdjen cirkálni.

12. Cif Játékok Zenetanuló Munkaasztal Játék Gyerekeknek Építőipari Munkaasztal Építőeszközök Hanghatásokkal & Fénytechnikai színlelés:

Szórakoztassa gyermekeit ezzel az élénk és színes színlelési játékkészlettel. Zenei munkaasztal, mivel sok hangot, fényt és építőeszközt tartalmaz. Ez a tevékenység és fejlesztő játék gondolkodásra készteti kisgyermekét és megoldja a problémákat. A tevékenység fejleszti a baba motorikus készségeit, ügyességét, térbeli készségeit és a kéz-szem koordinációt.

A 10 hónapos kisgyermekek számára készült tevékenységeken kívül itt van néhány olyan tevékenység, amelyet kicsinyeivel együtt élvezhet.

1. Építsd fel őket:

Vásároljon néhány nagy tömböt, vagy próbáljon meg építeni egyet kartondobozok segítségével. A babák szeretnek tornyot építeni, majd lenyomni. Imádják nézni, ahogy a torony leomlik. Kipróbálhatod habtömbökkel is. Csak ügyeljen arra, hogy a blokkok ne legyenek túl nehézek és ne legyenek éles széleik. Amint a baba megtanul tornyot építeni, megismétli ezt a tevékenységet – épít és leüt.

2. Ujjbábok:

Használhatja a kesztyűjét, és karaktereket rajzolhat az ujjhegyeire, vagy vásárolhat néhány ujjbábot, amelyek elérhetőek az üzletekben és az interneten.

Rajzolhat családja arcát is, és olyan mondókákat énekelhet, mint „Apa ujja, apa ujja hol vagy?”

Egy másik rím, amely megfelel ennek a tevékenységnek: „Hol van a hüvelykujj -rokon?”

Hasonlóképpen adjon hozzá olyan karaktereket, mint anya, testvér, nővér és baba.

A csecsemő bunkói inkább valódi szavaknak hangzanak. Minél inkább lelkesedést mutat a mondanivalója iránt, annál inkább folytatja a beszélgetést. Amikor megpróbál kimondani egy szót, például „ock” a zokni számára, az segít neki a kapcsolati képességek megteremtésében abban az esetben, ha hatékonyan visszagondolja a szót: „Valóban, ez a zoknija.”

Abban az esetben, ha gyermeke már egy ideje csúszik, feltehetően most könnyen siet a ház körül. Ezután felhúzza a bútorokat (vagy a lábát!), Hogy felálljon álló helyzetbe.

Körülbelül most a csecsemő képes lesz arra, hogy jól csúszkáljon, arcát és térdét bámulva. Ahogy felfogja a bizonyosságot, gyorsulni kezd. A csecsemő most is vitathatatlanul ülhet.

Gyermeke is megpróbálhatja felhúzni magát ülő helyzetből álló helyzetbe. Akár bútorok szorításakor is járhat (cirkál), elképzelhető, hogy azonnal feladja, és a segítsége nélkül marad. Akárhogy is legyen, kissé kétesnek találhatja, hogy még egyszer helyet foglaljon, ezért álljon segítségül!

Mivel gyermeke hordozható, elkezdi vizsgálni az otthonát. Még arra is törekedhet, hogy végigkúszjon minden lépcsőn, amit tapasztal, ezért vigyázzon rá. Abban az esetben, ha ezt hivatalosan még nem tette meg, most itt az alkalom, hogy fontolja meg a biztonsági ajtók felszerelését arra az esetre, ha szüksége lenne rájuk.

A legjobb játékok azok, amelyek segítenek a szellemi és fizikai fejlődésben. Ezek elvégzik a munkát, és elmondható, hogy az egyik legfontosabb elem a baba növekedéséhez. Győződjön meg arról, hogy olyan játékokat vásárol, amelyekre a baba fizikailag készen áll, és ellenőrizze a minőséget. A játékoknak ápolniuk, fejleszteniük kell a baba fejlődési készségeit testileg és lelkileg egyaránt. Javasoljuk, hogy válasszon stimuláló játékokat egy év alatti gyermekek számára. Reméljük, hogy cikkünk ötletet ad a 10 hónapos csecsemők legjobb játékairól.