15 nye designs Wrangler -jeans til mænd og kvinder i 2021

Jeans er yndlingsoutfittet for både mænd og kvinder uden alder. Der er flere mærker, der forsyner sig med forskellige jeans i løbet af året med nye designs frem over de gamle simple jeans for at opbygge nye tendenser. Et stigende navn blandt de populære mærker, der fremstiller jeans, er Wrangler -jeans, der er et amerikansk mærke, der har arbejdet siden 1904. Mærket er populært til fremstilling af jeans til både mænd og kvinder. Mærket har samtidig leveret nye designs med den største komfort og holdbarhed, der gør det til et af de bedste mærker inden for jeans.

Bedste Wrangler -jeans til kvinder og mænd Indien:

Her er nogle vidt udbredte Wrangler -jeans fra Indien, der er valgt til at forbedre deres modestandard.

1. Cowboy cut jeans til mænd:

Cowboy cut jeans til mænd

Cowboyskårne jeans er enkle, men giver det et fantastisk look til brugeren. Wrangler jeans til mænd kommer i både mørke og lyse nuancer i blå og sort med afgrænsede sider. Jeansene giver en behagelig pasform i taljen, mens jeansene taber lidt, når de sænkes. Jeansene får også en passende længde, der også dækker en del af fødderne. For at give jeansene et perfekt cowboylook, får det et design i høj talje.

2. Robuste mænds jeans:

Robuste herrejeans

En wrangler herrejean, der giver dig en række farver og ønsket pasform, er det robuste design, der blev introduceret af virksomheden. Wrangler herrenes jeans giver fløjlsagtigt udseende og tekstur, med en komplet længde, der er vidt brugt til almindeligt slid. De komplette jeans er lavet med en let spildbeslag med nøjagtigt taljegreb. Jeansene bruges også som det formelle slid på forskellige kontorer.

3. Hvide vaskejeans til kvinder:

Hvide vaskejeans til kvinder

Almindelig med en abe -vask hvid effekt på det forreste knedele er det, der er mere yndigt blandt kvinderne. Wrangler jeans til kvinder har taget designet til sig ved at give det et tyndt udseende for et sensuelt look. Jeansens talje passer til både høj talje og lav talje, med en komplet længde. Designet fås også i andre varmende farver som sort, brun, blå, pink, hvid osv. For at tilføje nogle nuancer til din samling. Jeansene kan bæres til både kontorer og personligt slid.

4. Patchwork jeans til kvinder:

Patchwork jeans til kvinder

En ny kollektion jeans til kvinder kommer med en ændring med lommedesignerne. De enkle mørkeblå jeans har patchwork på begge lommer med lette vandrette og lodrette linjer i lys farvenuance ved knæet og under for at skabe et unikt design. Jeansene får en hyggelig pasform fra taljen til knæene, mens den nederste del bliver lidt tabt, hvilket er inspireret af havfrue -looket i smalle jeans. Sådanne designs af jeans er populære i gymnasier, udflugter, sporing af ferier osv.

5. Retro Jeans til mænd:

Retro jeans til mænd

Retro Wrangler jeans herredesigner er ganske velegnede til de mennesker, der er let omfangsrige i vægt. Jeansene giver et blik på 80’ernes jeansmode, der kommer i ru blå og sorte nuancer. Dette er et af de almindelige jeansmønstre, som mænd bærer til rutinemæssigt slid eller til fritidsferier med lyse, sorte og hvide tees. De straight cut jeans får tykke kanter for at gøre jeansene ru og seje til langvarig slid.

6. Progear Men’s Jeans Design:

Progear Mænds Jeans Design

Wrangler har altid været i nyheder med de nye designs, det giver til de unge. En ny Wrangler -jeans -kollektion til mænd får en dobbelt farveeffekt ved at kombinere denimjeansen med sænket bomuldsmateriale. Ja, jeansene får et kort bukselook i jeans, mens den nederste del er lavet af bomuldsmateriale i grå nuance med jeanskant på siderne. Designet bæres af unge på gymnasier, udflugter, picnics og meget mere med hudtætte toppe.

7. Ripped Women’s Wrangler Jean:

Ripped Women's Wrangler Jean

Rippede designs er trendy blandt kvinderne for et nyt modificeret look. De almindelige Wrangler -jeans til kvinder i mørkeblå får et hvidt vaskdesign på lårene med krydsfodermønstre på taljen. For at gøre det mere stilfuldt, får det en ankelpasningslængde med flået design på begge knæ. Jeansene bæres til udflugter, skovture og fester af teenagerne sammen med hudstramme toppe.

8. Hvide Wrangler kvinders jeans:

Hvide Wrangler kvinders jeans

Hvide jeans med ankellange designs giver et charmerende look til kvinderne med tynde ben. Jeansen Wrangler får en let tabt pasform med et net i enden i et cirkulært trekantet design. Disse jeans fås i både lav talje og høj talje, at vælge imellem. Jeansdesignet udføres med korte toppe og høje hæle for at give benene et præcist look. Designet fås også i andre farver som sort, rød og pink.

9. Woodman Camo mænds jeans:

Woodman Camo mænds jeans

Leder du efter et andet design i jeans! Wrangler har introduceret en ny kollektion, der giver aftryk af forskellige pensler, der ligner militærbukserne. Woodman camo -designs leveres med lette tynde jeans med en drop -pasning, fra taljen til bunden med en fast afslutning på fødderne. Med ironiske farver giver jeansene et stærkt look til begivenheder som sporing, bjergbestigning, skovbrandture osv.

10. Work Wear Men’s jeans fra Wrangler:

Work Wear Men's jeans fra Wrangler

Wrangler er berømt for arbejdstøjens jeans, den serverer dig med. Et lignende Wrangler sort jeans -design, der retfærdiggør virksomhedens eksistens, er ret populært blandt de arbejdende mænd. Jeansene får et omfangsrigt look med faldende størrelse, der får brugeren til at arbejde i en komfortzone. Det er også lavet ganske holdbart med dobbeltsyede lommer og sider og brede afslutninger, der tilføjer til tilfredshedszonen.

11. Vintage kvinders jeans:

Vintage damejeans

Vil du gerne have, at 70’erne ser tilbage på din personlighed! Wrangler jeans damekollektion med vintage look ville helt sikkert opfylde alle dine ønsker. Jeansene i blå giver en hård konkurrence til andre jeans med hensyn til jeansfarve og punktdesign med glidelommer og foldede tabende ender på begge sider. Enderne giver dig nogle shorts, der ligner længden mellem knæ og ankel.

12. Mid Rise kvinders jeans:

Mid Rise kvinders jeans

Wrangler jeans til kvinder med et nyt mønster og farvemateriale blev introduceret til det unge look. Jeansene er fremstillet i marineblå og grå farve, med hentende udskrifter, der laver forskellige mønstre som blomster, lange strimler osv. Hudens fit jeans er lavet med et strækbart materiale til bøjning af bekvemmeligheder, der gør det til et glimrende valg til ferier, ture, tema fester osv. Jeansene får en komplet længde med højere talje, der giver et perfekt greb. Jeansene giver kroppen en perfekt fangst og er derfor den første mulighed for de slanke damer, der er villige til at afsløre deres tynde ben.

13. Snedkerjeans til mænd:

Carpenter Jeans til mænd

Wrangler jeans har også givet et stort udvalg af jeans til tømrerne. De blå jeans leveres med forskellige lommer foran, bagpå og i siderne, der gør det muligt for tømrerne at opbevare deres instrumenter. Jeansene er også fremstillet med belægning i dobbelt materiale for at gøre det stærkere for brugerne. Jeansene fås i forskellige længder for at gøre brugeren afslappet, mens han arbejder i forskellige positioner. Du kan vælge din yndlings nuance i jeans kategorien, som blå, himmelblå, sort, brun osv.

14. Cargo Jeans til mænd:

Cargo jeans til mænd

Mænds Wrangler -jeans med lastmønster giver brugeren et planlæggerlook. Cargo -jeansene er lavet med tyndt jeanslag med et bomulds -touch. Jeansene får et løst og boxt look med forskellige ekstra sidelommer på. Jeansene transporteres til gymnasier, picnics og andre arrangementer. Den komfort, denne type cargojeans giver, gør den også til det bedste tøj til sporing og andre sådanne begivenheder. Cargo -jeansene bæres også af danserne, der elsker at bevæge sig på hiphop -moves.

15. Capri Jeans til kvinder:

Capri jeans til kvinder

Capri jeans design introduceret af Wrangler jeans til kvinder har givet forbløffende mønstre at bære til forskellige lejligheder. Jeansene er lavet i glat denim materiale, som senere er designet i blomstermotiver med bittesmå broderier i rødt, hvidt, gult og grønt. Capriens længde er lavet lidt under knæet med forskellige lommer omkring det. Caprien ledsages af forskellige lave og fit tees og lange hæle for et smukt look.

Jeans Wrangler designs kommer med en forenklet form, da de er mere fokuseret på officielt slid. De fleste af deres designs kommer på almindeligt grundlag, hvor der udføres hvid vask, broderi, tryk, osv. Wrangler er et mest betroet mærke, når det kommer til tyndt lag, men holdbart. Fås i en lang række farver, det sælges for det meste i nuancer af blå og sort, der specifikt bæres af arbejderne, og det er virksomhedens hovedformål. Det giver et stort udvalg af størrelser, der kan passe de tyndeste til den mest omfangsrige person uden alder uden bar.