Hvordan laver man Angelina Jolie øjenmakeup?

Angelina Jolie er meget kendt for sit katteøje -look. Hun holder sin makeup ganske enkel, og hvis du har set hende på den røde løber, kan hun lide at have mørke læbe farver.

Nogle gange dyrker hun lette røgfyldte øjne, og i disse tilfælde kan hun lide at dyrke let læbe makeup. Hendes ansigtstræk er meget kontureret. Så hun behøver ikke rigtig gider lægge for meget bronzer for at gøre dem skarpere.

Hendes øjenmakeup -look har ofte været byens snak. Makeupartister og makeupglade piger elsker bare at prøve sit øjenmakeup -look.

angelina jolie øjenmakeup

Sådan får du looket:

  • Rens ansigtet med en let Ph -afbalanceret ansigtsvask.
  • Brug derefter en solcreme eller en fugtighedscreme, hvis det er nat. Lad det sidde på huden i 1 minut. Dette vil holde huden fugtig. Dette er især vigtigt, hvis du har en aldrende hud, eller hvis du har fine linjer og rynker.
  • Brug nu en øjenlågsprimer, hvis den er tilgængelig, eller brug en ansigtsprimer på hele ansigtet. Dette får din makeup til at holde længere.
  • Følg med en concealer for at dække eventuelle pletter, blålige vener, pletter eller mørke rande. Brug derefter et fundament.
  • Start med en kødtonet øjenskygge. Brug med en øjenskygge pensel over hele låget og stræk dig op til øjenbrynsbenene.
  • Vi skal huske, at Angelina Jolie altid holder sine øjenlåg neutrale og nogle gange med et let røgfyldt præg på ydersiden. Så du skal bruge en grå nuance nu til folden og på den udvendige del af det øvre øjenlåg. Brug dette med en vinklet børste også meget tæt på den nedre vippelinje.
  • Hvis du vil have et let røgfyldt strejf, skal du tage lidt brunt og bruge på folden over den grå farve. Brug den samme farve på 1/3 af ydersiden af ​​det øvre øjenlåg. Lav et let vinget mønster.
  • Brug lidt highlighter i sølv og brug på de øvre pandeben. Dit arbejde med øjenskygge er udført.
  • Lad os nu tegne det katteøje, som Angelina elsker at dyrke. Start med en vinklet børste og gel -øjenforing. Start fra det indre hjørne af det øvre øjenlåg. Fortsæt indtil den anden ende, og behold bredden af ​​øjenforingen næsten den samme over hele låget. Afslut med en lidt opadgående skrå form for at danne katteøje -lookets vingemønster.
  • Lav ikke vinger til det nederste øjenlåg. Du kan gøre det samme cat eye look med din normale flydende eyeliner. Det er dit valg. Brug nu en kohl blyant under de nederste vipper for at skabe et mere åbent øjenlook. Hvis du går efter en smokey-effekt, kan du smøre denne linje lidt med en Q-tip børste.

Lad os nu komme til hovedparten af ​​øjenmakeup, uden hvilken Jolie øjne ikke er komplette. Ja, du har gættet det rigtigt; disse berømtheder kan bare ikke undvære et par falske. Så tag din øjenvipper curler. Krøl dine naturlige vipper. Brug lidt mascara på både øvre og nedre vipper.

Brug straks lim på de falske vipper og sæt dem med en pincet. Hold dem et minut, hvis det er nødvendigt, for at få dem til at blive rettet. Brug ikke mere mascara efter at have lagt dine falsies.

Voila! Din Angelina Jolie øjenmakeup er komplet. Men husk, at dine øjenbryn skal være korrekt buet for et Jolie -look og heller ikke slippe den læber fyldigere.