Hvordan man plukker øjenbryn?

Er du bekymret for at plukke dine øjenbryn? Et lille antal ting skaber dig til at virke ekstra velplejet end velformede øjenbryn. Øjenbryn er flotte, da de alle er usædvanlige. Du vil opleve en lille knivspids; stadig ved hjælp af den rigtige teknik vil reducere smerten. Mange kvinder har deres øjenbryn voks, pincet ellers trådet professionelt samt tendensen er så varm, øjenbrynbutikker dukker op i store byer på tværs af landet.

Sådan plukkes øjenbryn

I denne artikel kan du lære at plukke og forme dine bryn på samme måde som en professionel. Så læs denne artikel omhyggeligt.

Bedste metode til at plukke øjenbryn:

Væsentlig tid: 10 minutter

1. Få en overlegen pincet. Påfør fint tippet, hygiejnisk pincet for at udføre jobbet. Hvis pincetten, du bruger, er for sløv ellers uhåndterlig, kan plukningsproceduren tage meget længere tid og forårsage smerte, der kan undgås. Du skal være i stand til afgørende at gribe individuelle hår plus let trække dem ud.

2. Lindre huden omkring dine bryn. Når huden først er blød og smidig, glider hårene meget mere enkelt ud. Pluk hud, der er tør og stiv, vil opbygge oplevelsen ekstra smertefuld.

3. Husk at rive øjenbrynene præcis efter, at du har været i bad. Det varme vand og damp vil mangle din hud fugtig plus fleksibel.

4. Skyl din hud med en vaskeklud for naturligvis at eksfoliere huden. Hvis du vil gå helt ud, skal du bruge en ansigtsskrubbe. Nervøs over smerter? Du kan virkelig anvende Anbesol eller Orajel eller en hvilken som helst tænderegel til babyer på de områder, du planlægger at klippe.

5. Børst brynene op plus ud ved hjælp af en ren tandbørste eller ellers dine fingre.

6. Placer dig selv nær et vindue ved lys, der ellers strømmer ind under et stærkt lys ved et godt spejl (forstørrelsesspejle er bedst, men sørg for at vende det om for at se din samlede effekt i det normale spejl).

7. Pas på, at du har en overlegen pincet med en skrå kant (min favorit, helt ned, er Pincet skrå pincet (køb pincet online). De holder for evigt, da virksomheden vil slibe dem gratis.

8. Tviv hår på den måde, de vokser på. Prøv at få fat i et hår ad gangen. Du kan holde huden stram, mens du plukker.

9. Du kan begynde hvor som helst; men du kan typisk tive området under min bue først, efter det skift over panden og rydde op i sidst fast mellem brynene. Det er en eventyrhistorie, at hår på toppen af ​​panden aldrig skulle blive rørt. Du ønsker, at både bundene og enderne skal være lige.

10. De største bryn omslutter en let bue. For at opdage din, skal du få en lang øjenskygge pensel ellers blyant og gribe den parallelt med yderkanten af ​​det farvede element i dit øje (iris). Uanset hvor børsten møder panden, er den yderste del af din pande. Tør hårene under buen.

11. Gnid drivhårene fast mellem dine øjenbryn. Kløften mellem dine øjenbryn burde være lig med, ellers lidt større end dine øjne. For at opdage, hvor din pande skal gå, skal du få børsten ellers blyant og tage den svarende til overfladen af ​​din næse. Uanset hvor børsten møder din pande, skal din pande begynde. Gnid de omstrejfende i mellem.

12. Afbryd hvert par hår for at træde tilbage samt se på det job, du udfører. Hvis du er ved at plukke, er du fikset. I modsætning til de fleste hår på din krop vokser dine bryn ikke for altid igen, når de er rykket.

13. Tidligere er du færdig med at plukke; du kan smøre aloe vera gel, der beroliger gløden med det samme.