Hvordan laver man koreansk øjenmakeup?

Koreansk popmusik er blevet en meget voksende trend i disse dage. På samme måde har de koreanske stilarter til kjoler og anden kvindemode også vundet stor popularitet. Disse kommer med halet udseende, og du bør vide, hvordan du gør dette korrekt, eller du bør tage lidt hjælp fra en professionel. Normalt er der ikke mange typefarver påkrævet for at gøre disse udseende. Du kan nemt gøre disse med en foring og bruge nogle markeringsfarver eller glitter til at skabe sådan noget.

Sådan laver du koreansk øjenmakeup

Nedenfor er de trin, der er nævnt for at få koreansk øjenmakeup til at ligne billedet vist ovenfor.

• Start det hele på en renset overflade. Hvis dit ansigt ikke er rent, og porerne har olie i dem, vil din foundation eller concealer ikke sidde ordentligt. Dette er vigtigt for dem, der har tør eller fedtet overflade. Hvis du har en tør overflade, skal du bruge en fugtighedscreme efter dette. Du kan også bruge nogle fugtgivende cremer.

• Du bør bruge en primer til at grunde overfladen og også lågene. Hvis du vil, kan du købe en professionel lågprimer. Du kan også bruge ansigtsprimeren på lågene. Dette kan blandes med en svamp.

• Du skal bruge en eller anden concealer til at skjule pletter eller acne mærker i ansigtet. Du bør også bruge dette under øjnene. Dette vil skjule ujævnheden eller enhver form for mørke rande. Disse dage på grund af en dårlig kost eller en hektisk tidsplan har næsten alle kvinder mørke rande. Derfor bør du købe en dyr concealer. Du kan bruge en stick concealer, som er meget let tilgængelig, og disse er ikke dyre. Disse er for begyndere. Hvis du vil have noget professionelt, kan du bruge creme -skjulere. Til ældning af overflader er en pulvermineral concealer, der passer sammen med en børste, en mulighed, fordi dette hjælper concealeren til at sidde i porerne.

• Efter concealeren skal du bruge foundation. Du kan bruge en makeup -svamp til at blande dette korrekt. Dette hjælper med at lave den grundlæggende makeup. Du kan også blande dette med andre foundationbørster.

• Du skal derefter bruge noget kompakt. Pulveret sidder på det nederste lag af base som concealer og foundation og absorberer også overskydende olie. Du kan bruge løst pulver med en løs pulverbørste eller en normal kompakt med en svampapplikator.

• Dette vil være den grundlæggende makeup til ansigt. Du kan bruge en liner til læber, og du kan også bruge noget blusher, hvis du vil have dristige øjne. Dette er korrekt slået sammen med denne form for øjne.

• For at starte makeup på øjenlåget skal du påføre en lyserød nuance på hele området fra øjenbrynbenene. Du kan også bruge en kødfarve, der ligner din teint.

• Tag nu en mørk skygge. Du kan bruge en skinnende brændt skygge som trækul. Tag en tynd applikator. Brug dette i skyggen. Fjern overskydende og påfør derefter i en let halet formation langs kantlinjen, men ikke på hele låget.

• Tag nu enhver form for foring, som du muligvis bruger. Du kan bruge en gel liner, som er meget professionel til enhver form for haleformater. Du kan bruge dette på en tynd måde fra indersiden til ydersiden. Forlæng dette på en hale måde. Gør ikke dette meget opad skråt.

• Tag nu en sølvskygge og brug nogle på den nederste kant på ydersiden.

• Brug mascara til at give vipperne en frakke.