Top 4 Garnier øjencremer

Garnier er et kosmetikmærke fra L’Oreal -gruppens hus, der producerer hudpleje- og hårplejeprodukter. Det er det næststørste mærke i L’Oreal koncernen. Virksomheden blev indledt i år 1904. Efterhånden med tiden begyndte mærket at fremstille forskellige produkter, som shampoo, balsam, olier, ansigtscremer, håndcremer, øjencremer og mere.

Alle disse hudpleje, hårpleje og kosmetiske produkter er blevet fremstillet af Garnier med naturlige ingredienser, som de påstår. Mærket udvidede sit navn inden for mange lande i verden og er et primært luksusmærke, der bruges i asiatiske lande som Japan, Kina og Indien. Den nuværende indiske mærkeambassadør i Garnier er ingen ringere end den unge sensation, Alia Bhatt. Her er øjencremer skabt af Garnier. Lad os tage et kort kig på dem.

Bedste Garnier Eye Creams:

1. Garnier Ultra-Lift Anti-Wrinkle Firming Eye Cream:

Garnier Ultra-Lift Anti-Wrinkle Firming Eye Cream

Det anti-rynkestrammende øjencreme-produkt fra Garniers Ultra-lift-serie kombineres med Pro-retinol fra naturen bortset fra andre gavnlige næringsstoffer til huden. Med alderen mister vores hud sine essentielle næringsstoffer, hvilket resulterer i rynker og tab af fasthed. Derfor løfter denne perfekte blide øjencreme kråkfødder og andre rynker dannet omkring øjnene.Dette øjenplejeprodukt fra Garnier er let at bruge og kommer i cremeform, der når det påføres huden, absorberes let.

2. Garnier Ulta-Lift Miracle Sleeping Eye Cream:

GarnierUlta-Lift Miracle Sleeping Eye Cream

Miracle sovende øjencreme fra Garnier er den perfekte løsning for dem, der ser ældre og trætte ud på grund af mangel på søvn, stress og travl livsstil. Cremen kommer i en geltekstur og kombineres med næringsstoffer som æteriske olier, koffein, sjældne planteekstrakter, adenosin og hyaluronsyre. Det hjælper med at fugte øjnene og reducerer tegn på ældning og rynker. Denne øjencreme kan påføres inden sengetid, og når du vågner om morgenen, vil dine øjne føles og se friske ud. Da dette øjenprodukt kommer i en gelform, har det problemfri anvendelse på huden.

3. Garnier Light Brightening Eye Roll-On:

garnier øjencremer

Den lysende øjenrulning fra Garnier’s Light-serien er den tiltrængte løsning til posede øjne med mørke rande. Produktet kommer i en praktisk masserende roll-on, der kombineres med ingredienser som koffein og stimulerende egenskaber ved mikrocirkulation med den dræningseffekt af en massage reducerer mørke rande og forynger øjenkonturen. Det får øjnene til at se friskere og lysere ud ved regelmæssig brug, mens det synligt aftoner hudtonen under øjnene. Da det er et roll-on øjenprodukt, kan det også bruges alene eller under make-up. Det fungerer som en concealer under øjnene og reducerer hævelse.

4. Garnier Anti-Dark Circles Tinted Eye Roll-On:

Garnier Anti-Dark Circles Tonet Eye Roll-on

De anti-mørke cirkler tonet øje roll-on fra huset Garnier er for dem med mørke rande og mørke øjenkonturer. Produktet fås i forskellige nuancer som lys med gule undertoner og medium med lyserøde undertoner, der fungerer som skjuler. Det kombineres med næringsstoffer som koffein og citronfrugtekstrakter, der hjælper med at reducere poser og mørke rande. Det lyser øjeblikkeligt øjnene op og afslører et frisk, strålende look. Dette øjenplejeprodukt fra Garnier er også en roll-on øjencreme, hvilket betyder, at det kan bruges rundt om øjenområdet lige sådan eller også kan skjules over make-up.