9 Fantastiske kvinders højhusjeans, der vil tiltrække dig

Jeans har givet kvindernes skønhed en ny og attraktiv revolution. Med forskellige nuancer, designs og farver har de taget en stor plads i kvindeskabene. Det kommer jeg lavt til højt budget på markedet, du kan vælge fra ethvert mærke efter dit valg. Men når det kommer til højbukser, har den en unik attraktion.

Bedste samling af høje jeans til kvinder:

Her er nogle kræsne designs af kvinders højhusjeans, du skal inkludere i din samling.

1. Enkle blå højhusjeans:

Enkle blå højhusjeans

Almindelige og høje skinny jeans er ret populære blandt de unge college -teenagere i disse dage. Jeansene giver en hud-stram tekstur med et let tryk på taljen. Dette er regelmæssig brug, du kan foretrække, få nogle andre farvemønstre og også prøve dit kontorbeklædningstøj.

2. Ankel-længde High Rise Jeans:

Ankellange jeans med høj højde

Et lyseblåt jeansdesign til kvinder med høj stige er det nøjagtige look for dig, mens du tilbringer somre eller til monsun. Jeanen får en længde til anklen med en behagelig pasform. Denne foretrækker hovedsagelig enhver udflugt eller deltid for college -piger. Det passer til alle og føles som om de er mindre end hendes alder.

3. Bell Bottom High Rise Jeans:

Bell Bottom High Rise Jeans

Højhøje hvide jeans, når de får en klokkebund som snit, giver den slanke figur et overdådigt look. De almindelige jeans giver en stram pasform i taljen indtil knæet, og de bliver tabte i pasformen. Slim fit piger kan prøve dette mønster for at imponere dine venner.

4. Højhøje jeans med dobbelt lynlås:

Dobbelt lynlås høj jeans

Et sofistikeret festlook opnås med høje sorte jeans, der leveres med dobbelte lynlåse på begge sider. De skin fit jeans får sølv lommedesign med en vedhæftet lynlås for at gøre det moderigtigt.

5. Distressed High Rise Jeans:

Distressed High Rise Jeans

Distressed jeans, også kendt som high rise boyfriend jeans, har fået en ny fase til modeverdenen. Jeansene har lavt U -snit på knæet og ankelpartiet for at give den bekymrede berøring.

6. Elastiske talje high rise jeans:

Elastiske talje -højbukser

Et jeans i høj talje med et abemaskinemønster på mørkeblåt farvemateriale får et snoet look med den elastiske talje, den indeholder. Taljen får et fleksibelt greb om taljen for et behageligt siddemøde.

7. Cowgirl High Rise Jeans:

Cowgirl High Rise Jeans

Cowgirl grå og sorte højhusjeans med designede lommer og talje er fantastiske at have med på udflugter og fester. Jeansene får også lige strimler i siderne og let udseende på lårene.

8. Floral Net Designed High Rise Jeans:

Floral Net Designede High Rise Jeans

High jeans jeans damedesign i mørkeblå får et designertouch med sort blomsternetværk på begge sider. Jeansene gør din hud også synlig på begge sider, der giver et sensuelt look.

9. Broderi højhusjeans:

Broderi high rise jeans

Vil du have et funky look! Høj talje jeans med et Capri -lignende look har broderimotiver på begge sider med et lille snit i enderne på forsiden for at gøre det klassisk. Det er mest elsket af teenagere til ferier på stranden.

De bedste high-jeans-designs får stilarter som hip-hop, sækjeans, bladskæringer og meget mere, der tilføjer charmen ved jeans med diamant- eller trådarbejde. De er også kendt som høj talje, da de bæres over mavepunktet og taljen. Fås i forskellige farver og mønstre, og de er lette at matche med ethvert øvre outfit.