Japansk øjenmakeup – Sådan gør du

Japansk øjenmakeup adskiller sig meget fra næsten alle andre former for øjenmakeup. Uanset om det er et festlook eller om det er en traditionel stil, er dette meget forskelligt, da disse ikke udføres i et Smokey eller fedt format. De anvendte farver ligner meget personens hudfarve og skyggen kødfarve og en rødlig nuance eller en lyserød nuance bruges.

Japansk øjenmakeup

Denne skygge kan heller ikke udføres på tidspunkter, hvor udseendet skal være meget traditionelt. I disse tilfælde udføres en enkel hale for at gøre øjet fremtrædende. Disse typer af foring kan gøres let, og samtidig skal ansigtet udføres på en måde, der ikke er meget med blusher eller bronzer. Disse er lette at gøre selv for begyndere, der ønsker at eksperimentere med forskellige formater for makeup.

Nedenfor er trinene til, hvordan du nemt kan få øjet i japansk stil til at se ud til en fest eller til en traditionel sammenkomst.

1. Det grundlæggende trin til at få lavet en god makeupbase er ved at rense ansigtet og få ansigtet renset for alle olier og snavs og forurening. Du skal bruge en dybderensende ansigtsvask, hvis du vil have en meget ren overflade. Den rene overflade hjælper basen med at blive på huden i længere timer. Øjenområdet skal også renses ordentligt og grundigt med ansigtsvask og vand. Du kan bruge en neemrens til dem, der er fedtet og beskidt hud, og som har bumser eller udslæt.

2. Du kan derefter tørre overfladen med en vatrondel og derefter bruge en primer. Priming er meget vigtigt, når du vil have et professionelt look med fuld ansigt. Hvis du ikke vil have basen til at holde længe, ​​og dette er for et eksperimentelt udseende, så kan du undgå priming af din hud. Hvis dette er til en sceneoptræden eller en fest, skal du prime låg og ansigt.

3. Concealeren er en væsentlig del af basen. Du skal bruge et godt lag concealer på de områder, du har pletter. Låget opbevares ofte ganske sølvfisk eller kun med concealer -effekten, som får det til at ligne hudens farve. Derfor er brug af en meget pink eller gullig nuance af concealer vigtig og noget, der ikke er meget mørkere end teint.

4. Nu skal du bruge fundamentet. Du skal bruge et fundament, der har skinnende i det eller er sølvfarvet i farven. Du skal også anvende dette på låget.

5. Brug en kompakt og klat til nok af pulver på øjenlåget. Dette får låget til at ligne huden meget.

6. Nu kan du enten gå efter den lyserøde nuance, eller du kan kun bruge en sølvfisk skygge. Hvis du vil have en lyserød nuance, skal du bruge en nuance af lyserød på hele låget og pandebenet. Du kan desuden bruge en sølvskygge på området under øjenbrynet. Langs folden og hele låget bruges den lyserøde nuance.

7. Hvis du vil have et traditionelt udseende, så undgå enhver farve. Brug en simpel sølvskygge på hele øjenområdet, og brug lidt kødfarve på lågene.

8. Tag gelforingen og tegn en tynd streg, og vipp derefter linjen opad udvendigt.

9. Brug kun en lille smule mascara. Undgå falske vipper.