Enkle måder at ligne Audrey Hepburn Eye Makeup

Audrey Hepburn var meget kendt i løbet af hendes dage for sin film Breakfast at Tiffany’s, der udkom i løbet af 1960’erne. I denne film var getup og makeup af Audrey en stor inspiration for flere makeupartister og makeupglade piger i alle aldre. Makeupartisten i filmen var Wally West mere, der på det tidspunkt var en berømt makeupartist i Hollywood.

West mere holdt Audreys makeup meget blød. Selv for nattescenerne så hendes makeup meget frisk ud. De tidligere tiders tunge mørke pandeudseende var der ikke mere i denne film fra 1960’erne. Selvom hendes bryn, selvom de var tykke, blev holdt lyse i farven for at matche hendes lyse hår og passe til det bløde makeup -look. Ja, fjerbløde falske øjenvipper var et must for hendes øjne. Da hendes læber og kinder blev holdt meget naturlige bløde pink tonet, var hendes øjne den mest fokuserede funktion i hendes ansigt.

audrey hepburn øjenmakeup

Lad os se, hvordan vi kan skabe hendes look:

 • Brug en øjenlågsprimer på øjenlåget. Sørg for, at dit ansigt er renset og fugtet inden dette.
 • Følg med en concealer for at dække over eventuelle pletter eller mørke rande. Blend godt med huden.
 • Brug derefter et fundament. Dette forbereder basen til din makeup til at sidde.
 • Start med en kødtonet øjenskygge. Brug med en øjenskygge pensel over hele låget og stræk dig op til øjenbrynsbenene.
 • Nu skal vi huske, at der ikke vil være en smokey eye makeup som nutidens skuespillerinder. Så du kan forlade øjenlåget sådan, når du har påført en neutral eller kødfarvet øjenskygge. Men hvis du opretter en nattescene, kan du bruge en lille smule grå på bare øjenlåget.
 • Tag en vinklet børste og bland lys brun og grå i en palet. Brug dette langs den nedre vippelinje, men lige under vipperne. Gnid det ikke. Brug nu en sort blyantforing og beklæd let lige under denne kødtone og ikke over den. Line skal være under de nederste vipper.
 • Audrey havde konturerede og fremtrædende øjne, og hvis du har små øjne, vil du måske have et mere åbent øjeudseende. Så tag en kødtonet blyant og brug den til den nederste kant. Dette får dine øjne til at se mere åbne ud.
 • Tag nu en vinklet børste og gel -øjenforing (brug flydende øjenliner, hvis du bruger det), og start fra det indre hjørne af det øvre øjenlåg og træk linien jævnt og hold dig absolut tæt på de øvre vipper. Hold bredden ens langs låget. Når du når den udvendige ende af det øverste låg, vrides den vinklede børste for at skabe en flot opadgående svingvinge. Gør vingen lidt mere fremtrædende.

 • Til det næste trin skal du bruge et par falske bløde fjerrige vipper. Du kan bruge enkelte vippeklumper eller fulde vipper. Valget er dit. Krøl dine naturlige vipper med en øjenvipper curler. Brug mascara på dem. Lim straks de falske vipper op og anbring dem derefter med en pincet. Hold et stykke tid for at få dem rettet. Brug ikke mere mascara.
 •  Brug en lille smule mascara til at sænke naturlige vipper.
 • Kommer til brynene nu, Audrey havde naturligt tykke bryn, der var godt buede. Så du skal have lignende form, og hvis det er nødvendigt, skal du bruge en lysebrun øjenbrynsblyant for at give dem mere fremtrædende karakter.
 • Brug kun et let strejf af babyrosa rødme på kindbenene. Husk, at der ikke var anvendt bronzer til Audreys makeup i Breakfast at Tiffany’s.
 • Afslut med en satinblød lyserød farve til læberne.

Audrey Hepburn inspireret øjenmakeup er komplet. Glem ikke at lave den bikube og til at dyrke denne vidunderlige friske makeup med nogle flotte smykker.