Sådan påføres den perfekte Eyeliner? Tips og tricks

Er du ny inden for øjenmakeup? Vil du vide nogle grundlæggende tricks, der kan hjælpe dig med at få et dramatisk par øjne uden at mestre kunsten? Fokuser bare på, hvordan du sminker dine øjne smukt, og du vil være klar til at fascinere andre med dit look. Øjne er en af ​​de mest attraktive dele af vores ansigt, og vi skal forbedre dem ved at bære øjenliner, mens vi laver makeup. Nu, for mange af de nybegyndere, er det største spørgsmål, hvordan man skal tage en eyeliner på korrekt. Nå, hvis du skitserer dine øjne for meget, kan det ødelægge hele dit look. Så lad os vide trin-for-trin proceduren for at bære øjenliner fra dette indlæg.

Inden vi begynder, lad os forstå, hvad en eyeliner er.

Hvad er en Eyeliner?

En eyeliner er en kosmetisk makeup, der bruges til at fremhæve øjenlågene i øjnene. De hjælper med at få øjnene til at se større og lysere ud. Normalt sorte, eyeliners kommer også i en række forskellige farver som blå, grøn, brun og endda skinnende metal barberet.

Sådan påføres den perfekte Eyeliner

Produkter og tilbehør, du skal bruge:

1. Eye liner blyant (vælg din favorit fra en række nuancer)

2. Foundation (en nuance lysere end din faktiske hudfarve)

3. Gennemsigtigt pulver (skal være fint og glat at røre ved)

4. Børste eller svamp applikator

5. vatrondel og alkoholfri øjenmakeupfjerner

Sådan påføres Eyeliner trin for trin:

Tjek disse trin for at vide, hvordan du anvender eyeliner selv.

Første skridt:

Det allerførste trin i at skitsere øjne er at vælge den højre øjenliner blyant. To vigtigste faktorer, der skal overvejes under valg af en øjenliner blyant, er hudfarve samt hårfarve. Hvis du vil have et naturligt look, skal du gå efter en blød blyant, der genererer en linje med næsten samme farve som dine øjenvipper. For dem, der har sorte eller mørkebrune øjenbryn eller øjenvipper, er en sort liner blyant altid det bedste valg. Dem, der ikke er velsignet med tykke og fremtrædende vipper, bør holde sig til mørkere nuancer, mens koksgrå eller dybbrun kan være farverne for hvidlige kvinder.

Andet trin:

Der er masser af kvinder, der synes, at rensning af ansigtet ikke nytter noget, når det kommer til at bære en øjenliner. Det kan vise sig at være din største fejl, da du på denne måde ville se helt unaturlig ud. Start altid med at rense dit ansigt inklusive dit sarte øjenområde. Hæld 2-3 dråber øjenmakeupfjerner på vatrondellen og tør forsigtigt dit ansigt. Det fjerner snavs, olie, makeupspor eller andet på eller omkring dine øjenlåg og giver dig en klar base til at forme dine øjne.

Tredje trin:

Det er tid til at gøre resten af ​​dit ansigt forberedt til din øjenliner -makeup. Anvendelse af et meget tyndt lag af fundament er afgørende til dette formål. Sørg for, at du både blander og fjeder kanterne af fundamentlaget ordentligt i området omkring dine øjne. Påfør også gennemsigtigt pulver over dine øjenlåg for at indstille din øjenliner og holde den frisk såvel som uspoleret hele dagen.

Fjerde trin:

Tag nu din blyantforing og læg små prikker på dine øvre øjenlåg i stedet for at skabe lange kontinuerlige linjer. Det er meget nyttigt for dem, der ikke har nok erfaring med at lave øjenliner makeup. Hold bare liner blyanten tæt, placer den meget tæt på bunden af ​​dine vipper, og tryk dens spids mod øjenlågene. Opret så mange prikker som muligt fra det ene hjørne til det andet hjørne af øjnene på tværs af de øverste låg.

Femte trin:

Derefter blandes prikkerne godt ved hjælp af svampapplikatoren eller simpelthen øjenlinerbørsten. Alt du skal gøre er at feje spidsen af ​​børsten eller applikatoren en eller to gange over prikkerne. Du må dog ikke fjerne værktøjet fra dine øjenlåg under aktiviteten. Ellers får du ikke en glat linje. Endelig skal du gentage processen for dine nedre øjenlåg og afslutte din øjenmakeup med passende nuancer af skygge og mascara.

Tips til, hvordan du anvender Eyeliner til begyndere:

Gad vide, hvordan man lægger den perfekte eyeliner? Hvis du er en nybegynder i makeupverdenen og kæmper med dine eyeliners, kan disse tips og tricks hjælpe dig.

  • Pencil eyeliners er de bedste for begyndere, da de giver bedre greb og brugervenlighed.
  • Lav prikker, før du tegner en eyeliner. Sammenføjning af prikker kan gøre dit job enkelt og glat.
  • Hvis du bemærker nogen pletter, skal du dække det til med lidt foundation eller concealer.
  • For et røgfyldt udseende skal du tegne en tyk streg og smøre den med en vatpind.

Vi håber, at du nu har mestret kunsten at anvende en perfekt eyeliner. Husk, at ingen kunst kommer i første forsøg. Regelmæssig øvelse og eksperimentering med forskellige stilarter kan hjælpe dig med at skabe en varig eyeliner, der helt sikkert griber nogle øjenkugler. Lad dine øjne tale for din stil!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80