9 New Look Womens Cropped Jeans

Når foråret kommer, er dame og unge piger altid på overvågningsliste at få trendy tøj. Fremviser deres ankel, der får første opmærksomhed i forårstiderne eller også i sommervejr. Jeans er yndlingsmateriale, når det kommer til tøj i forhold til kvinder og klædning. Hver benform fortjener sin eksponeringsstil ved at bære en passende Cropped Jean, hvilket er en stor efterspørgsel i enhver detailbutik.

ny-look-dames-beskåret-jeans

Capri Jeans Outfits til kvinder:

Hver type ankel, uanset om den er ankelformet, V-formet eller et lige ben, fortjener at den er beskåret eller kaldes den som Capri Pants. Her er top 9 beskåret jean, der er nyttig til din shopping og fremvisning af dine smukke ben!!

1. Capris lige over anklen:

Capris Lige over Ankel

Denne type jeans er bedst egnet til stærkere og muskuløse kalve, der normalt kaldes fodboldens ben. Beskåret jean over ankler vil være for stramt ved lægområdet på grund af det afrundede tykke område, i stedet beskåret jean, der er lige over anklen, passer perfekt lige og skarpt.

2. Two-Third Capri:

Two-Third Capri

Apt til slanke, lange lemmer kaldet de lange og magre ben. Lidt differentiering ses under knæområdet, som er lidt afrundet, men for et generelt udseende ser benet langt ud med bunden tilspidset til en tænkeankel. For denne type kropsfigur anbefales to tredjedel Capri. Da der ikke er nogen mærkbar kurve, kan høj høst også overvejes med en flad sandal.

3. Lav ned på anklen Jean:

Lav ned på anklen Jean

Når læg og ankel er omtrent samme bredder, foreslås beskåret jeans, der er lavt på ankleniveauet, med en høj hæl for at få et langstrakt ben frem.

4. Over ankel-beskårede jeans:

Over ankel-beskårede jeans

Foreslået til slanke lemmer, men styrket lægmuskulatur, Afgrøden ses under den bredeste måling, men over ankelniveauet for at vise lidt lavere kalv. En beskåret med flared i bunden, da den udvides i bunden.

5. Midt ankel-beskåret Jean:

Midt ankel-beskåret Jean

Når der er en lille kurve ses i hendes ben, men det ligner bogstavet V. Kalvemuskulaturen er bredest øverst, falder til en slankere ankel. Mid-ankel afgrøde foreslås, normalt i et baggy denim look.

6. Udfoldet beskåret Jean:

Udfoldet beskåret Jean

Denne type jean, hvor sømlinjen ses meget tydeligt for enden af ​​benområdet i stedet for manchet look. Det kan bruges til afslappet eller et dresset outfit -look. Et godt par høje hæle til kort kropstype og et par flade sandaler matcher den udfoldede Capri.

7. Loose Fitted Cropped Jean:

Loose Fitted Cropped Jean

I denne type, hvor jeansene hænger ned fra skridtregionen og ikke får et huggy benlook. Den bredere montering i enden får kalveområdet til at se meget mindre ud. Denne form for løs hængende jean er på mode mest blandt unge piger med et par høje og solide hælstøvler.

8. Moderigtige monterede damer cropped jeans:

Moderigtige monterede damer cropped jeans

Monteret, beskåret jean giver et ben -krammende look hele vejen ned i ankelområdet. Dette giver et flatterende look til kvinder med velformede ben. De anbefales for det meste til klædelige udsigter.

9. Shorts- Knælængde Cropped Ladies Jeans:

Shorts- Knælængde cropped damejeans

Denne type jean -design, hvor shortsen ender over knæet og giver en flatterende eksponering af den tonede hud og giver et aflangt benlook. Denne type tøj bruges for det meste til afslappede udflugter eller sommertøj.

En samling af beskårne jeans set i kvinders garderobe tilføjer et nyt look og stil. Beskårne jeans skinner ud fra andre normale og almindelige straight jeans på grund af dens ekstreme komfort og lette at bære dem i enhver giver situation. At bære Capri med vores egne kreative ideer giver altid en enorm tilfredshed. At prøve at lave snit på jeansens lårregion giver et robust look. Denne type design er mere populær blandt unge piger.