Sådan påføres Liquid Eyeliner perfekt?

Øjne er sikre vinduet til verden. De er også det smukkeste organ i din krop. Så hvorfor ikke give det den nødvendige opmærksomhed? Ja, du kan sagtens gøre det og det også selv. Alt du skal gøre er at beklæde dine øjne perfekt med en smuk nuance af flydende eyeliner, og du er færdig. Det bedste ved flydende eyeliner er, at det virkelig kan afgrænse dine øjne, hvilket kan være lidt hårdt for blyant- eller pulver -øjenliner. Så det kan helt sikkert betragtes som et mere præcist alternativ til dem.

Der er dog også noget, som piger absolut hader ved denne type eyeliner. Det skal påføres dine øjenlåg med en stabil hånd, uanset hvilket værktøj du bruger. Det betyder, at uanset om du bruger en tusch eller påfører en pensel i væskeform, skal du holde din hånd stabil for at få de bedste resultater. Men husk, ‘øvelse gør en mand perfekt’. Så fortsæt med at prøve, og du vil helt sikkert blive en mester i kunsten en dag. I mellemtiden kan du tage et kig på, hvordan du anvender flydende eyeliner trinvist for at få et elegant, men subtilt udseende:

Sådan påføres Liquid Eyeliner

Hvis du er nybegynder og leder efter nogle tips til, hvordan du bruger flydende eyeliner, hjælper vi dig med at mestre det.

Sådan påføres Liquid Eyeliner:

Lad os se nedenstående tips og trin til perfekt påsætning af flydende eyeliner.

1. Hold øjnene åbne:

Dette er vigtigt. Selvom det kan være naturligt at lukke øjnene, når du anvender øjenskyggen og eyeliner, er det ikke desto mindre nødvendigt at holde øjnene åbne for at få den perfekte linje.

2. Påfør og øjenskygge som primer:

Der er en grund til, at vi siger dette. Brug af en øjenskygge-primer, inden du anvender flydende eyeliner, hjælper med at stoppe den blækfarve fra at overføres til hele dit låg. Primeren hjælper også med hurtigere tørring af foringen, den der påføres med det blotte øje.

3. Begynd først at tegne med en blyant:

Ligesom du først tegner på et stykke papir for at få din tegning rigtigt, skal du her igen starte med en blyant på dine øjne og derefter toppe den med den flydende eyeliner. Dette er en let måde at anvende flydende eyeliner på. Medmindre du er en proff, kan du starte med dette.

4. Brug streger i stedet for lange slag:

Begynd med at beklæde midterste vippelinje, og arbejd dig ud i en række korte streger, og opbyg linjen, mens du går. At få en vinget eyeliner i ét slag kan være en hård opgave, medmindre du kender dit job!

5. Brug ikke Remover:

Afstå fra at bruge makeupfjerner til at rydde dine fejl. At få dine linjer rigtigt vil helt sikkert tage lidt tid og tålmodighed. Brug af fjernere vil kun smøre det yderligere. Du kan dæmpe spidsen med lidt vand for at fjerne fejlen.

Hvad du har brug for:

 • En flydende eyeliner i høj kvalitet (sort er den universelle farve, men du kan også vælge din yndlingsfarve)
 • En øjenskygge primer (hvis du ønsker det, kan du også erstatte den med en effektiv concealer creme eller et godt gennemskinneligt pulver)
 • En øjenskygge (vælg den skygge, der passer dig bedst og passer perfekt til hele dit look)
 • Mascara (den skal også være af bedste kvalitet)
 • Svamp applikator

Første skridt:

Inden du bærer din flydende eyeliner, er det af største betydning, at dine øjenlåg, såvel som hele området omkring dine øjne er klar til det.

 • Start med at anvende øjenskygge primeren på øjenlågene.
 • For at blende primeren ordentligt skal du klappe en svamp forsigtigt på den.

Som tidligere nævnt kan du også bruge en concealer creme og blende den med din fingerspids eller bare duppe lidt gennemsigtigt pulver.

Andet trin:

 • Stå oprejst foran et spejl ved at holde en afstand på mindst 6 ”. Sørg for, at der er et bord i nærheden af ​​spejlet, så du kan holde din hånd fast og stabil ved at placere din albue på den.
 • Placer din hage lidt opad, og træk også det øvre øjenlåg forsigtigt op. Begynd nu at skabe korte tynde linjer langs bunden af ​​din øvre øjenvippe.
 • Du skal begynde fra det indre hjørne af øjet og forbinde linjerne, når du går op til det ydre hjørne.

Hvis du ikke er tilfreds med en tynd præcis linje, skal du gøre den bredere med ekstrem omhu. Den samme procedure bør også følges for det nedre øjenlåg.

Tredje trin:

Hvis du vil tilføje noget mere drama til din eyeliner -makeup, skal du vælge vingede øjne eller katteøjne. Sådan gør du det.

 • Du er nødt til at forlænge linjerne i dine øvre øjenlåg i de ydre hjørner af øjnene til en vis grad. Det får dine øjne til at se større ud.
 • På samme måde kan du bringe linjerne i dine nedre øjenlåg lidt op og trække dem ud for et fascinerende look. Ved at forbinde de udvidede nedre linjer med de øvre linjer vil du også øge din eyeliner makeup.
 • Lad endelig din eyeliner tørre og påfør derefter øjenskygge og mascara en efter en for at fuldføre dit look.

Men hvis du undrer dig over, hvad der er de populære flydende eyeliners, fortæller vi dig alt om dem.

1. Eyeko:

Filtspidsapplikatoren gør Eyekos Eye Do Liquid Eyeliner utrolig let at prøve og tage i brug. Den ekstra fordel er, at den er så tynd, at du kan starte i det små og bygge op for at skabe den perfekte kattesnud. Få det pænt gjort med Eyeko.

 • Hold et tæt øje, og hold den indre halvdel af dit øjenlåg rent for at skabe mere plads mellem øjnene.
 • Påfør nu en tynd streg, der starter fra midten og bevæger sig udad, og holder den meget tæt på vipperne.

Voila! Det er alt om det!

2. MAC:

MACs populære Liquid last Liner har en fantastisk form, der ikke kan røre sig. Du skal bruge en god øjenmakeupfjerner for at få det af. Den gode nyhed er, at den er bredt tilgængelig i et virkelig forbløffende udvalg af farver.

 • Start med en ren gane. Så du anvender enten din skygge eller bare har på din base
 • Dyp linerbørsten i en gryde, og påfør derefter så tæt på vippekanten som muligt. Du kan rette eventuelle bølgede linjer i det næste lag.
 • Tegn en trekant med den anden linje for enden af ​​vippen.
 • Udfyld en trekant. Nu er det, når du reparerer enhver skæv linje, du har lavet.
 • Påfør mascara på øverste og nederste vipper,

Denne er en sikker nem måde at gøre!

3. Maybelline:

Dette er en flydende øjenliner til begyndere og er en fremragende værdi for pengene. Produktet er et andet topvalgt mærke af mange kvinder derude. Sådan får du det rigtigt.

 • Start din linje, uanset hvor du er klar – midtpunktet og det indre hjørne er begge populære muligheder.
 • Placer nu foringsspidsen så tæt på din vippekant som muligt.
 • Brug små streger til at tegne streger langs vippelinjen.

Her er et hurtigt tip: Når du anvender lidt mere pres, vil det skabe en tykkere linje.

4. Bourjois:

Den er kendt for at producere den perfekte kattefilm, den superfine fleksible børste i Bourjois klassiske øjenliner pinceau serverer en fantastisk præstation for perfektionister, der kræver total nøjagtighed og præcision. Produktet er imidlertid ikke vandtæt.

 • Påfør en øjenskygge primer som det første trin.
 • Du kan først tegne eyeliner med en blyant og derefter fuldføre den med en eyeliner.
 • Udskift den tynde børste, som du ville have fået med din eyeliner, og brug i stedet en stiv.

Denne er let at få det rigtigt!

5. Rimmel:

Dette er et fantastisk og let at bruge flydende eyeliner-produkt og en hæfteklammer til make-up tasker for mange, Rimmels overdrevne EyeLiner har en næsten idiotsikker applikatortip, der giver minimal kontrol for minimale fejl.

 • Start med en primer øjenskygge.
 • Start i kanterne og langsomt og træk det over spidsen af ​​øjenvipper.
 • Fjern forsigtigt børsten efter et fint slag.

Hvis du kan lide en dybere, kan du prøve det røgfyldte udseende for dine øjne.

Med disse tips og nogle af de fineste flydende eyelinere i byen, vil det ikke længere være et spørgsmål, hvordan du bruger flydende eyeliner. Det vil helt sikkert teste din tålmodighed, og du kan lave en række fejl, før du får stregerne rigtige. Men når du først har fundet ud af kunsten, kan du prøve en række andre effekter på dit øje. Gå efter de enkle, og prøv de hårdere i din fritid. Men først, kom i gang!