Hvordan gør man øjenbrynstrådning?

Trådning af øjenbryn er en fantastisk teknik, der slipper af med uønsket ansigtshår. Det kræver tråde, der er lavet af ren bomuld og fjernes sikkert ved at binde en knude og vride den over panden. Det er utrolig effektivt og forårsager mindre smerte, hvis du gør det på den rigtige måde. Det smigrer dit ansigt og skaber et meget attraktivt look. Hvis du håber at lære mere om denne geniale teknik, vil denne artikel være nyttig.

øjenbryn trådning

Få styr på alt materialet:

For at tråde dine øjenbryn skal du bruge et par ting. Dette inkluderer en tråd, en blyant, en saks og lidt is eller koldt vand. Du skal bruge blyanten til at tegne formen på den øjenbryn, du ønsker, og is, så du kan afkøle din hud, efter at trådningsprocessen er slut.

Lav en knude:

Bind enden af ​​tråden først sammen, så de danner en cirkel. Klip af, hvis der er ekstra tråd. Hold nu knuden i den ene hånd og den modsatte sektion i den anden hånd. Vrid nu knuden cirka 5 til 6 gange, mens du holder den anden del af tråden meget let. Øv dig nu på at åbne den ene hånd og lukke den anden på samme tid.

Placer dine hænder:

Placer tråden over øjenbrynet og hold fingrene væk fra ansigtet. Sørg for, at dine hænder er faste. Placer nu trekanten af ​​tråden på det hår, du er villig til at plukke. Tråd mod den retning håret vokser og bevæg punktet i trekanten mod den modsatte retning.

Pull The Hai:

Luk din hånd og kontroller trekanten, der er omkring håret, mens du åbner den anden hånd. Tråden skal røre ved huden og derefter hurtigt foretage den modsatte bevægelse. Håret skal nu trækkes ud.

Brug din saks:

Ved afslutningen af ​​hele proceduren kan du nu trimme den øvre del af øjenbrynene med en saks. Sørg for, at de er babysaks og ikke særlig store. Vær forsigtig, mens du gør dette, og skær ikke for meget. Bare beskær det.

Påfør ikke nogen creme:

Når dine øjenbryn er blevet trådet, skal du afstå fra at anvende noget på dine bryn. Vent i cirka to timer, før du kan anvende rengøringsmiddel eller fugtighedscreme. Hvis din hud brænder for meget, skal du bare gnide lidt is forsigtigt over området.

Glem ikke at kommunikere:

Det er vigtigt for dig at kommunikere med den person, der laver dine øjenbryn. Fortæl dem om den form, du gerne vil have. Du kan også medbringe et billede, der illustrerer den slags pande, du leder efter. Prøv at være specifik om, hvad du har brug for.

Få et touch up:

Det er ikke nok at tråde dine bryn én gang. Du bør få det gjort mindst to gange om måneden. I det øjeblik du ser hår vokse over huden igen, er det tid til at du fastsætter en aftale og får et touch up gjort. Dette vil altid holde dine øjenbryn i form.

Brug ikke øjenbryn:

Brug ikke øjenbrynNår du besøger skønhedssalonen to gange om måneden for at få trådt dine bryn, så prøv ikke at bruge øjenbryn. Dette vil ødelægge kvaliteten af ​​dine øjenbryn. Det hår, der vokser, vil også være temmelig tykt og groft. Det kommer til at ligne barbering.