Hvordan gør man det perfekte påfugløjemakeup?

Kreativ øjenmakeup bliver mere og mere populær i disse dage. Du kan lave nogle glamourøse looks ved at følge nogle grundlæggende stiltrends. Det nye trendy look er påfugleøjens makeup. Hvis du vil have noget andet end normalt Smokey og mauve -udseende, så er det noget, du kan prøve for en ændring. Disse typer af kreative udseende bør dog udføres på et meget tørt ansigt. Olieagtig overflade holder muligvis ikke basen fast, og olien bør kontrolleres, hvis du vil prøve noget moderigtigt som dette. Du skal også bruge noget tilbehør som klistermærke -rhinestones. Disse er normalt meget nyttige til øjeblikkeligt at ligne midlertidige klistermærker fra mehandi. Du kan bære disse på siden af ​​låget som vist på billedet ovenfor. Brug dette med farve tøj. Du kan også bære disse med sorte eller grønne toppe. Du kan gå mindre på læberne, så øjnene er mere fremtrædende vist som på billedet.

påfugl øjenmakeup

Her er trin -for -trin -processen med påfugl -øjenmakeup -look:

Nedenfor er trinene til at få fashionabel påfugløjemakeup til at ligne billedet vist ovenfor.

1. Det er altid tilrådeligt, at enhver form for makeup skal foretages på en renset overflade.

2. Når du har vasket dit ansigt, skal du tørre det tørt. Påfør ikke basen på en fugtig overflade eller med vand på huden. Når dit ansigt er tørt, bør du anvende primer, hvis du har en fedtet tone. Hvis du ikke har en fedtet overflade, må du ikke bruge dette. Dette er for at holde basen i lange timer, når du er ude.

3. Dernæst skal du bruge enten en øjenlågsprimer til at grunde øjenlågene, især hvis din øjenmakeup folder. Du skal også bruge en concealer til at dække eventuelle ujævnheder eller cirkler under øjet. Du bør også undgå at bruge nogen form for olieagtig concealer, hvis du allerede har fedtet.

4. Brug derefter fundamentet med en makeup -svamp. Dette er for dem, der kan lide at bruge et flydende eller gelbaseret foundation. Svampen er den tilrådelige applikator til dette. Du kan også bruge pulveriseret foundation, der er god til ældning af overflade. Du får normalt en applikatorbørste med dem.

5. Nu skal du anvende kompakten for at fuldføre basen. Du kan lave læbe- og ansigtsmakeup i henhold til dit outfit.

6. Til denne øjenmakeup på påfuglsmode har du brug for en skygge af kødfarve, som du skal anvende på hele området fra pandeben til øjenlågene.

7. Tag 3 forskellige skygge pulvere. Tag separate børster til alle disse 3 farver, ellers ser farverne måske ikke godt ud. Start med at anvende den første farve, som er vist på billedet ovenfor. På indersiden af ​​låget skal du bruge den grønne efterfulgt af den lilla og derefter bruge den rødlige farve. Du kan også bruge enhver mudret nuance eller normalt kobber.

8. Til pandeben benyttes en lys sølvfarvet nuance eller highlighteren.

9. Tag en blågrøn skygge og brug denne i en vinget formation fra folden og udad.

10. Brug en mørk skygge langs blågrønfarven for at få en røgfyldt effekt.

11. Brug en blyant i kødfarve til den indre nedre kant og brug en mørk haleformation i den øverste kant med en sort foring.

12. Brug af rhinestone klistermærker er valgfri.

Hvis du har et ansigtsmalingskit, så brug det eller vandoverføringsmærkat til et sidefjerdesign. Din øjenmakeup af påfugle kan udføres i enhver kreativ stil, du gerne vil dyrke.