20 nyeste hvide jeans til mænd og kvinder

Jeans har været centrum for tiltrækning for både mænd og kvinder, siden de opstod. De forskellige farver og designs har altid gjort dem mere yndige at have på for et fantastisk udseende, der passer til din personlighed. Men blandt de flere farver har hvide jeans været favoritten for alle. Det giver ikke kun et behageligt udseende, men tager dit billede et kig højere.

Hvide jeans -outfits til kvinder og mænd:

De hvide jeans til mænd og kvinder med flere designs har grebet næsten 90 procent af markedet. Lad os se på nogle hjertebankende designs, der er taget af mænd og kvinder.

1. Hudstramme hvide jeans:

Hudstramme hvide jeans

De hvide jeans til kvinder med et hudstramt design, stærkt kendt som skinny jeans er de bedst udvalgte af college Queens. De giver din krop en perfekt pasform til at vise skønheden i dine ben og hofter. Det giver et attraktivt look til den sexede kropsstruktur.

2. Plettede hvide jeans:

Plettede hvide jeans

En hvid jean, når den får sorte plettede nuancer, ser fantastisk ud for dem, der leder efter et funky look. De hvide jeans til mænd er designet på en måde, der tiltrækker de unge teenagere på gymnasierne eller street boys. De fås i lav talje mønster, som er nyeste.

3. Off White Designer Jeans:

Off White Designer Jeans

Kvinder elsker at have noget designer. Her er en kvindelig hvid jean med et designertouch i den. De lige jeans er besat med små diamanter for et piget look. Det bæres bredt på fester, diskoteker osv. Den off -hvide farve giver det et skinnende billede.

4. Off White Ripped Jeans:

Off White Ripped Jeans

Leder du efter et fashionabelt look til din elskede fest, pubber, klubber eller simpelthen efter en modestand! Gå efter en rippet hvid jean damesko med off White farve og skinnende lommekanter. Det er revet i lårområderne for at give din skønhed et sensuelt udtryk. Denne hvide jeans til piger er et must have.

5. Løse hvide jeans til mænd:

Løse hvide jeans til mænd

Har du store lår og er genert på grund af dets eksponering? Et hvidt jeans -herredesign, der er bredt udvalgt af mændenes mellemstruktur, er det løse jeansdesign. Jeansene er løse fra bæltet ensomme indtil nedenstående åbningspunkt. Dette gør det behageligt for de omfangsrige mænd at bære til selv almindeligt slid.

6. Creasey hvide jeans:

Creasey hvide jeans

Ikke kun kvinderne, men mænd er også på jagt efter moderigtigt jeansmønster. For sådanne mænd giver en Creasey -jean med sort foring et perfekt street boy -look eller et hiphop -look. Sådanne jeans bæres bredt af dansere til dans i fri stil.

7. Simple White Jeans Pant:

Simple White Jeans Bukser

De hvide jeans til mænd har udviklet et nyt mønster især til kontortøj, der er kendt som jeansbuksen. Mønsteret på sådanne jeans er inspireret af de officielle bukser, og materialet bruges som en holdbar denimjeans. Som nævnt bæres det bredt for et officielt udseende. Dette er en af ​​de must have jeans i hvid farve.

8. Hvide bukser:

Hvide bukser

Buksjeansene er ret populære blandt de høje mænd og kvinder. Men de hvide jeans i buksedesign er mere attraktive for kvinderne. Når den bæres med korte toppe og hæle giver det et smadder look. Sådanne damer hvide jeans bæres også af medium kropstekstur for deres komfortniveau.

9. Hvide malerjeans:

Hvide malerjeans

Vil du bære noget unikt for at fange folks opmærksomhed? Prøv denne herre jeansmode, der er malet med forskellige nuancer for at gøre den unik. Sådanne jeans kan udledes ved at male dit drømmedesign på det, f.eks. Vandrende dame, blomster, kranium osv. Kollegiefejl foretrækker denne type designs for et funky udseende.

10. Hvide jeans med charme:

Hvide jeans med charme

Vil du gerne give et sart, men stærkt udseende til folket! Få et hvidt jeansmønster vedhæftet med charms som kæder, kranium, læderbælter osv. Sådanne jeans bæres hovedsageligt af street boys, rockbandspillere, cyklister, college boys osv. For et stilfuldt look og farligt også.

11. Hvide jeans med dyredesign:

Hvide jeans med dyredesign

Dette nyeste jeansmønster bevæger sig på markedet for et mandigt look med dyreprint på. Dette par hvide jeans til mænd er trykt med dyretegn som leopard, løve, panter osv. Det er også som et dyreinspireret trykværk. Det bæres for det meste af de mennesker, der arbejder for skovafdelingen, der er vilde med dyr osv.

12. White Jeans Cum Shorts:

White Jeans Cum Shorts

Et populært design i de hvide jeans er det, der indeholder både jeans og en shorts. Disse jeans er fastgjort med en lynlås i knæet, som når de åbnes helt, bliver til et par shorts, ellers er det en fuld jeans. Du kan også lade kæden stå halvåben for et skærende look. Jeansene er også flået let for at gøre den yndig. Sådanne jeans er fordelagtige under rejsen.

13. Capri hvide jeans til piger:

Capri hvide jeans til piger

Vil du gerne have et glamourøst look til den varme sommer på stranden! Få et fritidstøj med disse damer hvide jeans i Capri -form. Længden af ​​de hvide jeans holdes tre fjerde med kæder i enden for et moderigtigt look. Også kendt som quarter jeans, er det bredt accepteret til ferier og også til gymnasier.

14. Hvide jeans med høj talje:

Hvide jeans med høj talje

Leder du efter et fedt og sensuelt kig på festen i aften! Prøv disse hvide jeans med høj talje til kvinder, og gør dig klar til at være festens hjertekløver. Disse jeans giver det perfekte look til dine hofter og bytte for et klodset look. Det er bredt slidt til diskoteker, restauranter osv.

15. Cargo hvide jeans:

Cargo hvide jeans

Et almindeligt accepteret hvidt jeansdesign til et afslappet og rutinemæssigt look er cargo jeans -designet. Da den er løs fra hver side, giver den komfort, når den bæres til sporing, picnics, sejlsport osv. Eller også til rutinemæssigt slid. Det bæres bredt med korte t-shirts til et blankt billede af både mænd og kvinder.

16. Hvide denimjeans til kvinder:

Hvide denimjeans til kvinder

Disse signatur hvide jeans til kvinder er en klasse fra hinanden. Hvis du leder efter et fantastisk og et ultimativt look til at rocke dagen, vil du være meget behagelig i denne tynde pasform. Mange kvinder elsker dette look og passer især til, hvordan det fremhæver din ryg. Flatter dit look med disse skal have hvide denims.

17. Kvinder’s White Ripped Jeans:

Kvinders hvidrevne jeans

Hvem elsker ikke revne og revne jeans, især når det kommer i en af ​​dine yndlingsfarver – hvid? Denne super slanke, rippede jeans er til nutidens kvinder. Få den slanke og sexede diva frem i dig, og par den med enhver afslappet top, og du er klar til at være festens stjerne. Disse hvide riflede jeans er ideelle, hvis du vil have dem til særlige lejligheder. Prøv at parre dem med høje hæle, du får hovederne til at dreje.

18. Mænds hvidrevne jeans:

Mænds hvidrevne jeans

Dette er en af ​​de seneste hot favoritter til mænd. De ribberede paneler foran giver dig det udsøgte look. Det vaskede og flåede look giver dig den stenede kant og er meget alsidig. Her er et par hvidrevne jeans til mænd, der passer perfekt til din stil og lader dig prale af din holdning.

19. Hvide Bootcut Jeans:

Hvide Bootcut Jeans

Disse veldesignede og perfekt omsluttede bootcut-jeans giver dig den fine følelse af yesteryears. Den lille flare i bunden giver en bootcut en stilerklæring. Gå videre og sport dette look for at skabe et meget klassisk og elegant look. Den bedste del ved denne pasform er, at du kan parre den med alt, og du kan bare ikke gå galt. Dette er en meget alsidig stil og er perfekt til de fleste kropstyper.

20. Hvide ankeljeans:

Hvide ankeljeans

Disse er endnu et par fantastiske jeans. De giver den nødvendige løft og smigrer dine ben. Anklelængden skaber et klassisk og forfriskende look, der er perfekt til både kontor og fester. Kvinder vælger anklelængder, da det giver deres ben et aflangt udseende og hvidt tilføjer bare den ekstra glamourkvotient. Dette er utvivlsomt et af de bedste udseende i dag.

De hvide jeans har sit eget unikke udseende for seerne, når de var iført. Det er også vigtigt, at du bærer dem ved særlige lejligheder, så det forbliver sikkert fra problemer som pletter, skader osv. Det bør ikke også transporteres på vandområder, da det har mange chancer for at blive beskadiget.