Halloween øjenmakeup 2021 – Sådan gør du?

Halloween -øjenudseende eller makeup -udseende kan afprøves ganske let. For de forskellige dekorationer, du kan lave på siderne af ansigtet, skal du have en primer for at alle disse kan blive i et par timer. Hvis du har en fedtet overflade, skal du bruge et kraftigt lag kompakt, så olien bliver gennemblødt, og dit ansigt forbliver tørt i længere tid. I disse dage kan du endda få vandklistermærker til forskellige lejligheder, som kan bruges på ansigtshuden. Du kan også bruge et professionelt ansigtsmalingskit, hvis du vil lave noget specialfremstillet mønster.

Det er de forskellige typer ting, der kan gøres. De sædvanlige farver til skyggerne i din palet kan være som rød, sort, hvilket er meget populært, eller du kan bruge en lilla til at gøre noget, der ligner billedet ovenfor. Du kan også prøve orange, eller du kan prøve en grøn og sort farvekombination.

For dem, der ønsker at lave edderkopwebdesign, kan de bruge den teknik, der er nævnt nedenfor, og gøre noget som billedet ovenfor. Dette er også ret populært, og du kan også bære dette til enhver kostume fest.

halloween øjenmakeup

Nedenfor er de trin, du kan følge for at få en Halloween øjenmakeup som billedet vist ovenfor.

1. For denne type makeup skal dit ansigt være meget rent. Hvis du ikke har renset dine porer ordentligt, forbliver talg, olie og snavs på overfladen. Derfor er dybderensning nødvendig.

2. Det er også meget vigtigt at lave basismakeup korrekt. Du skal bruge lidt primer og i et tungt lag. Du kan blande dette på låget og også hele ansigtet. Dette får concealeren og foundation til at blive i længere timer.

3. Brug en concealer i et tykt lag og brug noget, der er meget kødfarvet. Brug en meget tonet concealer. Du kan bruge en stick concealer og også bruge en creme concealer. Men for disse typer skal du bruge noget, der er mindre fedtet og mere vandigt, dette kan tørre på overfladen og holde overfladen tør i stedet for at gøre den fugtet.

4. Du skal bruge et fundament og blande det korrekt i ansigtet.

5. Du kan nu tage det kompakte eller tabe pulver og bruge dette på hele ansigtet.

6. Brug en sølvfarvet øjenskygge eller noget, der ligner din hudfarve. Du kan også bruge en lyserød nuance til at påføre hele lågområdet fra øjenbrynsbenene og dække lågene og også under den nedre vandlinje.

7. Brug nu en rød øjenskygge på folderområdet, og bland det ordentligt. Følg dette med en sort og dæk halvvejs til lågene og tegn også en anden linje efter den røde i folden.

8. Tag en mørk violet skygge farve og dæk hele låget. Bland dette med det sorte udvendigt.

9. Du kan nu tage en tynd applikator og bruge den samme violette eller lilla farve langs undersiden af ​​den nedre vandlinje.

10. Brug gelforing til at tegne en korrekt formet linje.

11. Brug tung mascara. Du kan også bruge falske vipper.

12. Brug ansigtsmalingskit til at tegne edderkoppespindene. Start med at tegne geometriske linjer fra lågene. Opret krumningerne ved linjernes huller. Du kan yderligere tilføje nogle løse holografiske glitter, og du kan også bruge nogle lilla pr violet rhinestones.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80