Top 9 Classic Slim Fit Straight Jeans Fashion

Jeans har ændret sig fra arbejdstøj til hverdagsstil, jeanens design har ændret sig dramatisk fra begyndelsen af ​​50’erne til nutidens trend. Et par denimjean er altid set på listen over tøj til mænd og kvinder. Har du nogensinde tænkt over, hvad der er forskellen mellem forskellige stilarter og design af et par jeans? Hvilken slags jeanmønster, enten Skinny, Flared, Wide leg designs passer til hvilken slags kropsfigur? At kende til forskellige typer og design af jeans med lige ben, der kan føjes til listen over mænd og kvinder i garderobeskabet.

lige jeans

Formelle og afslappede jeans med lige ben til mænd og kvinder:

Her er top 9 Straight jean påpeget for en glad shopping!!

1. Skinny-Straight Leg Jeans til kvinder:

Skinny-Straight Leg Jeans til kvinder

Skinny straight jeans er det mest solgte tøj i et tekstil showroom. Da det er stramt tilpasning til kroppen og tilspidser ved ankelområdet, hvilket bringer figuren perfekt frem, og det får de unge piger til at gå amok. Skinny jeans med en formel eller afslappet top går meget godt med et tyndt bælte.

2. Jeans med manchetter og lige ben til kvinder:

Cuffed-Straight Leg Jeans til kvinder

Lige jeans til kvinder er normalt lange for piger, da det ikke er specialfremstillet, og det er traditionelt. For at gøre det mere fashionabelt, manchetteres jeanen og lavede en enkelt høj manchet. Manchettering af jeansen før den bæres på giver et bedre udseende. Cuffed jean går godt med minimalistiske støvler eller et par hæle.

3. Flared Straight Women Jean:

Flared Straight Women Jean

Denne type jean kaldes også Bell bottom jean. Det blusser ned af knæet, og set bagfra eller forfra danner det en klokkeformet. Overbenet og lårområdet er stramme og høje blusser ned. De seneste blusser er moderate, og de kaldes støvleskåret jean.

4. Brede lige benjeans:

Brede jeans med lige ben

Denne type jean har en bred omkreds, hele buksens længde. Ekstremt bred omkreds mere end 20 tommer bliver som en baggy bukseffekt. Dette bæres af piger frem for drenge.

5. Hvide jeans med lige ben til piger:

Hvide jeans med lige ben til piger

Denim jeans er normalt i blå farve, men siden slutningen af ​​80’erne er hvid jean også blevet i trend. Hvid jean bæres oftest af piger og kvinder end mænd. For det meste i de senere år, de unge piger bærer under officielle festmøder eller for årsagsslitage end som et officielt outfit.

6. Herre sort lige ben Jean:

Herre sort lige ben Jean

Sort er altid en yndlingsfarve hos både mænd og kvinder, den samme teori gælder for valg af sorte lige jeans. Da sort passer godt til næsten alle farveskjorter, hentes det straks til enhver form for afslappet eller officielt outfit. Lige middelhøj jean bæres mest af begge køn.

7. Jeans med lav talje til mænd og kvinder:

Jeans med lav talje og lige til mænd og kvinder

Denne type jeans er populær blandt begge køn, da den sidder ned i taljen, Curvy -figuren af ​​kvinders krop bringes smukt frem, piger foretrækker at have en smal jeans med lav talje og stram pasform ved taljen, men fyre foretrækker at bære løse lige jeans med lav talje.

8. Medium Rise Straight Jean:

Medium Rise Straight Jean

Denne type jean bæres oftest af mænd og kvinder, da den blinker ud, mens den bukker sig ned. Jeanen bæres i naturlig talje, den normale stigning er mellem 9 til 11 tommer fra skridsømmen til toppen af ​​linningen.

9. High Rise Straight Jean:

High Rise Straight Jean

Det er defineret som længere end 10 inches stige bukser over taljen. De er for nylig blevet meget populære blandt unge piger med en kort tang -top. Benene kan være tynde eller blusse ud. Den nye trend kommer ud med nitter og knap ved den højere talje.

Jeans vil altid være på mode på grund af dets komfort og holdbarhed af det tykke materiale. Pleje og slid er et af de vigtige punkter for at bevare teksturen. Råd vaskes sjældnere. Varm dag, beskidt job betyder synge for at vaske dine jeans. Kold dag, kontorjob? Måske kan du bære dem to gange eller mere.