Enkel sommer øjenmakeup ser ud – Sådan gør du

Sommer øjenmakeup

Sommer øjenmakeup er noget, du ikke ønsker at være særlig fed eller fuld af mørke farver. Du vil have noget blødt, så du ser frisk ud.

1) Neutrale øjne:

Neutrale øjne

1. Du kan sport meget enkel øjenmakeup ser ud til sommeren som den ovenfor. Du kan endda droppe øjenliner næsten helt og kan stadig se godt ud uden den. Lad os se, hvordan du kan skabe dette neutrale friske look.

2. Start på et renset ansigt ved at anvende en fugtighedscreme eller makeup i en dag direkte påføre noget solcreme. Dette vil beskytte din hud og samtidig holde den fugtet. Følg dette op med lidt ansigtsprimer og også øjenlågsprimer.

Påfør derefter lidt concealer og foundation.

3. At gå videre til hovedingrediensen i øjenmakeup er den rigtige farve på øjenskyggen. Hvis du vil have et blødt look, så prøv n nuancer som ekstrem lyserød, der har en lille glans eller gnist. Du kan prøve hudtoner samt ekstreme lysorange nuancer. Alle disse farver vil fungere godt med denne type øjenmakeup. Hvis du ikke har en så skinnende effekt på dine øjenskygger, kan du bruge løs øjenskygge shimmer i sølv.

4. Børst denne farve over hele øjenlåget og under den nedre vandlinje.

Brug en lys mat eller skinnende grå nuance til folden. Brug ikke dette for meget. Brug dette fra den centrale del af folden, og blend dette med den ydre del af øjenlåget.

5. Brug en normal hvidlig eller sølvfarvet nuance til pandebenet.

6. Vi vil ikke bruge nogen øjenliner eller det øverste låg. Hvis du vil have noget foring og føler, at makeup er meget ufuldstændig uden det, skal du bruge blyantfor til at komme meget tæt på vippeforet og ikke lave nogen vinger.

7. Til det nederste låg skal du kun bruge en blyantforing af god kvalitet, der ikke smitter. Brug dette lige under vandlinjen. Må ikke bruges ved vandlinjen.

8. Afslut med et tungt lag mascara til begge vipper. Du kan også bruge lidt curling.

For mere dramatisk effekt, men meget simpelt udseende, prøv falske øjenvipper til det øverste låg.

2) Farverige øjne:

Farverige øjne

Nogle gange vil du måske have en farverig makeup til at betegne forårssommertid. Til disse tider kan en øjenmakeup som den ovenstående være lige hvad du gerne vil dyrke.

1. Du skal have en palet med pastel øjenskygge farver til dette. Du kan prøve dette look med 3 til 4 farver som orange, pink, lyseblå og pastelhvid.

2. Pensl enhver af farverne på det øvre øjenlåg op. Forlæng ved folden. Du kan bruge en lysebrun ved folden for mere definition, eller du kan ikke bruge den. Her er den børstede farve orange.

3. Til de nederste vipper skabes en tofarvet nuance. Brug en af ​​de to andre colros til dette. Her er de farver, der bruges i halvdelen og halvdelen, lyseblå og pink.

4. Brug kohl til foring lige under den nedre vandlinje. Brug den hvide øjenblyant eller den hvide øjenskygge til vandlinjen i de nedre vipper.

5. Til det øverste låg skal du bruge en tynd foring med gel eller vand -øjenliner. Lav en let vinge udvendigt.

Afslut looket med masser af mascara til begge vipper. Du kan også bruge lidt vippecurling.

Du kan også bruge en falsk vippe til de øvre vipper.