Sådan laver du Katy Perry Inspired Eye Makeup

Katy Perry er kendt for sine forskellige former for funky hårfarver og andre negle, ansigt, makeup og også outfits. Hvis du har set hende ved prisfunktionerne og også på den røde løber, kan du sagtens sige, at hun kan lide at blive i trenden. Der er flere kvinder, der kan lide at følge hendes tendenser. Hun har også dyrket sig selv i funky kostumer, og når det kommer til øjenmakeup, har hun et Smokey -look, men med tunge vipper og mindre af de dristige skygger. Dette ser ganske friskt ud, og du kan nemt skabe et look som dette.

Katy Perry Eye Makeup - Sådan gør du

Nedenfor er de trin, der er nævnt for at få Katy Perry øjenmakeup til at ligne billedet vist ovenfor.

1. Det er vigtigt, at ansigtets overflade er renset, ellers holder basemakeupen ikke ordentligt. Du kan også prøve oliefri rensemidler. Dette afhænger af hvilken hudtype du har. Hvis du har en tør overflade, der er tilbøjelig til overdreven tørhed, skal du bruge en fugtighedscreme efter rengøring af ansigtet. Øjens sider skal også renses ordentligt, så skyggerne ikke folder sig

2. Du skal bruge nogle primere, hvis du skal til fest, og du vil have, at basen forbliver sammen med skyggerne, så den ikke krøller på ydersiden af ​​lågene. Derfor kan du købe en speciel lågprimer, eller du kan blende ansigtsprimeren korrekt i hele ansigtet. Mange mennesker kan ikke lide at købe separate primere, så hvis du ikke vil bruge de ekstra penge, skal du bruge ansigtsprimeren på hele ansigtet inklusive lågene.

3. Dernæst skal du anvende concealeren. Dette afhænger af den type makeup, du ønsker. Hvis du er nybegynder og ikke ønsker at gå efter forskellige former for børster, så bør du købe en stick concealer. Disse kan påføres med fingerspidser. Du kan også købe enhver creme -concealer og bruge en makeup -svamp til penselens. Du kan også bruge mineralsk concealer, men disse er mere velegnede til aldrende hud.

4. Dernæst skal du anvende fundamentet og blande korrekt. Dette bør også anvendes på øjenlågets øjenskygge. Du skal derefter bruge løst pulver eller en kompakt.

5. Tag derefter 3 nuancer af øjenskygger. En skinnende trækul passer til Katy Perry -looket. Du kan bruge dette på ydersiden af ​​låget. Blend dette, og opret en haleudvidelse.

6. Påfør de falske vipper og brug den lim, der følger med.

7. Brug sølv eller en gylden glansskygge på hele låget, og blend dette med glimmerkullet udvendigt.

8. Brug highlighter til pandebenene.

9. Du kan bruge en mørk pink nuance til folden. Dette vil gøre udseendet friskt og ikke fedt.

10. Påfør de falske vipper, påfør tung mascara. Du kan også bruge lidt kødfarve til den nederste kant for at gøre øjnene større at se på.

11. Påfør en haleformation af en sort foring. Brug den samme foring til at lave en tynd foring under den nedre vandlinje. Undgå kraftig foring til toppen.

12. Du kan give funky højdepunkter til dit hår som Katy Perry, og du kan også bære en pink eller mauve nuance til læberne. Du kan give en lille rødme.

13. Dette popstjernelook kan kombineres med ethvert funky outfit eller endda til en festaften.