Top 9 Stilfulde Baggy Jeans til mænd og kvinder

Hvis komfort er det, du leder efter i jeans, så er baggy jeans dit svar. Prøv den nye forårskollektion med baggy jeans for at få det seje og afslappede look. Tidligere blev de båret af den unge generation af ‘The Streets’. Normalt bæres de af hip-hopper (en slags musik), rockstjerner, sportspersonligheder og berømtheder. Det var en mands stil, men nu kan selv kvinder prøve denne nye stil. Dette var også kendt som ‘Elephant Jeans’, fordi det har brede ben.

baggy jeans

Forskellige typer Baggy Jeans til kvinder og mænd:

Her er en liste over 9 løse og stramme baggy jeans til drenge og piger.

1. Low Drop Crotch Baggy Jeans til drenge:

Low Drop Crotch Baggy Jeans til drenge

Low drop skridt baggy jeans er dybest set lav talje jeans. Denne baggy jean mister gennemgående og er lav med lynlåsflue. Den bæres med løs t-shirt, for det meste overdimensioneret. De findes i forskellige farver og nuancer, men lys er meget bedre.

2. Slouchy Baggy Jeans til mænd:

Slouchy Baggy Jeans til mænd

Slouchy Baggy Jeans er løstsiddende, silkeagtige bukser, der lige rammer omkring eller over anklen. De er passende på kontoret og lette at smide på. Denne type Baggy Jeans er mere luksuriøs end læderjoggere. Du kan kombinere den med enhver crop top eller enhver fodtøjstil.

3. Seneste ankel længde Baggy Jeans:

Seneste ankel længde baggy jeans

Ankel længde Baggy Jeans er lige over anklen. De er normalt løse fra talje til knæ og tilspidset fra knæ til ende. Denne jean er den nye fede ting inden for jeansmode. En kort crop top eller en ærmeløs t-shirt er de ideelle ting at tage med. Denne baggy jean bæres af både mænd og kvinder.

4. Bikers Herre Baggy Jeans:

Bikers Herre Baggy Jeans

Bikers Baggy Jeans bæres af cykelryttere eller ryttere, som vi kender, deraf navnet. Det har normalt masser af lommer. Denne type jeans er mere behagelig og let at køre til lange ture. En smart læderjakke er nok til at bære til looket. Du kan også kombinere det med ridestøvler.

5. Ripped Baggy Herre Jeans:

Ripped Baggy Jeans til mænd

Disse Jeans er den fede version af Baggy Jeans. De er frygtede, ødelagte, bustede knæjeans. Sådanne jeans er for det meste højhus. Du har normalt almindelige t-shirts på. Helst hvid. Selvom du også kan bære fodtøj i henhold til din komfort, men lærredsko går bedst med rippede baggy jeans.

6. Skateboard Style Baggy Jeans:

Skateboard Style Baggy Jeans

En stram, begrænset jean er ikke snittet til skate boarding. Dette er løstsiddende, med brede ben. En Skateboarder foretrækker denne stil, fordi den beskytter skoene. Derfor har den bredere ben. Normalt ville du bære en løs t-shirt på den, men jeg tror, ​​at kort t-shirt også vil se cool ud.

7. Formelle Baggy Jeans Herrer:

Formelle Baggy Jeans Herrer

Godt nyt alle sammen, en frisk pause fra det kedelige kontor er formelle baggy jeans. Denne jean er behagelig og let at sidde i. Denne er for det meste høj til mellemhøj. De går godt med skjult, med smart tilbehør.

8. Baggy Jeans til kvinder:

Baggy Jeans til kvinder

Women Baggy Jeans er baggy jeans til kvinder. Tidligere var tendensen med Baggy Jeans kun til mænd. 2014 fik baggy jeans til kvinder startet. De har mellemhøjde med lynlåsflue. Du kan også bære den med tanktoppe, kort eller crop top og endda behagelig t-shirt. Det kan være af mange nuancer og stilarter ligesom mændene. De er også revet, skraveret og anklelængde.

9. Corduroy Womens Baggy Jeans:

Corduroy kvinders baggy jeans

Disse jeans er lavet af fløjlsmateriale. Corduroy baggy jeans er lette at ånde. Det er perfekt til sommer og arbejde. Det er noget, du kan bære, selv for at sove eller vandre. Normalt er de strækbare. Du kan bære almindelig top eller lag.

At finde det rigtige par baggy jeans denne sommer er meget spændende. Sørg for, at vasken er let og har en slidt fornemmelse. Opfrisk din garderobe med denne nye stil. Det er tid til at give dine skinny jeans en pause og byde dine dovne, hyggelige, sløvede, komfortable baggy jeans velkommen til at slappe af i.