15 fantastiske Capri -jeans til kvinder i Indien

En trend, der er meget udbredt i lande som USA, Latinamerika og Europa, der nu også er ved at blive ret populær i asiatiske lande, er Capri jeans -designs. De kommer normalt med en længde af bukserne er mellem knæet og læggen eller sige anklen.

Bedste Carpi Jeans til kvinder:

Her er nogle attraktive designs af jeans capri til kvinder, der kan hjælpe dig, mens du handler efter en til dig.

1. Capri jeans med lynlås:

Capri jeans med lynlås

Når lynlåse tilføjes til capris, hæver det selv de enkleste Capri -designs til noget stilfuldt. De almindelige jeans her har en lynlås herunder på ydersiden, som kan stå åbne eller lukkede for at give et unikt design. Få hans design på dit afslappede outfit.

2. Foldet knælængde Capri:

Foldet knælængde Capri

En funky capri jean til damedesign, der hovedsageligt vælges af college -teenagere, er jeansene, der kommer med en foldet ende til knælængden. Prøv dette mønster til din college dage, få hvid top på blåfarvede Capri jean.

3. Feathered Capri Design:

Feathered Capri Design

Et populært design lavet på Capri ved hjælp af et blad er det fjerede Capri -design. Mellemlange jeans Capri får bladstik, der efterlader med et fjerligt look på benene med foldede ender i hvidt. Denne type design havde lavet på en unik måde, noget andet, men stilfuldt mønster, der er tilgængeligt på markedet.

4. Løst Capri -design:

Løst Capri -design

Vil du give dig selv et kig på 90’erne! De løse jeans Capri til kvinder er det, der passer til slid. Capri får en gummibelagt talje med løstsiddende top fra bunden, der gør bæreren behagelig. Hvis du har brug for en god, komfortabel, løs Capri, så prøv denne type design til dit daglige outfit.

5. Wash Crop Capri Design:

Vask Crop Capri Design

Wash capri jeans til kvinder er det primære valg for de unge teenagere, der leder efter lidt plet i deres slid. Capri’en får beskåret design ved lårene og nær knæene. Hvis du planlægger at tage på udflugt med dine venner, så få denne jeans til at vise din kjolefornemmelse.

6. Goosy Black Capri:

Fedt sort Capri

Sorte designs i Capri jeans, kvinder lavet i fløjl, giver dig et designer look. Capri får flere lommer i forskellige stilarter, bundet med et bælte i den nedre ende. Du kan bruge enhver top eller tees på sort farvebukser, denne Capri -stilbukser virkelig gode i sort farve. Du får et frisk look efter at have brugt denne sorte Capri -jean.

7. String Tied Capri:

String Bundet Capri

Hvide Capri jeans i bomulds jeans materiale ville helt sikkert være det bedste tøj til somre eller erhvervsstrand. Capri’en får en bundet ende ved knæene med fire lommer, to på begge sider. I sommersæsonen kan kvinder også prøve denne Capri i hvid farve til strandudflugt eller trekking.

8. Floral Capri Design:

Floral Capri Design

Blue jean capris lavet med en kombination af bomuld og jeans er smukt dekoreret med blomsterprint på den. Knælængden Capri i marineblå får lyseblå blomsterprint med dobbelte lommer bagved. Slim fit kvinder kan prøve dette mønster til regelmæssig brug; du får strækbart blomsterdesign i Capri jeans.

9. Wings Capri Design:

Wings Capri Design

Den blå jean capris får et vingedesign på den for at give den et engletisk udseende. Hudtilpasningen Capri er omgivet af vingedesign på siderne og på lommerne med små sølvperler, der i høj grad hæver deres look. Denne stil foretrækkes hovedsageligt af college -piger, der kan lide at udforske deres skønhed med hendes modetrends.

10. Distressed Capri jeans:

Distressed Capri jeans

Kvinders jean capris med anklelængde, når de får et nødstedt look, giver et perfekt design til udflugter på stranden. Monkey wash jeans får et samlet kravlet design på bagsiden for enden. Dette mønster er mere kendt blandt piger; få dette design til din almindelige gåtur.

11. Sæk Capri Design:

Sæk Capri Design

Capri, der forbliver tæt fra toppen og bunden, giver bæreren et sæklignende udseende. Den jazzy Capri i mørkeblå får sidelommer med et afgrænset sidelook med elastiske bundne ender for at give den et perfekt sækkedesign. Hvis du ikke vil have en mere passende til dit lår, så få dette design til at føle komfort for dit lår.

12. Fur Capri Design:

Fur Capri Design

En kombination af denim og pels ville helt sikkert give din enkle Capri et fantastisk look. Capri med knælængde får blomstersyet dekoration på lårene sammen med en afslutning på sjov forneden i brunt, der gør det rytmisk. Denne form for mønstre bruges mest af små børn eller unge piger. Dette er en modetrend, der viser din modeerklæring.

13. Sort og hvid Strip Capri Design:

Sort og hvid Strip Capri Design

Sort og hvidt Capri jeans design med striber mønster og tabt pasform gør det mere yndigt til et festlook. Capri får vandrette og lodrette striber for at opdele Capri i forskellige portioner. Få dette design i din klub på deltid, eller du kan også bruge det på dansegulvet.

14. Purple Curvy Capri:

Lilla Curvy Capri

Lilla jeans Capri bukser har altid stjålet forskellige kvinders hjerter. Den kurvede Capri kommer med en plus size, der giver kvinderne med tung krop et forenklet look. Kurverne på Capri får det til at ske til fester.

15. Retro Capri Design:

Retro Capri Design

En høj talje Capri jeans damedesign, når den får et sløjfe, giver et retro touch til din outfit -kollektion. Capri’en får en knælængde med et rødt og hvidt boksdesign bundet på enderne og i taljen.

Capri jeans leveres med flere materialer som bomulds jeans, jeans, denim, bomuld, syntetisk og meget mere, der kan vælges i henhold til den nødvendige montering eller det design, du leder efter. Monkey wash, distressed, stiletter, revet osv. Er nogle rillede designs på Capri -markedet.