15 Casual Tight and Loose Jean -shorts til mænd

Short Jeans er en definitiv go-to for hver sæson, og uanset dit outfit ser de generelt godt ud. De er den bedste beslutning for alle begivenheder. Med så mange forskellige stilarter og bukser, der skal overvejes i dag, kan tingene blive lidt overvældende. For at lette din fremtidige shoppingbaggrund skal du se hele manualen til slags bukser til mænd og de bedste denimbukser til din kropssort.

shorts jeans

Når du leder efter bukser, skal du huske, hvor du bor. I tilfælde af at du lever i en mere sydende atmosfære, skal du beslutte dig for en letvægtsjean. Hvis du bor et sted, hvor vintrene er lange og utilgivelige, skal du gå efter denims med en tungere vægt for at inkludere noget mere beskyttelse.

Stilfulde og trendy jeansshorts til mænd:

Her er de 15 typer trendy herrejeansshorts med designs som følger.

1. Lee Premium Denim Straight Shorts i jeans:

Lee Premium Denim Straight Shorts i jeans

I en betragtelig tid har Lee været kendt for at lave kvæget rustlers fantasijean. Lees nye korte jean har hele stilen som en by-slicker, men med cowpoke-kvaliteten, der har gjort Lee til en rygrad i denimverdenen i så lang tid som 120 år.

2. Triumphant Selvedge Denim Short Jeans:

Triumphant Selvedge Denim Short Jeans

Selvedge -denim er blevet til datidens mønster i originator -verdenen, set på store navnemærker. På grund af denne sejrrige kamp behøver selvedge ikke længere at koste dig dyrt. Denne 100% bomuldsmatch har udseendet og fornemmelsen af ​​en mejetærsker i en højere ende, men alligevel med et værdipunkt for enhver økonomisk plan.

3. Forlæng Selvedge Jeans Shorts:

Forlæng Selvedge Jeans Shorts

Denne tynde pasformskombination af korte jeans til mænd er lige fra Japan, hvor de behandler sig som et kunstnerisk udtryk. Jo mere du bærer denne tændstik, jo mere slør det at udsende det fejlfri, slidte udseende og fornemmelse. Desuden har jeansshortsen noget forlængelse for en mere sympatisk pasform og mere enkel udvikling.

4. Unikke Shrink-to-Fit Jeans Shorts:

Unikke Shrink-to-Fit Jeans Shorts

Levi’s har været go-to-denim-mærket for alle, fra blækfarvede fashionable mennesker til husmødre i betragtelig lang tid. Hvad mere er, i lyset af de nuværende omstændigheder: Den rå denim er lavet til at passe glimrende til din krop, uanset din kropstype? Levi foreslår ikke at vaske dem og snarere tørre dem i solen for den ideelle pasform.

5. Thin Fit Stretch Jean Shorts:

Thin Fit Stretch Jean shorts

Herre shorts jeans har en tættere og mere tynd jean følelse end de store 501’ere, så de er perfekte til manden, der leder efter en hipper vibe uden at opgive Levis kvalitet.

6. Jeans i pulverblå vaskestretch -shorts:

Powder Blue Wash Stretch Shorts Jeans

De slørede pulverblå vaske fra denne Topman -mejetærsker giver denim en mere nostalgisk, 70’er stemning. Bomuld og elastinblanding giver disse bukser trøst i en bomuldsgisp, mens de holder kølet af et anstændigt match af bukser. For et mere moderne look kombineres denne lette vaskejean med en let tee og stick roll fixen.

7. Sløvblå stretch -shorts i jeans:

Kedelig blå stretch -shorts i jeans

De faldende sy og kedelige blå nuancer af disse korte jeans gør dem ideelle til mere specialfremstillede mænd. En lille forlængelse af gisp gør op for den slankere snit af bukserne. Brug dem på afslappede fredage med en grundlæggende fleecetrøje eller hvid sikring, eller slid ud i slutningen af ​​ugen med din mest elskede båndskjorte.

8. Straight Fit Stretch Denim Jean Shorts:

Straight Fit Stretch Denim Jean Shorts

Mørke bukser er et ekstraordinært springpunkt, hvis du er en til flere over-the-top stykker. I lyset af den ultra-upartiske skygge kan du trække en hawaiiansk skjorte eller en trykt overfrakke af uden at se for over-the-top ud. Denne Kenneth Cole-kamp har en lige pasform og tungere vævning, der gør den til et utroligt slid-med-alt-alternativ.

9. Straight Fit Stretch Blasted Jean Short:

Straight Fit Stretch Blasted Jean Short

Den betydelige fjerning og påvirkede vask på disse herre jeansshorts får dem til at se ud som om du scorede dem i en førsteklasses vintage butik, men den reducerede kalv giver en helt avanceret oversigt.

10. Tynde straight fit shorts:

Tynde shorts med lige pasform

Mavi jean var go-to-mærkeruten tilbage i vores teenagers og unge, men nu er de tilbage og serverer et par nutidige alternativer til den banebrydende mand. En blækblå vask og sarte børstede højdepunkter giver denne mejetærsker en allround-elsket følelse.

11. Levi’s 510 Skinny Fit Shorts Jeans Herrer:

Levi's 510 Skinny Fit Shorts Jeans Herrer

De eksemplariske jeansshorts til mænd, du har haft siden du var ung, er tilbage, men denne gang med en tyndere pasform i numsen og kalve, der er noget mindre retro og noget mere banebrydende.

12. Traditionelle pasform korte jeans:

Traditionelle pasform korte jeans

Du kan virkelig ikke få mere værdi for dine penge end denne nuværende Land’s End -kamp med mørkeblå denim. Mærket har forsøgt at lave denim, der er fantastisk slidt i, ideel uden for stativet. Taljen sidder også højt oppe på hofterne for en beskyttet pasform.

13. Tynde Skinny 5-Pocket Mini Jean-shorts til kvinder og mænd:

Thin Skinny 5-Pocket Mini Jean-shorts til kvinder og mænd

Dickies har i nogen tid været kendt som et mærke, der fremstiller kvalitetsindustrielt arbejde med hæfteklammer. Hvad mere er, det er præcis det, du får med Dickies form af den eksemplariske 5-take jean. Denim er tungere gennemgang og beregnet til at modstå lang tids slid.

14. Standard Fit Denim Jean Short:

Standard Fit Denim Jean Short

Kombiner den kedelige indigo-denim med en trykt fastgørelse for et ideelt udseende på slutningen af ​​ugen.

15. Forlæng Twill Jeans Shorts:

Forlæng Twill Jeans Shorts

For heltene blandt os eller simpelthen de personer, der kan lide et anstændigt shake -show, er hele Topmans hele mørke tynde jean ideel til de personer, der har brug for en jean med et strejf af kant. Lettere gennemgang af bomuld og lycra -blanding gør disse bukser betydeligt mere lette end de tynde bukser i vores barndom.

Korte jeans optrådte på mænd i en voksende gentagelse. Ikke alle mønstre vil passe til hver mand og hans kropsform, men alligevel er det i orden med den begrundelse, at der er mange forskellige slags Jeans Shorts, der alle er særprægede til hinanden. På trods af at bukseshorts mænd har eksisteret i ret lang tid, skal den nuværende status som en go-to-stil være synonym med standard anerkendelse.