Sådan laver du grøn øjenmakeup

Der er forskellige måder at bære et grønt øjenmakeup -look på. Disse er ret lette at oprette. Hvis du har brune øjne, er dette et look, der kan få dine øjne til at se mere trendy ud. De grønne skygger eller de grønne foringer er meget glamourøse. Du kan bære disse med det meste af din fest bærer dem, der er grønne i farven. Hvis du vil have en lehenga eller en tung jakkesæt, der har grønt og rødt broderi, kan denne type look være ganske glamourøs. Derfor bør du prøve dette. Du skal have mindst få nuancer af grønt og en sort nuance ved hånden, hvis du vil have en Smokey -effekt. Du skal også bruge tung mascara og en gel -liner, som er ret populær og trendy i disse dage end vandforinger. Du kan desuden bruge glitter og andre glitrende foringer.

Sådan laver du grøn øjenmakeup

Nedenfor er trinene til at få det korrekte grønne øjenmakeup -look:

1. For at starte den grundlæggende makeup skal du rense hudens overflade. Hvis der er olie- og snavsaflejring, sidder din makeup ikke korrekt. Du bliver nødt til at bruge en dybderensende ansigtsvask og derefter tørre overfladen tør. Du kan også bruge noget oliefrit rensemiddel til dette. Afhængigt af din hudtype kan du vælge et rensemiddel til at rense porerne.

2. Du kan så nu lægge noget primer på. Dette er vigtigt, så skyggen eller foringen ikke folder. Hvis du vil have dette som et eksperimentelt udseende, behøver du ikke påføre primer. Men hvis dette er til en fest, hvor du vil bære dette i lange timer, skal du bruge lidt primer på lågene og omkring øjnene. Hvis du ikke vil bruge på en separat primer, kan du bruge den samme ansigtsprimer.

3. Du kan derefter bruge en eller anden form for fugtighedscreme, hvis du har for vane, at huden får revner. Du kan undgå dette, hvis du har fedtet overflade.

4. Du kan nu bruge en eller anden concealer. Dup concealeren på de påkrævede områder, hvor du har skavanker eller andre pletter eller andre ujævnheder. For begyndere kan de også bruge en form for stick concealer. Hvis du vil have et mere professionelt look, kan du bære en creme -concealer. Du kan også bruge en mineralsk concealer.

5. Du kan nu bruge fundamentet til at fuldføre de grundlæggende trin. Brug en svamp til at bruge dette. Dette skal blandes ordentligt. Du kan anvende kompakt og lave din ansigtsmakeup med en påkrævet læbestift og læbeforing.

6. Du kan nu bruge en sølvfarvet skærm på hele låget. Brug dette fra pandebenet og omkring øjet.

7. Tag en grøn liner blyant. Tegn stregen for at lave haleformen efter din øjenform. Du kan nu udfylde i den udvendige del af låget med den samme grønne blyant. Brug nu en applikatorbørste til at plette farven. Du kan nu bruge en mørkere grøn nuance i den midterste del.

8. Brug noget gult i den indre del og bland farverne. Tag den lysere nuance i en applikator, og brug den langs den nederste kant for en ekstra effekt.

9. Brug en tynd sort foring meget tæt på vippekanten til både øvre og nedre fælge. Brug kraftig mascara, og du kan desuden bruge løse glitter til en mere festlig effekt.

10. Du kan også bruge glitrende foringer i grønt til mere fest- og dramastil.