15 Spektakulære designs af revede jeans til mænd og kvinder

Casual jeans bæres i hvert øjeblik og er meget almindelige overalt i verden i dag. De formelle jeans og designerjeans er uden tvivl i garderoben for alle. En form for jeans, der på samme måde er meget berømt blandt unge og modeller, er de flækkede jeans. Rivede jeans, også kendt som ødelagte jeans, revne jeans eller nødstedte jeans, er modeudsagn.

  • Ripped Jeans til mænd:
  • Ripped Jeans til kvinder:

hullede bukser

Distressed jeans har virkelig et lurvet look, men virkningen af ​​at være cool er så på mode. Et stramt og køligt billede kan let vises med den revne revet eller skruenøgle og reparerede jeans.

Ny trend med revne jeans til herrer i mode:

Lat vi er nødt til at se på den øverste samling af Distressed jeans til Herrer med billeder.

1. Mænds Ripped Knee Jeans:

Mænds ripped knæjeans

Mænd med knæskårne jeans er generelt mere on-demand. Det vanvittige look fra de revne jeans giver dragter bedst til mandlige påklædninger. Drenge ses almindeligvis i skruede jeans på grund af deres hårde livsstil. Sammenlignet med pigens livsstil ser revne jeans mere cool ud på mænd. Knæskårne mænds jeans kan bæres med en kølig mørk skjorte og en blazer for at få et cool look.

2. Straight Legged Ripped Jeans til mænd:

Straight Legged Ripped Jeans til mænd

Straight legged ripped jeans til mænd er også med designer effekter i dem. En kontrastfarve ses på indersiden af ​​jeansene med delen af ​​huden. Designereffekten giver mere attraktion på grund af den farvede klud, der kigger indefra. Det smarte seje look kan være bedst for mænd med en muskuløs krop.

3. Designer Ripped Jeans til mænd:

Designer Ripped Jeans til mænd

Designer rippede jeans til mænd er også i stor efterspørgsel efter at være et af stykkerne i garderoben. Slim fit blå jeans med ridser fra den øverste del af låret til anklen giver et spektakulært cool look.

4. Destroyed Torn White Ripped Men Jeans:

Destroyed Torn White Ripped Men Jeans

Hvide jeans er en af ​​de designer jeans, mænd og kvinder ville elske at have til sig selv. En designer hvide ripped jeans er sikker, ikke mindre i deres værdi. Og at rive designerhvide jeans af os selv er heller ikke et fedt stykke arbejde. Hvide jeans bæres især meget omhyggeligt for ikke at have en plet på dem. Samtidig er en flået hvide jeans dyrt at eje.

5. Rippede og reparerede mænds vintage jeans:

Rippede og reparerede mænds vintage jeans

Vintage ripped jeans er på stilfulde ødelagte jeans, meget attraktive og seje udseende. Den mandlige påklædning, der ses i disse jeans, får mændene til at se stærke og attraktive ud. Årgangens lurvede look kan genkende revne jeans med den støvede farve og blegede pletter på.

6. Bright Red Herre Ripped Jeans:

Bright Red Herre Ripped Jeans

Farvede rippede jeans både mænd og kvinder bærer almindeligvis. Den røde farve er især slidt mere. Hvide skjorter eller tees er de bedste dragter i de røde bukser med ridser og revne effekter på dem.

7. Mænd Designer Slim Fit Jeans Ripped:

Mænd Designer Slim Fit Jeans Ripped

Designer slim fit jeans til mænd er med dele med designer look på dem. Pletterne viser sig, ødelægger stingene i jeansene, så de ser cool ud. Lommerne ses attraktivt vist med syede markerede for at blive repareret. Et eller andet sted erstattes det også med lynlåse.

8. Skinny jeans med sandfarve -rifter til mænd:

Sandfarvede skinnede jeans til mænd

Sandfarvede jeans med ødelagt effekt er en trend inden for jeans. Sandfarvede jeans findes i mange nuancer. Både mænd og kvinder kan bære sådanne farver. En baggy skjorte eller t-shirt kan se fantastisk ud på sådanne jeans.

Moderigtig samling af rippede jeans til damer i trend:

Lad os se på de bedste designs af jeans med rippede mønstre til kvinder.

1. Kvinder Ripped Fit Jeans:

Kvinder med ripped fit jeans

Piger, der ønsker at se cool og anderledes ud, kan gå til kvinder, der er revet jeans fra lårene til under knæene. De bittesmå strimler ser ud som om de er ridset af eller revet naturligt. De slidte jeans ligner også revne. Nogle set huddele får det til at se mere groft ud for at få det seje look. Hvide skjorter eller korte bluser ser fantastiske ud med lyseblå revne jeans.

2. Rullede kvinder Jeans Ripped:

Oprullede kvinder Jeans Ripped

En større effekt kan bringes til dit look med den indpakket jean. Kvinder kan bære sådan et par jeans, der er revet i huller fra forskellige dele af bukserne. Hullerne kan spændes naturligt og viser slidbanerne i jeansstoffet. Buksernes ender kan vikles op til anklelængden, så det understreger mere stramt. Somrene kan gøres fede med de skramlede jeans.

3. Kvinder Ripped Patch Jeans:

Kvinder Ripped Patch Jeans

Revede og reparerede jeans giver også et fantastisk cool look. Lappet ser ud som om de revne områder er dækket med jeans i forskellige farver. Det smarte look med sådan et par jeans kan give dig et trendy sejt image. Høje støvler kan passe godt til de lappede jeans. Et sejt billede kan laves ved at se enkelt ud med revne og lappede jeans.

4. Reparerede Ripped Jeans til Kvinder:

Reparerede Ripped Jeans til Kvinder

En indre patch up jeans et fantastisk look af rippede jeans for at få et stenet image. Kvinder kan bære sådan et par flækkede og reparerede jeans med en jeansjakke på en afslappet t-shirt. De sporty sko og det seje image kan være en perfekt kombination. DIY -ideer kan få dine rippede jeans til at se mere attraktive ud. Malede billeder på jeansens ridser får det mere attraktivt til at se anderledes ud.

5. Baggy Ripped Skinny Jeans til piger:

Baggy Ripped Skinny Jeans til piger

Baggy jeans er mere behagelige i kollektionen af ​​jeans til kvinder. Skinny ripped jeans er meget hårde og komplicerede, mens de bæres. Det kan ske at bære benet ud af hullerne på de tynde jeans. Baggy ripped jeans kan få dig til at passe komfortabelt og let ind. Det er også let at bevæge sig rundt i baggy jeans, og frygten for, at revne jeans bliver mere flået, er mindre.

6. Kvinder knærevne sorte jeans:

Kvinder knærevne sorte jeans

Sorte jeans er designet til både mænd og kvinder. Kvinder foretrækker knæskårne jeans, da der er mindre af en revet del og en flået effekt. På samme tid er der kvinder, der er modige nok til selv at rive lår- og hofterne af jeansene af. Nogle af disse jeans har enorme huller omkring næsten mere end knæleddet. Det er efter valg af bruger, der passer dem mere.

7. High Waist Distressed Blegede Ripped Jeans:

High Waist Distressed Blegede Ripped Jeans

Høj talje jeans til kvinder er en designer jeans i den flåede form. Designer trykte jeans med blomstermønster eller geometriske designs har flået portioner, der ser trendy ud.

Når du vil se sej ud med revne jeans og det hele, er det vigtigt at have ordentligt tilbehør, der passer godt til billedet af at være sej. En baggy skjorte eller en blazer, en lang designer håndtaske og tasker til kvinder kan gå godt, mens mænd kan vælge knælange overfrakker eller jeansjakker, hvide hudtætte skjorter osv., Man kan vælge efter hans / hendes valg. Revede jeans findes i mange forskellige designs. Fra fed til anstændigt look kan revne jeans med berømmelse være dit næste look.