15 Pencil Jeans Billeder og ideer til kvinder i Indien

Pencil jeans danner et almindeligt slid for damer i det nuværende scenario. Pencil jeans er typisk lige og tynde på kroppen. Det får dine ben til at se slanke og sexede ud. Det definerer din kropsfigur og får dig samtidig til at se varm og sanselig ud. Du finder muligvis forskellige designs og farver, der nu fås i blyant jeans. Tidligere var der kun lys og mørkeblå nuance kendt for at være en jean, men jean stof fås også i forskellige farver.

Bedste blyantjeans til damer i Indien:

Lad os finde her med nævnte top 15 blyantjeans til kvinder.

1. Jeans med blondearbejde:

Jeans med blondearbejde

Denne blyantjean til damer er en ny variant i designs. På begge sider af jeanen er der blonderstrimmel fastgjort med hvid farve. Blonden har blomstret design og er også gennemsigtig. En lyseblå skyggejeans med hvid blonder ser fantastisk ud.

2. Hollow Out Pencil Jeans:

Hollow Out Pencil Jeans

Disse blyantskårne jeans har forskellige farver, og det er i hulformet koncept. Et ottekantet snit er skåret ud på begge sider af jeans. Dine lyse ben er tydeligt synlige fra dette hul jeans -snit.

3. Jeans med høj talje og blyant:

Jeans med høj talje

Det er jeans med høj talje, der passer til blyanter til kvinder i sort farve. Jeanen har et knapdesign foran, og der er vedhæftet en række knapper. Denne jeans med høj talje og en fashionabel top lyser din personlighed ud.

4. Regular Pencil Jeans:

Regular Pencil Jeans

Det er jeans i almindelig stil, der for det meste passer til hverdagsbrug. Denne mørkeblå skraverede jean er det første valg for næsten hver dame. Det passer med enhver form for top eller endda kurta. Det er et fast medlem af din garderobe.

5. Distressed Pencil Jeans:

Distressed Pencil Jeans

Denne blyantstilpassede jean er bekymret på en måde, så den bliver revet for at give et flot look. En del af jeanen tages ud, hvor benene er åbne. Designet af denne jean er meget udbredt under fester.

6. Low Rise Pencil Jeans:

Low Rise Pencil Jeans

Det er jeans med lav talje og blyant i almindelig farve. Det er en vedvarende måde at bære jeans med lave højder på, og for det meste er det også tilfældet relateret til komfort. Lave jeans giver en flot form til din underkropsdel.

7. Trykte blyantjeans:

Jeans med tryk

Det er en ny mode blyantjean. Den hvide farve jean har tryk af menneskelige tegn i sort farve. På den ene side er der en mandlig karakter, mens der på den anden side er en kvindelig karakter. Det ser attraktivt ud. Denne form for modetrend viser designerens kreativitet.

8. Dual Shade Pencil Jeans:

Dual Shade Pencil Jeans

Denne blyantjean til damer indeholder dobbelt nuance af blå farve. På oversiden er der lyseblå farve og i bunden er der hvidblå nuance. Bortset fra dobbelt nuance er den også revet. Du får også mulighed for andre farver, men blå og hvid kombination giver et cool look til piger.

9. Army Style Pencil Jeans:

Army Style Pencil Jeans

Denne blyantskårne jean er som en hærbuks. Der er et snit over det ene knæ, der leverer et unikt koncept. Jeanen passer bedst med crop top. Army tema jeans foretrækkes af college piger. Denne er altid perfekt, stærk holdning fortjener denne stil i hærmønster look. Dette er også berømt hos college -drenge.

10. Farverige Pencil Jeans:

Farverige Pencil Jeans:

Disse blyantjeans har så mange farver og er almindelige uden arbejde. Denne simple jean har funktion til kun at blive matchet med bestemte toppe. Disse er jeans i mellemhøj kvalitet med særlig lang holdbarhed. Du finder kombinerede farverige jeans, mens du handler efter e-handelswebsteder, får denne stil med blyantjeans hver dag til dit hjemmebrug.

11. Ankle Cut Pencil Jeans:

Ankle Cut Pencil Jeans

Det er en ankelskåret blyantjean til kvinder med arbejde over det. På den ene side er knæet synligt, og den anden side har tråddesign over det. Jeanen når til anklen, så den er kendt som ankelskårne jeans. College teenager kan foretrække dette lille anderledes look, men for det meste er denne stil nyttig til fest med venner.

12. Blomsterprint blyantjeans:

Blomsterprintede blyantjeans

Der er blomsterdesign i denne hvidfarvede blyantskårne jean. Blå blomsterprint på hvid jean ser forbløffende ud. Hvid og blå farvekombination er stedsegrøn. Det viser livligheden i atmosfæren. Prøv en hvilken som helst lysfarvet top for at fange anmeldelsen af ​​din kjole.

13. Cropped Pencil Jeans:

Cropped Pencil Jeans

Det er en 3/4 penaljeans i lys blå nuance. Det siges at være beskåret som kort i længden. Dette skildrer særegen moderne stil og almindelig i farver. Mørk top over lys skygge jeans fremhæver dig. Denne type jeans foretrækker for det meste også om sommeren eller afslappet udflugt.

14. Trendy Pencil Jeans:

Trendy Pencil Jeans

Det er en trendy blyantjean med høj talje og uden klip. Der er en lynlås til at binde jeanen, og der er en række knapper på begge sider af lynlåsen. I bunden er jeanen foldet og toppen skal komme i skjorte i denne. Denne trendy jean -prøve til din kommende festtid.

15. Pencil Jeans med broderiarbejde:

Penaljeans med broderiarbejde

Dette er et nyt koncept i pencil fit jean med broderiarbejde. På den ene side er der fuld broderet, mens der på den anden side er lidt arbejde. Jean med broderi er sjælden at finde og ikke meget i brug, men stadig i disse dage foretrækker college -piger eller børn denne stil. Det ser godt ud.

Som vi diskuterede her, er der så mange designs i blyant jeans. Som daglig brug ser det et vigtigt sted i vores garderobe. Så mange designs kommer i det, du kan også bære blyantjean til fester. Prøv disse designs i forskellige farvemønstre til dit fritidstøj; få nogle enkle eller stilfulde toppe at bruge på disse jeans. Du kan købe disse jeans i henhold til dit budget på markedet, budgetter til lav til høj rækkevidde tilgængelige til denne stil i forskellige mønstre. Få nogle stilfulde blyantjeans til at imponere dine kære.