15 bedste skinny stretchjeans til mænd og kvinder

Stretch jeans er et mønster, der har eksisteret i ret lang tid, og det er et, der ikke vil komme nogen steder på noget tidspunkt i den nærmeste fremtid. Et så stort antal individer føler, at forlængelse af bukser eller denim, uanset hvad du vil kalde det, er et fladt nej, under alle omstændigheder, når det er gjort godt, kan det se fantastisk ud!

Både seksuel orientering mænd og damer læner sig nu i dag mod at have strækbukser på. Ethvert sted du går, vil du se, hvordan mænd og damer ligner raseri mod bukser, vokser støt.

stretch jeans

Der er en ting, hver eneste partner jean med, og det er den måde, de har forlænget og viste sig at være overdrevent løse efter et stykke tid. Dette er sandsynligvis sket for hver eneste af os derude, der elsker denim, så hvordan ville folk komme uden om det problem?

Forskellige typer af stretchjeans til kvinder og mænd:

Da omstændighederne er forskellige, er du dog heldig, da et så stort antal mærker har udført stretchjeans til kvinder med forskellige forlængelser og kreationer, hvilket betyder, at løse, hængende bukser er et levn fra gamle tider, og dine bukser vil ikke forlænge. Hvis du har brug for de perfekte bukser, skal du opdage, hvad de forskellige denimfabrikker betyder, og hvordan/når der er mulighed for, at de vil strække sig nedenunder.

1. Kvinders 100% stretch -denimjeans i bomuld:

Kvinders denimjeans i 100% stretch -bomuld

Chokerende med denim i 100% bomuld er det en tekstur, der konstant vil strække sig uanset hvad du laver. Da det ikke har nogen forlængelse i fremstillingen, betyder det, at bomuldssnorene vokser selv og aldrig vender tilbage til den mindre størrelse, de var for nylig. Ud over enhver tvivl kan du vaske og tørre dem på varme, hvilket kort vil trække dem sammen; men de vil forlænge passende tilbage igen.

2. Dim Rinse Jeans til mænd:

Dim Rinse Jeans til mænd

Dim mænds stretchjeans er nær den første rå begyndelse af den ubehandlede denim, men er blevet vasket mere end én gang for at holde skyggen endnu fri for den fasthed, der følger med denim.

3. 98/2 strækblandinger:

98/2 strækblandinger

Bukser med 2% Lycra -blanding og 98% bomuld og forlænger, men ikke så alvorligt som ufleksibel denim. Det er dem, der vil afskedige mest i lyset af, at de ikke har meget rekreation i sig. Dette er standardkosmetikken for forlængede denimbukser, og når du har brugt dem et par gange, vil de blive løsere og forlænge.

4. Vintage Jeans Stretch:

Vintage Jeans Stretch

Beregnet til personer, der har brug for forældede ting – nu fjerner vintage vask tiden fra at blødgøre endnu en mejetærsker af bukser (noget der kan tage år).

5. Bomulds/polyblandinger stretchjeans til kvinder:

Bomuld/Poly Blends Stretch Jeans til kvinder

Disse stretchjeans til mænds blanding strakte sig ikke meget på nogen måde. De er stivere, og de er ikke de mest komfortable bukser, der har tendens til at løbe lidt i betragtning af ikke-forlængelse, men de strækker sig ikke virkelig seriøst, og de holder deres form og størrelse med masser af slid.

6. Herre Classic Wash Jeans:

Herre klassiske vaskejeans

En eksemplarisk vask er bedst til mere afslappede bukser (løs pasform og fantastisk), der bæres for yderligere at nyde nogle nedetid begivenheder.

7. Herre Stretch Jeans Denim:

Stretch Jeans til mænd

Denim er super sart og elastisk, omtrent det samme som en legging, men materialet er tykkere, så de komplimenterer som bukser. De mere garvede tilpasninger er en poly/bomuldsblanding; men de mere opdaterede har elastan og Lycra. Stretch skinny jeans er meget i trend nu for tiden.

8. Relaxed/Loose Fit Jeans til mænd:

Relaxed/Loose Fit Jeans til mænd

Denne pasform er velegnet til folk med mere oksekød på toppen og lignende fyldigere ben. Den afslappede/frie pasform falder til enhver hensigt lige ned fra midten, hænger faktisk og i overensstemmelse med brugerens benform.

9. Piger Super Stretch/Jegging Jeans:

Piger Super Stretch/Jegging Jeans

Med hensyn til den store Jegging eller Super Stretch Jean, der i høj grad er velkendt, og hvor som helst i dag, skal du være opmærksom. De kan være virkelig behagelige og lige så elastiske som strømpebukser, men i tilfælde af at du ikke får dem rigtigt, vil de forlænge og blive hængende, stort set det samme som den store 98/2 blanding. Disse jeans fås også i sorte skinny jeans.

10. Levi’s Stretch Jeans Herrer:

Levi's Stretch Jeans Herrer

Disse er usædvanligt elastiske og behagelige, med ubetydelige udvidende kvaliteter. Dette afhænger dog af den mængde, du har dem på.

11. Super Stretch/Behold sin form Denim:

Super stretch/behold denim

Det er en blanding af forbløffende stretch, der klikker i form uden skader, en delikat bomuld og en poly -blanding for at holde den opstillet. Disse ligner super stretch jeans til mænd, der kan hive meget næsten 2 størrelser ud; men de former sig efter din krop og klæber som strømper gør.

12. Straight/Slim Fit Jeans Stretch:

Straight/Slim Fit Jeans Stretch

Lige/tynde pasformbukser kører godt med de fleste kropstyper, men sidder særligt godt med folk, der pryder pasform og atletisk kropssort. Bukserne burde marginalt omfavne lår, knæ og læg, mens de slapper af omkring underbenene.

13. Herre Jogg Jeans:

Herre Jogg Jeans

Disse er blandings -denim, der kombinerer denim- og svedbukser, hvilket gør en sart, behagelig svedpustende jean. I øjeblikket, afhængigt af hvilken vask og klip du køber, og uanset om du køber en mere garvet, unik mejetærsker af Jogg Jeans eller en friskere kamp, ​​vil de forlænge.

14. Fit Skinny Jeans Herrer:

Fit Skinny Jeans Herrer

Bukserne ser utrolige ud med en lang line tee og retro tennissko til en urban stemning eller med trimmet bikercoat og Chelsea støvler, når de leder rock chic.

15. Strækbare jeans fra Lee:

Elastiske jeans fra Lee

Hvis du har brug for en fantastisk jean med mere ufleksibel eller tykkere denim, men alligevel afskyr du, at din bukseliste i numsen og benene er at få dem virkelig stramme og forlænge dem. Du kan forlænge dem vådt ved at slange de stramme områder og bære dem, indtil de passer perfekt.

Denim er beregnet til at forme sig til kroppen, der strækker sig, mens den indrammer rynker og anomalier, når slidstiderne udspiller sig. Stretch Jeans burde være behagelig uden at bytte på stil og forblive til en vis grad strømlinet, hvilket forbedres ved at kende din faktiske pasform eller midtvejsestimat. Under alle omstændigheder betyder denimbuksernes åbenhed over for masserne ikke, at køb af et par falder på plads uden problemer.