15 moderne denimjeansmærker til mænd og kvinder

Jean -materiale blev først introduceret for kulminearbejderne i Amerika, som kræver en god mængde tøj for at kunne modstå ethvert hårdt arbejdende sted og temperatur, selvom denim -materiale er robust og får en til at føle sig svedig under en temperatur over 30 grader. Denim -materiale er yderst holdbart, og chancerne for at rive er forholdsvis mindre end andre syntetiske og naturlige fibermaterialer. Dette meget slidstærke og vægtbærende materiale blev langsomt også skiftet fra arbejdsorienteret tøj til modedesigner. Denne type kludemateriale passer til både mænd og kvinder på grund af dets farve og komfort, materialet giver, når den bæres som denimjeans.

Bedste denimjeans til mænd og kvinder:

For at få en kort idé om den seneste udvikling af denim jean outfit er her top 15 denim jeans listen, som kan opfriske dit sind med den nyeste og bedste denim jean tilgængelig i de nuværende mode outlet butikker med forskellige berømte denim jeans mærker.

1. Boot Cut Cropped Women Denim Jean:

Boot Cut Cropped Women Denim Jean

Denimjeans til kvinder inkluderer boot cut -mønster, som er en gammeldags sømmetode, der igen ramte modehistorien med total positivitet gennem sin nye moderniserede skæremetode og design. Denne støvle blev skåret i stedet for at falde til anklen, den blev afkortet lige over anklen, hvilket skød den beskårne outlook, der passer bedst til kvinder end mænd. Støvlerskåret mønster passer godt til en almindelig eller en strippet halvformel skjorte.

2. High Waist Ripped Women Denim Jean:

High Waist Ripped Women Denim Jean

Jeans med høj talje til kvinder bringer den perfekte kvindefigur gennem sin stramme pasform og velsiddende design omkring taljen. Denim jeans med høj talje i blå farve er den mest solgte type blandt denim jean type, der har den flåede eller ødelagte funktion. Denne type jean passer godt som et afslappet outwear med et par sneakers og en t -shirt.

3. Skinny Plain denim jean til mænd:

Skinny Plain denim jean til mænd

Intet kan blive bedre end simple almindelige denimblå jeans og en simpel almindelig t-shirt eller en poloshirt. Denne simple almindelige denimjeans til mænd var det første og fremmeste design, der kom på markedet og stadig eksisterer. Hver mand har helt sikkert mindst en i deres garderobe.

4. Straight Cut Faded Denim Jean til mænd:

Straight Cut Faded Denim Jean til mænd

Lige snit falmet denimjean, som er det næstmest populære design efter simple blå denimjeans blandt mænd i alle aldersgrupper. Dette falmede eller det vaskede mønster blev bedst brugt som fritidstøj sammen med en afslappet skjorte eller en T-shirt. Dette jean -design med lige snit passer godt til alle former for kropsfigur.

5. Knæskårne mænd Denim Jean:

Knæskårne mænd Denim Jean

For mænd flettet jean -design også ind i modeindustrien, i modsætning til kvinder kan mænd lide at bære rippet jean, der har skåret langs knæområdet. Den yngre generation foretrækker at have denne type jean i garderoben uden yderligere tænkning. Denne type jean går godt med en hat og et almindeligt skjorteoutfit.

6. Slim Fit Denim Jean til kvinder:

Slim Fit Denim Jean til kvinder

Taler om et simpelt outfit til kvinder, som helt sikkert vil indeholde en almindelig normal slim fit denimjean som det øverst listede outfit. Da den er let at bære og have med sig end andre traditionelle tøj, foretrækker kvinder i dag også denne jeansmodel som kontorbeklædning. Slim fit damejeans til kvinder er sædvanligvis denimjeans med lav eller mellemhøj størrelse, da denne jeanetype passer godt til enhver form for top eller en skjorte.

7. Patch Work Denim Jean til mænd:

Patchwork Denim Jean til mænd

Patchwork -type denimjean er også en enkel og let at designe selv. Her bruges to forskellige farver af denimjean til at skabe denne innovative patchwork denimjean til mænd. Patchworkmaterialet kan have forskellig form og længde, der slutter sig mellem jeanen. Denne type jean passer godt til skjorte eller T-shirt med et par sneakers eller støvler.

8. Broderidrevne denimjeans til damer:

Broderidrevne denimjeans til damer

Broderidesignet er den mest foretrukne type damejeans, når det kommer til at vælge et unikt designer -vestligt outfit til kvinder. Dette mønster kan have enhver form som blomsterdesign, fugledesign eller ethvert stregværk, der danner ethvert motiv. Broderidesignet kan laves i hele jeanen eller begrænses til det valgte område. For unge piger, der kan lide at skitsere deres broderikundskaber, så prøv og prøv dine færdigheder, som kan være at lave et blomstret broderimønster på din gamle denimjean som forret.

9. Bikers Faded Black Denim jeans til mænd:

Bikers Faded Black Denim jeans til mænd

Bikers Jean er den mest solgte jean -type på markedet, som de fleste af de unge drenge gerne vil have i deres tøjkollektion. Denne falmede sorte denimjean er næste populær for den blå falmede jean -type. Den øvre sidedel af jeanen kan gøres anderledes ved at give et punk -design eller et kryds tværgående mønster. Denne type jean er bedst egnet til enhver udendørs begivenhed eller fest. Det vigtigste slående træk er elasticiteten frembragt i denne type denimjean, som får cyklisterne til at bruge denne denimjean mere behageligt

10. Stone Studded Denim Jeans til kvinder:

Stone Studded Denim Jeans til kvinder

Stenbesat denimjean er den næst mest almindeligt valgte denimjeanstype blandt kvinder på grund af dets feministiske syn og funktion. Stenen ses almindeligvis på baglommerne samt på den forreste underside af jeanen. Stenene kan have en hvilken som helst farve, der er limet på det blå denimjeanmateriale. Vedligeholdelse er en udfordring for piger, da sten limes på jeanen, som har stor risiko for at falde af.

11. Malede jeans i jeans i retrostil til mænd:

Malede jeans i retrostil til mænd

Dette farverige designede denimjeanoutfit anbefales stærkt til ethvert kulturelt tøj, der kan kombineres med en helærmet casual skjorte eller en kurta. Malingsdesignet kan laves selv eller købes i butikken som den malede denimjean. Den malede denimjean kan laves ved hjælp af spraymaling eller ved blot at sprøjte forskellige typer maling på jeanmaterialet.

12. Ultra Ripped Denim Jeans til kvinder:

Ultra Ripped Denim Jeans til kvinder

Destroyed jean er det mest populære outfit, når det kommer til tøjmønsteret blandt den kvindelige skare. For at give en rockstjerne outlook designere kom med den ultra ødelagte eller ultra rippede denimjean, der for det meste kommer i blå farve. Den ene del af denimjeanbenet er helt revet af fra det øvre lår til den nederste del af knæet.

13. Hvide lynlåslommer Denim Mænd Jeans:

Hvide lynlåslommer Denim Mænd Jeans

Hvide denimjeans betragtes som det elegante outfit på grund af dets rige og behagelige udsyn, når det bæres. For at give et unikt udseende har designere skabt en forreste overlomme med lynlåsdesign. Lynlåsfarven er i kontrast til den hvide denimjean, der normalt er i guldfarve med lynlås. For mænd, der kan lide at bære designmønster, ville denne type Jean være det bedste valg.

14. Mid Waist Skinny White Denim Kvinder Jeans:

Mid Waist Skinny White Denim Kvinder Jeans

For damer er der tre mest almindeligt slidte jean -typer, det er den lave, midterste og høje talje. Her i hvid denimjean passer midterhøje skinny outlook bedst til den anden type talje. Denne form for mid -rise jeans denim passer godt til en crop jersey top eller en syntetisk top. I løbet af somrene kan hvid denim jena være det bedste vestlige tøj til piger, der lyver for at bære traditionel farverig kurta, hvilket også kan være et godt match.

15. Casual Faded Grey Herren Denim Jeans:

Casual falmede grå denim jeans til mænd

Mænd kan lide at bære jean, når det kommer til fritidstøj. Denne kærlighed til afslappet denimjean har fået designere til at skabe denimjeanens forskellige farve, til den liste indeholder den grå farve. Farven grå er generelt kedelig, hvilket giver et subtilt syn. For at give en syrevask funktion bruges falmet gråt casual jeansmateriale. Grå farve passer godt til almindelig hvid eller enhver lys farvet t -shirt eller med en almindelig afslappet skjorte.

Denim, der er fremstillet af bomuld, der er dannet af væv og tre til fire indpakket trådvævningsmetoder, hvorfor denim betragtes som stærkere materiale fra andet stof. På grund af sin historie tænker folk ikke meget over at købe en jean, men det anbefales bestemt ikke at købe et jeansmateriale af lav kvalitet, da levetiden falder, så folk vælger en denimjean af god kvalitet, som kan mærkes ved at kontrollere tykkelsen af denim materiale. Vedligeholdelse af denim -materialet er også en reel udfordring, et godt råd ville være ikke at vaske hver uge i stedet vaske efter at have brugt det i mindst to uger kontinuerligt og derefter vaske dem med blødt vand i en moderat temperatur. Uden yderligere tænkning skal du gå videre og vælge en af ​​denim jean -typen, der er anført ovenfor, som fuldender din kropsform og figur.