Hvordan laver man arabisk øjenmakeup?

Træt af at dyrke det samme smokey eye makeup look? Har du nogensinde tænkt på at dyrke de storslåede arabiske øjenmakeups? Har du en fest på vej? Prøv derefter en arabisk øjenmakeup til en forandring. Arabisk øjenmakeup ser i første omgang meget dramatisk ud. For det andet bør du altid have en del dristige farver ved hånden, før du prøver et arabisk øjenmakeup -look. Jo flere farver du bruger, jo mere dramatisk bliver udseendet af den arabiske øjenmakeup. De fleste arabiske øjenmakeup -looks har tunge vinger. Nogle gange er der også bevingede formationer i det indre hjørne af øjnene. En meget vigtig ting at huske er, at din ansigtsmakeup skal stemme overens med det arabiske øjenmakeup -look. Arabisk øjenmakeup ser meget godt ud på en smule solbrun hud. For at skabe en solbrun hud kan du bruge noget bronzer på panden og kinderne.

arabisk-øje-makeup

Lad os se, hvordan følgende udvendige vingede arabiske øjenmakeup kan gøres.

Du bør altid starte enhver form for ansigtsmakeup på en renset, men fugtig hud. Din hud skal vaskes ordentligt med en god ansigtsvask. Tør din hud tør. Påfør en solcreme efterfulgt af en ansigtsprimer. Påfør en øjenlågsprimer på øjenlågene. Dette vil hjælpe din makeup til at blive længere. Påfør en concealer på pletter og skavanker. Påfør under øjnene for at dække blå vener eller mørke rande. Følg dette op med et fundament.

Trin 1: start med enten en mat hvid eller lys skinnende sølv. Påfør dette på hele det øverste låg og strækker dig også op til øjenbrynet.

Trin 2: Tag nu en fersken, magenta eller en mørk pink nuance. Påfør hele øjenlåget, der strækker sig op til folden, men ikke udad.

Trin 3: Tag nu en mørk røgfarvet skygge, helst trækul, og påfør den på hele folden. Forlæng ikke meget mod pandebenet. Forlæng ydersiden i en vinget form.

Trin 4: Tag derefter den samme lyserøde eller ferskenfarve, som du har påført låget. Påfør lige over folden i en vandret linje. Forlæng ikke før pandebenene. Dette skal blande godt med trækulfarven.

Trin 5: Tag nu din liner. Påfør den flydende eller bedre gel -øjenforing i en vinget formation udvendigt. Påfør kohl på den nedre vippelinje. Du kan også bruge den samme øjenforing til den nederste vippelinje. Stræk nu halen af ​​den nedre vippelinje ud mod afdelingerne. Sørg for, at de øvre og nedre vinger ikke hænger sammen.

Trin 6: Tag nu endelig to blyant øjenliner i lilla eller blå og gylden. Hvis disse ikke er tilgængelige, så tag en vinklet børste og lilla/blå og gyldne nuancer af øjenskygge. Påfør den lilla/blå lige under den nedre vippelinje. Forlæng i en hale. Brug det gyldne mod det inderste hjørne af den nedre vippelinje. Brug den samme gyldne lige over den bevingede hale af den blå.

Trin 7: Tilsæt til sidst en lille smule sølv mellem vingerne på nedre og øvre låg. Dette vil fjerne grænsen mellem de to.

Trin 8: Afslut med et kraftigt lag mascara. Brug nogle falske vipper til at skabe et tungt look.

Voila! Dit arabiske øjenmakeup -look er komplet. Sport dette med tunge røde læber eller babyrosa læber.