15 bedste slim fit jeans til mænd og kvinder

Jeans er blevet en vigtig del af alles garderobe, hvad enten det er et barn, en ung eller en voksen. Hvert individ bøder sig behageligt og passer i jeans. Jeans kan bæres overalt, det være sig udflugt, college, kontor, tage til fest eller film med venner, samles osv. Mænd kan endda parre jeans med en formel skjorte i et ægteskab eller en reception.

Der findes et stort udvalg af jeans på et marked, men en af ​​dem er Slim Fit Jeans. Slim Fit Jeans er kun som skinny jeans, men ikke så meget stramme. Slim Fit Jeans dækker lårområdet tæt og løsner sig fra knæene. Det giver et attraktivt look til piger, der har kurvede lår. Den fås i mange farver nu om dage, men blå og sort har altid været ramt på markedet. Du kan kombinere enhver farve og mønster af Top med slim fit jeans. Selv fyre kan bære slim fit jeans for at se attraktive og flotte ud. Hvis en fyr parrer blå slim fit jeans med lyserød farve, ser de bare fantastiske ud. En pige kan også bære korte kurti med slim fit jeans.

slim fit jeans

Du skal finde det rigtige valg af jeans til dig og beslutte et godt par på det. Det afhænger af lejlighed og begivenhed, som du har en slim fit jeans på. Den fås i så mange designs og farver, så en endda sød top på den øger værdien af ​​slim fit jeans.

Forskellige typer Slim Fit Jeans:

Nu om dage er det en trend at bære farverige slim fit jeans som orange, rød, pink i et almindeligt stof og endda trykt. Da det giver dig mulighed for at give et kig på en slank figur, er det meget efterspurgt hos kvinder.

1. Slim Fit Jeans til damer:

Slim Fit Jeans til damer

Det er bare en almindelig slim fit jean tilgængelig fra længe siden. Det ser så godt ud på en slank krop, en meget mere attraktiv og forbedrer dermed bærerens skønhed. Du kan endda parre den med en almindelig skjorte eller trendy top.

2. Regular Slim Fit Jeans til mænd:

Regular Slim Fit Jeans til mænd

En mand ser bare fantastisk ud med en slim fit jeans, der kombineres med en t-shirt og sportssko, hvilket giver et cool afslappet look. Det passer til enhver fest eller lejlighed. En fyr kan også bære den med en formel skjorte som kontorbeklædning.

3. Mænds skyggefulde slim fit jeans:

Slim fit jeans til mænd

Det er to nuancer af samme farve med en pæn finish og behagelig at have på. Det giver et andet udseende og altid favorit i offentligheden. Det kommer normalt i blå og sort farve. Du kan ikke bære den på et kontor eller i et møde. Det ser bare godt ud til en udflugt.

4. Destroyed Slim Fit Jeans Herrer:

Destroyed Slim Fit Jeans Herrer

Det er som en herrestil, egnet til sommer, der giver et hiphop- og macho -look, prompte til enhver fest- eller rockmusikkoncert. Iført den får en mand en gyngende fornemmelse indefra. Mange trendy tilbehør kan kombineres med ødelagte slim fit jeans. Og en læderjakke over t-shirten er som et WOW.

5. Trykte herre slim fit jeans til mænd:

Trykte herre slim fit jeans til mænd

En mand ser bare varm ud i hvide og røde trykte jeans. En fyr, der ønsker at se cool og gyngende ud, kombinerer disse printede jeans med en løs t-shirt og en fancy kæde på halsen. Det er en nybegynder, og mange fyre har mange ikke engang prøvet det.

6. Coated Slim Fit Jeans:

Coated Slim Fit Jeans

Sådanne jeans har en belægning, der føles som om stoffet er vokset. Da den er sort i farven, lyser den ud som en læderbukse. Det kaldes undertiden en “voksjeans”. Cykelrytter foretrækker for det meste denne slags jeans

7. Stretchable Slim Fit Jeans til piger:

Strækbare slim fit jeans til piger

Det har et åndbart stof, der er behageligt til tung krop. Da det er trykt, kan det parres med almindelig top eller kurti. Det er designet til dem, der ønsker at skjule deres tunge mave og give et tonet look til lav kropsform.

8. Slim fit jeans til kvinder med lav talje:

Slim fit jeans til kvinder med lav talje

Nogle piger kan lide at bære jeans under deres talje, det er passende for dem. Det dekorative og flotte taljebælte tilføjer skønheden i jeansene. Piger bærer endda crop top med jeans med lav talje for at fange seeren.

9. Trendy ankel længde Slim Fit Jeans:

Trendy ankel længde Slim Fit Jeans

Den passer lidt over anklen, en enkelt ankel i et ben som tilbehør kan også passe godt til ankellange jeans. Det er en øjenlindrende farve, der alligevel giver et fantastisk look med høje hæle.

10. Slim Fit Jeans med høj talje:

Slim fit jeans med høj talje

High Waist Jeans er designet til at passe højere end din navle. Hvis du kombinerer den med en blomsterbluse eller grimeoverdel, kan du få et mere sexet look. Lang top går godt med jeans med høj talje. High Waist Jeans kan give et fantastisk look til piger, der har lange ben.

11. Slim Fit Jeans med farveblyant:

Farveblyant Slim Fit Jeans

Det er en helt ny farve på et marked, der giver brugeren et helt nyt look. Det er en iøjnefaldende farve, som kan gøre dig til et centrum for opmærksomhed. Det er bare et navn på jeans med lige ben. Det er designet til at skjule dine store hofter og giver et sløvt og kurvet look.

12. Slim fit fit jeans:

Slim fit jeans med rifter

Det er en slim fit ripped jeans med mellem talje, der giver en pige et rockende look, som hun kan have på, mens hun går på college eller en fest. Det er som en tåre og bærer jeans. En del stof er med vilje klippet for at vise din seje holdning.

13. Trykte slim fit jeans til kvinder:

Trykte slim fit jeans til kvinder

Det er som en suppleant af Regular Blue jeans. Den er designet som en høj talje, der ubesværet ser godt ud med en sort jakke og høje hæle. Selv en almindelig kurtas kan blive matchet med trykte slim fit jeans.

14. Jeans i kaki -print:

Jeans i kaki print

Det viser et kaki -print i en slim fit jean -stil, der har et fedt militærtrykdesign. Ved at kombinere den med en sød top, blazer og hæle får du et smukt udseende til en smuk pige.

15. Slim Fit Cowgirl Jeans:

Slim Fit Cowgirl Jeans

Pigen kan føle sig som en cowboy ved at bære disse Cowgirl -inspirerede jeans. Den har en flot Burgund -farve og dekorativt gevindarbejde på baglommerne. Hvis du bærer dette, vil du skille dig ud fra mængden af ​​den mængde opmærksomhed, du får.

Derfor findes der en lang række slim fit jeans til mænd og kvinder på et marked i et andet design, mønster, stil, størrelse og farve. Det er op til brugeren at vælge de rigtige jeans til sig selv. Det er et stof af høj kvalitet, der bruges i en jean og syet meget godt med største omhu. Du kan kombinere så mange ting med slim fit jeans som toppe, t-shirt, skjorte, jakke, bluse, lækkert tilbehør og lækkert fodtøj.